aldatmak cinsellikle ilgili bir şey değildir. birlikte olduğun kişinin kabul etmeyeceği bir şeyi ondan gizli yapıyorsan aldatıyorsundur. doğru bir şey olsa gizli yapmazsın zaten
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum.. Daha önce senin gibi birisiyle sexting yapıp rahatlatıyordum. Kocasını seviyordu ama cinsel olarak ihtiyaçlarını karşılayamadığını, gerçek anlamda aldatmaktansa benim gibi onu mutlu edip heyecanlandıracak birisiyle kendini tatmin etmeyi mantıklı buluyordu.
Kendini yargılama.. Cinsellikte yemek yemek gibi bir ihtiyaç ve eşinin seni tatmin etmesi onun görevi..
Seni bu duruma düşüren eşin utanmalı sen değil. O yüzden sen utanılacak bir şey yapmıyorsun bunu kendine söyle sürekli. Bu dünyada tatmin etmek sadece kadınların görevi değil erkeklerin de yapması gereken ve çok zevkli olan bir şey. Ben mesela bildiğin partnerimin zevk almasından zevk alan birisiyim. Ama görüyorum ki senin kocan da dahil olmak üzere çoğu erkek böyle değil. Anlayamıyorum, karşındaki insanın zevkten kıvrandığını görmeden, onu defalarca sevişerek, oral seks ile ve en sonunda seks ile orgasm etmeden nasıl sevk alabiliyorlar tuhaf sahiden..
Herkes yargılıyor işte bunu anlamaya çalışan yok. Söyleyenlerin tuzu kuru genel olarak. Ama sen yanıp tutuşurken ve onu aldatmıyorken sana dokunmaması ne kadar acı bişey kimse bilemez
Bence hayat biçimi oldu aldatmak kelimesi uygun değil. İnsanlar açıkça yaşamak istediklerini gizlenerek yaşıyor ve mutlu oluyorlar. Her gün 4-5 kişi ile bunu yaşıyor ve mutlu ediyorum.
Benimde basima geldi ama karsi taraf yapti sevgilisiyle kavga edince benimle yapmisti baya zevk aldigini falan soyledi ama sextingti bizimki direk iliski degildi tabi ki senin icin de eger guven veren yapmak istedigin biri varsa yap
böyle saçma sorularla artık ihanetlerimi normal saymaya başlıyor bu millet? eşin sevgilin aynını yapsa aferin mi dicen adama?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ona kadınlık yapmasam erkek aldatsa erkektir yapar nefsi var suç kadında dersiniz ama demi? Nie kocam beni doyurmadığında ben aldatınca adım başka bi şeye çıkıyor. Ne farkı var. Doğru tek değil midir?
bunu bana değil diyenlere söyle hatta bunu diyen hem cinslerine ihanetin cinsiyeti olmaz. hatta başka sotuda ihanet edip affeden kızada dedim. erkeklerin ihtiyacı varsa kadınında vaer diye. bir kere aşldatan hep aldatır
Ne alakası var sevmek aşık olmak basks arzu istej basjs sevdigin seni tatmin etmiyor ise
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence değil sonuçta videoda izliyoruz o da aldatmak sayılır o zaman bence değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bende seninle aynı durumdayım.. benim kafamdakileri yazmıssın
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Troll olduğunu söyleyenler var ama ben gerçekten bu ikilemde kalıyorum. Başkasıyla ilişki yaşamak kadar ileri gitmem ama isteğimi de bi şekilde karşılamam gerek
Elinde olan bişey değil ki senin bu içgüdüsel bişey o itin düşünmesi lazım bunu insan karısını memnun etmez mi ya saçmalığa bak niye evlendin o zaman MK karşındaki insanı da yaktın