Gizli Üye(30-35)+1 yılBence odak çok önemli zihnini tamamen birini haps etmeli … eğer sevgilin varsa ona sadece ait olmalısın. Başkasını düşünmemek gerekir … rğyanda bile onu görmelisin …
Tabiki sanal bir durum ne kadar sağlıklı bence orası da tartışma konusu alamyapcaksan sevdiğinle eşinle yaparsın.
Dedem rüyasında başka bir kadınla başbaşa kaldığını görmüş kaçmış ter kan içinde … öyle Dermiş şakayla karışık ben rüyamda bile senden koruyorum hanım diye … ben bu sevgi dilini seviyorum 😊
Leyla işe mecnun aşık ile maşuk yürürlerken bir güle bakmış mecnun Leyla’ya vermek için. O ara içinden ne güzel gül diye bir gül dikkatini çekmiş. Leyla anlamış ve alınmış ve senin gülün buradayken nasıl başka güle iltifat edersin demiş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılArzu duygunu başkasına karşı hissedemezsin. Hayatındaki kişiden başkasını arzuluyorsan aldatmaktır bu.
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılAldatma tabiki değil diyene şaşıyorum düşünsene hayatımda bir kadın var beni seviyor ve ben başka bir kızla cinsel sohbet yaparak rahatlıyorum bu tabiki aldatma sayılır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil midir sence bir başkasını düşünmek arzulamak cinsel dürtünü başka bir erkekle paylaşmak aldatmanın ta kendisidir
10 Yorumla
+1 yılAldatmadir tabiki parterinden başkasıyla hayal dahi etmek yazismak vs aldatmadir çok merakliysan fanteziye parterinle yapicaksin o isleri
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evli ya da sevgilisi yoksa değil. Ama varsa elbette aldatma olur. Ve daha fazlası bile olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil gerçek bir şey yaşanmıyor sonuçta. Hatta çoğu zaman insanlar görmüyor bile birbirlerini
07 Yorumla
Soran+1 yılFark etmez
- +1 yıl
Şu elemanın kız arkadaşı olsa milletle her gece seksting yapsa ve yakalasa öğrense ne yapar çok merak ediyorum.
Soran+1 yılBenim fikrim belli başkalarınınkşnş merak ettim
- +1 yıl
@34Constantine Ben materyalist bir insanım kardeşim. Fiziksel olmayan hiçbir şey benim için yoktur. Sen kendi düşüncenin ardında takıl. Unutma bir insana bir şeyi ne kadar çok yasaklarsan o insan onu yapmaya o kadar çok meyilli olur. Her konuda açık kapı bırakacaksın. Hepsinde ama
- +1 yıl
Seksting dediğin şey senin metafiziksel bir şey değil sevgili andaval. Düşünsel bir olay değil. Materyalizm öyle bir şey değil. Seksting dediğin olayda fiziksel somut şeyler var. Ruhani bir olay değil.
