Kısa ve net bir soru bazı videolarda da olduğu gibi boğaza kadar sert git gel bu durum gerçekten hoşuna giden var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi kim kendinin girtlagina kadar bir sey sokulsun ister? Bu nasil bir fantezi? Abarfmayin mk bazi şeyleri. Yorumlarda tek bir erkek dogru duzgun yorum yapmis. Kadinlarda havalarda ucusuyor. Gerci klavye delikanligi yapmak bizim millete has. burada off cok guzel derler boyle seyleri yapamazlar. Erkeklerde harika der kucuk c*kleri kizin gırtlağına yetmez. Birbirimizi kandirmayalim. Hayal aleminde yasamayin. Hadi yapan varsa bile kendine saygisi yoktur. Bunun itaatkar olmakla vs ilgisi yok. Kusturmaya yol açan şeyi kim sevsin? Şu filmleri az izleyin. Ordakiler bunun icin ozel olarak calisiyorlar, prof oluyorlar ve meslekleri bu zaten yapmak zorundalar, o sektöre hizmet etmek zorundalar. Ama gerçek hayatta kimse kimseye hizmet etmek zorunda degil. Heleki boyle mide kaldiran seyler konusunda. O cok isteyen erkekler gitsinler kendi bogazlarina parmak soksunlar bakayim zevkli mi?
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gideni de gördüm gitmeyeni de
Kimisi çok zorluyosun dedi kimisi yok yavaş yapıyorsun dedi
Ama Hard oral seven kadın candır tecrübe ile sabit
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim adam yapsa benim çok hoşuma gider🪷
50 Yorumla
+1 yılTam benlik valla. Hatta bitişte rastgele ağzına yüzüne boşalırım. Off düşünmesi bile keyifli. Yorumlarda seven kız olduğunu görmek sevindirici. Deep th ro at sevmeyen kız 16262727 adım geridedir ve sevmem öyle kızları.
07 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyen azdır.
- +1 yıl
@unlimitsoren Sen de zevklisin. Kendini erkeğine fa hi şe gibi kullandıran kadınları severim.
- +1 yıl
Kullanıdrmak değil o. O fantezilerini yaşıyor ben fantezilerimi yaşıyorum. Kimse kimseyi kullanmıyor.
- +1 yıl
@unlimitsoren He anladım sen öyle bakıyorsun. Ben itaatkar kız seviyorum yatakta. Kendini bana bırakmış. Yapacağım hiçbir şeye hayır demeyen seksi sür tükleri severim ben. Daha önce bu tarz birlikteliklerim oldu ve en çok bunlardan keyif aldım. Diğer tür kızlarla bir daha yapmak istemezdim. Ben bana boyun eğecek azgınları seviyorum.
- +1 yıl
@unlimitsoren Dominant kız hiç sevmem. Artı nefret ederim. Seksi ve manken gibi bile olsa soğurum. Sevgili olmam öyle bir kızla
- +1 yıl
Olabilir ben de sevgilimin itaatkar olmasını hiç istemem. İtaatkarlık varsa da benle iken dominant olacak.
- +1 yıl
@unlimitsoren Aynı düşünmemiz harika. Sevdim görüşlerini.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayir sadece erkeğe zevk veriyor midemiz ağzımıza gelecek gibi oluyor zor tutuyoruz
85 Yorumla- +1 yıl
Azınlıktasın. Çoğu kadın bayılıyor.
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yasa hayır yaa yaşamadım ama midem kalkıyor düşünürken bile bu yapılmaz yanı igreniyorum resmen soğuyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Oral yapmadın mı hiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yapamam Bana yapılsın
Ama tabi yavaş
61 Yorumla- +1 yıl
Evet , güzel cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hakikatten çağın çok gerisinde kalmışım. Hiç sevmiyorum.
66 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi zamanın kadınısın 🙃
Cevap sahibi+1 yıl@Lessismore_ Ben 200 yıl öncede kalmışım.
- +1 yıl
iki yüzyıl öncesinde bu işler nasıldı ki :)
- +1 yıl
Bazen değişiklik iyi oluyor 😊
Hiç denedin mi peki? - +1 yıl
Herkes aynı olamaz. %99 kadınlar sever bunu.
