Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Bilerek ve isteyerek, aynı duygularla istekli birisiyle maddi karşılık olmaksızın yapılıyorsa yani yapmacık değilse kendini kandırmak değil, zevk verir. 😎😻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDevamı gelmiyorsa saçmalık, mantıksız olarak görüyorum ben. Seksting yap, ondan hemen sonra buluşulacaksa ancak tadı olur. Ama tabi gençler var, yaşayamayan ve idare eden. O zaman idare etmek için başvurulan bir şeydir büyük ihtimal. Öte yandan o gençlerin yapa yapa ilerleyen yaşlarda ekstra haz aldığı bir şeye de dönüşebilir. Hani yanında eşi var ama bu ona yetmiyor, seksting yapıyor gibi.
20 Yorumla
+1 yılDeğildir aslında. Seks odaklı her faaliyetin kendi alanında hazzı farklıdır. Kimi eğlenceye çevirerek zevk almaya çalışır kimi acıdan haz duyar. Sexting de bunun farklı bir çeşidi. Tonlama ve özellikle ses tonu mevzuya farklılık katar. Ve tabi ki hayal dünyası bunu daha da genişleterek taraflara alan açar.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. P*rno izlemek sıkıcı mıdır? Veya çok seksi bi kadını veya erkeği görmek izlemek istemek hayal kurmak anlamsız mıdır? Sexting de bunlar gibi insanın hayal dünyasında yaşadığı biraz gerçek biraz hayal bi zevk. Sexting yapmayı aşağılamayı pek anlamlandıramıyorum, p*rno izlemek gibi zevkli işte
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet yani millet ne zevk alıyor anlamıyorum sevdiğim adamla yaparsam belki biraz zevk alırım ama onun dışında o kadar boş geliyor ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZevk vermiyor gereksiz bir şey
10 Yorumla Birbirini tanımayan ya da tanıyan iki isteklinin duygularını karşıya hissettirecek yaptıkları mastr. dur iki tarafta haz alması önemlidir. Yaptığım kadını en az 3-4 posta boşalmasını sağladığım olmuştur. Kadın o işin hastası oldu bir günde 5-6 ya çıktı birde gece 3-4 gibi araması iyi olmuyordu, bu işte sözlesip belirli saatte yapmak ve birkete bosaldinsa 3-4 ü zorlamak sıkıntı olabilir, birisi yeter deyince duracagin nokta orası olmalidir
10 YorumlaSen de mi?
Ya ben mi çok geri kaldım acaba?
Sekste et ete değecek, değmeli. Dellendirmeyin beni.
Adam gibi evlenin, bu ne ting ming oyunu...
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Ben kendini kandırmak olarak görmüyorum. Burada önemli olan karşındaki ile kurduğun bağ ve paylaştığın hisler bence. Eğer karşındaki kişide bir duygu his uyandırabiliyorsan yaşadığın şey bence gerçektir.
10 Yorumla
+1 yılProfil resminizdeki gibi ayaklara eğilim konusunda, BDSM ve fetişler konusunda bıkmadan usanmadan sexting yapabilirim. Yani bana kesinlikle zevk verir.
10 Yorumla
+1 yılEvet zevk vermese kimse yapmaz seksin yerini tutmaz ama harika zevk alıyorum sextingten yapan olursa direk yaparım acimam 🥵🥵 düşünmesi bile beni tahrik ediyor 😍
10 YorumlaSexting sadece tanıma aşamasında güzeldir. Yani gerçek sekse giden yolda bir aşamadır ama bakıyorum bazıları sadece sexting yapmak istiyor. Çok saçma ve çok çocukça.
10 Yorumla
+1 yılSesli, yazılı ya da görüntülü mastürbasyon. Kesinlikle zevk verir, özellikle karşıdaki işini biliyorsa normal bir ilişkiden bile fazla zevk alınabilir.