- +1 yıl
@34Constantine Metafizik sadece ruhsal anlamda bir şey anlamına gelmiyor güzel kardeşim. Seksting dediğin şeyin sadece %10 luk kısmı fiziksel şey içerir o da kendi kendine yaptığın. Geri kalan sadece hayal etmek. Hayal ettiğin bir şeyi hissedemez, göremez, duyamaz, koklayamaz, tadamazsın. Yani somut olan hiçbir şey yoktur içinde. Hayal edersin karşında ki kişiyi ve olay olur biter. Nasıl düşünsel bir olay olmuyor bu acaba çok merak ettim. Hadi diyelim ki düşünsel bir olay değil. Diyelim ki fiziksel bir şey seksting. Karşındaki kişiyle yapıyorsun. O zaman senin hesabına göre p. rno izlerken mastürbasyon yapan birisi de orada videoda ki kişiyle yapıyor
- +1 yıl
@34Constantine kardeşim bak yapan kendisine yapar yaptığını. Benim sevgilim öyle aldatmaya yönelik bir şey yaparsa ben şerefsiz olmam yapan kişi olur. Yaptığını da öğrendiğim anda biter gider. Geldiğim gibi de çıkarım hayatından umurumda da olmaz. İsterse köpek gibi seveyim. Şansı biterse biter insanın bende kim olursa olsun. O yüzden ben sevgilimin ya da başkalarının yaptığı şeylerin bedelini kendime çekmem
+1 yılDeğil diyenler gerçekten ne yaşıyor ya tabi ki aldatmak 🙄🤦🏼♂️🤬
00 YorumlaSevgilisi olan sevgilisi ile yapsın olmayan istediği ile olmaz mı
00 YorumlaEvet. Hayatında ki kişiyle yapman en doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil diyenlerin annesi kardeşi sevgilileri yapınca ne diyorlar acaba 😃 cano
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılCano ne be pezvnk dedim orada
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oyle ama yapmayandaa yokk amaa istekliykenn yapma geregi duyuyosunn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya onu da nerden çıkardın 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncem değil bu
- +1 yıl
Anladım sazan avına çıkmışsın ve millet yüzsüz yüzsüz olmaz demiş.
Soran+1 yılBenim için aldatma. Düşünceleri merak ettim
- +1 yıl
Onu anladım zaten. Tabiki aldatmaktır. Senin olanın bir başkası ile art niyetli olarak yaşayacağı her türlü fikir, ses, ten, göz, teması aldatmaktır.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatmaktır
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de aldatmaktır.
00 YorumlaBekar olduğum için sıkintı yok😍💋♥️
00 YorumlaSevgilim olmadığı için bana serbest :D
00 Yorumla
+1 yılsaçmalıktan ibarettir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamile 🤰 kalmazsan sorun yok.
31 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun 🙄
+1 yılHamile kalmadığın sürece yapabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sexting aldatmanın en masumcasıdır 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatmaktır
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel tadına bakalım da anlıyalım
00 YorumlaAldatmk evet
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil midir?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir
- +1 yıl
O zaman? Başka soru?
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil...
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşındaki yapabilir mi
- +1 yıl
Ben şöyle düşünürüm, hayat eşittir. Bir erkek yapabiliyorsa, bir kadın da yapabilir...
Soran+1 yılYuh 🤣
- +1 yıl
Sevgilim olmadığı için, öyle bir problemim yok. Şayet olsaydı, zaten onunla yapardım...
Soran+1 yılAnladımm
+1 yılevet
10 YorumlaYooo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet aldatmaktır
00 Yorumla evet tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yok bee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDegildir bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Hayır degıldır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGibi gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılAçar mısın biraz
Cevap sahibi+1 yılNeyini açayım bunun harun abi
Soran+1 yılNe şartlarda aldatma be şartlarda değil yani neyini anlamadın
Cevap sahibi+1 yılBir şartı yok tam aldatmak da sayılmaz aldatmamakta sayılmaz ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmen bence
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılAldatmak kategorisinde ama sanal bir şey ya ondan kısmen
Soran+1 yılSevgilin başkasıyla yapsa aldatmış saymaz mısın? O da mı kısmen
Cevap sahibi+1 yılSevgilimin yapıp yapmadığını bilmem
Cevap sahibi+1 yılEğer yaparsa ayrılırım çünkü ben ona yeter ve artarım
Soran+1 yılTamam yaptığını düşün. Kısmen mi dersin küfrü basar mısın?
Cevap sahibi+1 yılKüfür etmem ayrılırım çünkü ben birine yetmiyorsam daha fazla muhattap olmam
Soran+1 yılYetemiyor olsan da aldatmaması lazım. Yetemiyorsun diyip ayrılması lazım. Kimsenin ahını almaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılDoğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşındaki yapabilir mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçeriğine bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır değil
00 Yorumla
+1 yılEvliyken mi
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili evli fark etmez