- +1 yıl
@unlimitsoren oral seksi sert seviyorsun o zaman
Oralı yapıyor kadınlarımıza şer oral ve gırtlağa kadar git geli fazla yapamıyorlar, bunu yapan var mı
00 Yorumla
+1 yılOnu bana Yapabilen olmadı hiç ne yazık ki.
18.5 cm büyük ve kalın en fazla 14cm alabildiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben oralı hiç sevmiyorum abi yani oral yaparken niye zevk duyayım midem alt üst oluyor. Benim çevrem de de hiç hoşuna gideni duymadım..
31 Yorumla- +1 yıl
Senin yapman değil , sana yapılması için ne düşünüyorsun
yapan kisiye gore degisir genellikle seviyorum
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk milletinin elinde imkan olmadığı için hayal dünyasında kendine hikayeler üretmesi çok değişik bir durum.
Hem tr penis ortalaması malum 13-16 cm yani onunla da Hard seks yapmaktan bahsetmezsin.
Kızlar ayrı bir alem midesi ağzına geliyormuş. O zaman sen parmağını ağzına soktuğunda da miden bulanır.
Gerçi şimdi ben iri olduğu için kimse dip yapamadı desem inanan olmaz. KS milleti yalan ve abartı hikaye seviyor demek ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Boğulacak gibi olma hissi çok güzel.
112 Yorumla- +1 yıl
19 cm var en fazla alabilen 14 cm zorlayınca kustu
oralın normali igrenc hard ne mk yaptıran kadının aklına sokim tecavüz ettiriyo kendine
013 Yorumla- +1 yıl
Çok normal bir fantezi çoğu kadın seviyor.
- +1 yıl
@unlimitsoren
hic kimse sevmiyo - +1 yıl
Ne ilgisi var abazalıkla?
- +1 yıl
@unlimitsoren
gururlu olun biraz mk erkegin her istedini yapmayın - +1 yıl
Gururla ne alakası var. Bu aşağılanma fantezilerinden biri evet ama rızayla yapılıyor.
- +1 yıl
@unlimitsoren
bana ne mk neyse yapın size zararı var bana mı var asdsa - +1 yıl
entıni Sen neden kadını düşünüyorsun? Kendini ve aldığın zevki düşün. Cömert ooma bu kadat. Bencil ol az. Kendi si ki nin keyfini düşün. Beta olma.
- +1 yıl
Rızaya dayalı olan hiçbir şey tecavüz değildir. Keyfine bak. Ben şahsen çok bencil takılıyorum. Ama kızların da hoşuna gidiyor. Onlar zaten sana hizmet etmekten keyif alıyorlar. Bu harika bir kadınlık göstergesi. Bu tarz itaatkar kadınları çok takdir ediyorum.
- +1 yıl
Sen öz saygını kaybetmişsin bence. Kendini hiç düşünmüyorsun. Sadece karşı tarafı incitmemek üzerine kurulu bir dünya kurmuşsun kafanda. Dışarıdan nasıl gözüktüğünü bilsen yapmazsın.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim veya tutkulu olduğum kadına yaptırmak hoşuma giderdi çok bende ona yapardım.
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gitmeyen var mıdır?
85 Yorumla- +1 yıl
Yoktur :)
- +1 yıl
@unlimitsoren bence de 😁
- +1 yıl
Tabikide hayir🤗
- +1 yıl
@RoxanaRojin 😁kesinlikle
- +1 yıl
@unlimitsoren 🙄demee böyle şeyler küçük parktan başlar teklifler
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hiç yaparken denemediğim için partnerim ne yapar bilmiyorum
00 Yorumlao kadarı da zalimlk ama kadın ısterse kendi köklesin
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle olursa çok hoşuma gider ✨
30 Yorumla
+1 yılVardır bnce. Kadınlar seviyor sertligi
00 YorumlaGider 🙄
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayir
41 Yorumla- +1 yıl
Nasıl seversin
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hem de çok
00 YorumlaHard gitmez