10 Yorumla
+1 yılhayır benim için öyle değil evet bazı insanalr kendini kandırıp sadece boşalmak için yapıyor olablirler ama ben öyle düşünmüyorum benim için zihinse ve ruhsal bir doyum fantezilerin kucaklaşması
10 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki durumu olmayan benim gibilerin kendini kandırdığı sanal cinsellik ama güzel oluyor be 😂
10 Yorumla
+1 yılPeki ya sevgili ayağı yapan birisi en sonunda sırf sexting için konuştuğunu hiç bir duygusal bağ hissrtmediğini açıklayan bir kalpsizce ne olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi kafasina gore düşünür kimine sacma gelen kimine mantikli gelir herkes ayni seyleri sevecek degil ya
10 Yorumla Kişiye göre değişir zevk alanlarda, almayanlarda var. Kendini kandırmak değildir bu durum sadece ihtiyaç duyduğun şeyi yaşamaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette kendini kandirmak. Gerçek olan hicbir ey yokken, kim gerceklikten yahut sahici duygulardan bahsedebilir? Anlık arzu ve rahatlama, bunu izleyerek de bisilee yalabilir insanlar. Bir sey izlemekten farksiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerede ve nasıl yapılıyor ki? Öyle bir uygulama falan var mı?
11 Yorumla
+1 yılSexting ne demek ya herşeye bı isim konmuş. Gerek yok böyle şeylere cokk saçma.
20 YorumlaIstedigin arzuladığın kişi ile yapiyorsan elbette zevk verir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayal aleminde zevki doruklara çıkarmaktır...🥰🥰🥰biraz saçma.. ama bi okadarda hoş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSexting yapan insanların kendine öz saygısı yoktur
10 Yorumla
+1 yılzihin aldatmacası bence
yorgunluktan başka bir şey değil10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Gerçek bir cinsel birlikteliğin yerini tutmaz. Ama zevk vereceğide kesin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBana zevk vermiyor artik ya ama kameralı veya videolu olursa zevk verir
10 Yorumla Hayır herkesle yapılmıyor, ama işi bilen aşırı uçurur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yoo zevkli nasıl baktığına bağlı anlık bir iş işte
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılbilmeyen kişi ile yapmak düz masttan farksız ama işi bilen kişi ile yapılırsa güzel bence
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak rahatlatır mutlu hissettiğin her şey sağlıklıdır
10 Yorumla
+1 yılEvet öf ne sıkıcı bir şey ya, insan hiçbir şey hissetmiyor. Ne anlıyorlar anlamıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kandırmak değildir bence. P*rno izlemek nasıl ise o da budur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılyani karşımdakiler hep teşekkür ederek ayrılıyor. demek ki zevk alıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılAnlatamayacağın fantezileri yazıya dökünce bi etkilenme oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tek kullanımlık eldiven gibi ne ara taktın ne ara geri çıkardın anlamazsın ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Iki tarafta istiyorsa kimse kimseyi kandırmıyor demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanal zevk vermez, sadece geçici olarak rahatlarsın hepsi o.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel zevk veriyor tabi yapmasını bilenle 😉
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada ayaklar harika ✌️
+1 yılYok neden olsun cinsellik de yeni idol istersen deneyebilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Evet öyle biraz olsun kendi duygularını hafifletiyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Hani reklamda diyor ya atıştırın açlığınızı yatıştırın Buda öyle herhalde 😊😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi başıma öyle zevk alamıyorum hissettiren biriyle çok zevkli
20 Yorumla
+1 yılSekstingi bilen biriyle yaparsan zevk verir
Sesli goruntulu veya resimli olcak
10 Yorumla
+1 yılergen kafasındakilere zevk verir, saçmalık tek kelimeyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Doğru kişiyle yapıldığı zaman zevkli bir olay.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEminim defalarca yapmış ve zevk almışsındır.
00 Yorumla mastürbasyondur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zevk verir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok amaçsız zevksiz bişey geliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoklukta idare ediyoruz
10 Yorumla Sadece sanal takılıyorum. Olursa tabi
10 Yorumla
+1 yılSadece yazarak zor. Sen zevk alıyor musun?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSexting aptalların işidir.
10 Yorumla Yoo gayet keyifli oluyor 😋
10 YorumlaHayır zevk almak demektir
10 Yorumla
+1 yılVerebilir neden olmasın
10 YorumlaKendini rahatlatmaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bi mik vermiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama
+1 yılAbi bırakın bu işleri sene 2100 olmuş
10 Yorumlakimisine verir kimisine vermez bilemeyizki
11 YorumlaÇılgın bakire ergen işi
10 Yorumla
+1 yılzevk verir de yalancı zevk gibi geliyor bana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıleğer gerçeğe dönme olasılığı varsa bence güzel
10 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar