saçma saban cvp istemiyorum mantikli ciddi kimse kendini temiz sanmasın net
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin/eşinin bilgisi dahilinde olmadan yaptığın her şey, bir karşı cinsi de içeriyorsa aldatmaktır. Aldatmanın sözlük anlamı kandırmak, hile yapmaktır. Bunun farkında olmayınca insanlar aldatmayı sadece seks ile sınırlı bir eylem zannediyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sevgilin varken bir başkasıyla cinsellik konuşmak/sexting yapmak aldatmaktır. Elalemle bir b*ok yiceksen veya istiyorsan sevgilinden ayrılırsın. Kalp kırmaya, güveni yok etmeye gerek yok. Sexting yapan zaten otomatik olarak aldatmaya meğilli olduğundan bugün değilse yarın bir şekilde aldatır.
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle işte bu sonunda ben haklı çıktım gör bak bazıları yok diyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence mastürbasyon yapmak neyse sexting de odur. Bunu iki kişi senkronize yapıyor mastürbasyonuda tek kişi yapıyor. Birinde hayal sana ait diğerinde hayal ortaklaşa. O yüzden rüya gibi bir şey fazla derine inip develenmek yerine keyfini kısa yoldan almaya bakacaksın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu meşru kılmak için saçma sapan cvp yazmayın kimse kendini temiz sanmasın gibi saçma şeyler yazmıssın. İlişkin varsa sexting herhalde aldatmak bunu bide soruyorsunuz bizim kirli temiz olmamız bunun aldatma olduğunu değiştirmez
22 Yorumla
Soran+1 yılnet
- +1 yıl
Kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
63Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Eğer hayatında birisi varken yapıyorsa ve bundan pişman ise bu hata olarak kabul edilebilir. p*rno izlemek de bazıları için aldatmak sayılıyor veya kendisini kötü hissetmesine neden oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılyani
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Sexting" ve aldatma arasındaki sınırlar, ilişkinin türüne, partnerlerin beklentilerine ve anlaşmalarına bağlı olarak değişebilir. İlişkideki her iki taraf da, neyin kabul edilebilir ve neyin kabul edilemez olduğu konusunda anlaşmalıdır. Bazı çiftler, "sexting"i aldatma olarak değerlendirebilirken, bazıları için bu tür etkileşimler daha esnek olabilir. Eğer ilişkinizde "sexting" yapma veya buna karşı nasıl bir yaklaşım sergileyeceğiniz konusunda net bir anlaşma yoksa, partnerinizin duygusal ve fiziksel sınırlarını anlamak ve saygı göstermek önemlidir. Eğer partneriniz "sexting"i aldatma olarak görüyorsa ve sizin böyle bir şey yapmanızı rahatsız ediyorsa, onun duygusal ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanız önemlidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılellerini sağlık
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılAldatmanın tanımına bağlı , yani fiili aldatma haricinde aldatma değil dersen aldatma sayılmaz , bunu şöyle tayin edebilirsin sevgilin başkasıyla sexting yapıyor ve sen bunu biliyorsun sence seni aldatmış oluyor mu eğer olmuyor da o zaman sexting aldatmaya girmez sana göre
10 Yorumla
+1 yılElbette seksting yaptığı kişiyle seks hayal Eden kişi imkan bulursa seks te yapar
23 Yorumla- +1 yıl
Selamlar sizinle konuşmam gereken bişeyler var
- +1 yıl
Hiç kimse ile konuşmuyorum
Soran+1 yılaynen tipine güvenmeyen sekting yapıyor bence
Bence sorduğun soru şu an çağın hastalığı iyi bir noktaya değindin. Bazen bu soruları bende çok düşünüyorum etrafımda öylesine çok var ki ve kendilerini kaptırmış gidiyorlar. Sorunun cevabı sanalda seksting yaparsan kaçamak olur sanalda sadece izleyerek yaparsan o da yıpratma olur ve bunun sonuda değişik şekilde aldatmaya kadar gider.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izlemek gibi sexting aslında. Tam aldatmakta sayılmaz. Ama mahsumda değil yapmak
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılRuhuna dokunmayan şeyler bedenindende uzaktadır.
12 Yorumla
Soran+1 yılvay meragım bitti
- +1 yıl
Eyvallah reis :)
+1 yılSayılır neden sayılmasın hatta o konuşmalardan dolayı gidip duş bile alınıp abdest alınması gerekiyor oldu sen içinde oyna et o olmadı de devam et bununla aynı şey bence aldatmak ha yapmışsın ha konuşmuşsun fark yok bence çünkü şimdi konuşan içinde aldatma olasılığı çok yüksektir Bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Yaşantımda biri varken bir başkası neden, daha bu aşamadayken aldatmadır. Sonrasına gerek yok zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye göre değişir. Başkasıyla birlikteyken, başka biriyle sexting yapıyorsan birlikte olduğun kişiye tamamen ait değilsindir. O yüzden aldatmaya girmez. Ama partnerinle bu durumu konuşman gerekir en kısa zamanda.
00 Yorumla
+1 yılBilerek mi böyle saçma sorular soruyorsunuz?
21 Yorumla
Soran+1 yılkime göre neye göre saçma gizli yaoardım saçma sansaydımm cvp vermek zorunda değilsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel olarak yapılmıyor sonuçta sadece zihinsel düşüncelerle yapılıyor... nasılki birini öldürmeyi düşününce öldürmüş olmuyorsun başkasıyla seks yapmayı düşününcede seks yapmış olmazsın eyleme geçmediği sürece aldatmayada girmez bence..
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle yapılan edebi, adabı aşan her boyut aldatmaya girer.
05 Yorumla
Soran+1 yıleline sağlık
- +1 yıl
Keşke hiç cevap vermeye gerek kalmasaydı
Soran+1 yılbazıları sayılmaz dedi soruyu yaptım cvpları okusun
- +1 yıl
Onlar bunu normalleştirmeye çalışarak insanlardan faydalanmaya çalışan kesim, bir tür kan emiciler
Soran+1 yılaynen
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani o zaman prno da aldatmak demek bazen cani çekiyor insanın iate
04 Yorumla
Soran+1 yılp*rno da karşı taraf yok ama
- +1 yıl
Sexthing yaparken de karşıdan biri yazıyor... prno da karşı taraf yok fakat herşeyi hayal ettiriyor o an
Soran+1 yılaynı şey mi p*rno istetiğin zaman kapat sextng karşıda biri var ne yapacan engelliyecen mi
- +1 yıl
Evet engellersin de bunu neden sordun merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünce gerçege dönüşmedigi sürece sayılmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSayılır sayilmazsa toplum kendini sekstingler xd
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılaaaa saçmalama ne alakası var insan yaşayamadıkalrının hayalini karşılıklı güzelleştiiyo :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Duygusal bağ olmadığı sürece hiç bişey benim için aldatma sayılmaz reel seks dahil
00 Yorumla
+1 yılHirse de bana ne be seviyorum, eşmin göstermediği ilgiyi burada bulabiliyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal değil de sadece ihtiyaca yönelikse ve bir de sanalda kalırsa aldatmaya girmez.
00 Yorumla Yani başkasını düşünürken flört ederken giriyorsa onda girer , ama bence girmiyor sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılyapınca kimi hayal edecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçer bence ya sevdiğim bi kız varken niye başkasıyla konusayım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet geçer niye gemesin sanal olunca her şey mübahmı oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayatında birisi varken neden sexsting
12 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru cvp teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında biri varsa ve başkası ile yapıyorsa, evet sayılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen cuckoldum, bence bunu yapan kendine cuckold birini bulsun sonra sıkıntıya girmesin
00 Yorumla
+1 yılhalis misin knk tabii ki girer
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana anlik bir heyecandan öte anlam. Ifade etmiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyarım ama bu seferde karşı tarafı aldatmıyormusun
- +1 yıl
Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama hic bir temas yok duyvusal bağ yok geçici bir heyecan gibi geliyor bana bu kadar hassas düşünürsek baska birine bakıp sehvet duydugumuzdada aldatmış sayiliriz
Soran+1 yılyaa bişey diyecem sen yapınca vucutta bir etkileşim oluyor aldatma olur işte
- +1 yıl
p*rno izlediginizdede etkilesim oluyor ozaman oda aldatma
Geçer tabiki. Açık şekilde hem de
10 Yorumla
+1 yılEvli misin ya da sevgilin var mı? Tam anlamadan tavsiye veremeyiz ki.
00 Yorumla
+1 yılE girer tabi
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence evet ama kişiye göre değişir bu fikir
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma ikiye bölünmüş yorumlar
- +1 yıl
çok normal bölünmesi ama bu konuda saçmalık her şeyin gerçeği önemli, sera domatesi bile yemiyorum yahu :) :)
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. evli misin? ya da sevgilin var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ama çok kişi sextng yapıyor ve bu ne derecede onu merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu ya ne aldatması 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılhee hee
+1 yılGaliba sanirsam Evet
02 Yorumla
Soran+1 yılo neydi öyle 😂
- +1 yıl
Bilmem ki😀
Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. abarttınız siz de ama, bunun sorusu mu olur?
04 Yorumla
Soran+1 yılolmaz mı bişey diyecem sevgilin yapsa ne his ederdin bir düşün sen
Soran+1 yılbak gördün mü biz enpatı yapamıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki de aldatma sayılır ve aldatmaktir zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. evliysen veya sevgilin varsa evet
00 Yorumla
+1 yılSadece yazarak mı
00 Yorumla
+1 yılSexting tamamıyla saçmalık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgecmez sexting nedir yaw
00 Yorumla Bence girmez sadece mesajsa sıkıntı yok
00 YorumlaEvet aldatmak düpe düz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle aldatmadır
00 Yorumla Neyi neye aldattığına bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu şeye benziyor bakireyim ama anal yapıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılEeevet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting ne demek ben tam vilmiyorumm
11 Yorumla- +1 yıl
Sanal sexs yani sohbet üzerinden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani evet
10 Yorumla Evet girer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Evet, girer.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Pek de etik değil gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hiçbir şey olmamış gibi olmaz tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilemedim ya videolu mu yazışarakmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkısmen kişinin yaşadıklarına bağlı
00 Yorumla Bence duygusal bir şey olmadıkça sayılmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılhis olmuyor mu hayal etiyorsun karşı tarafı
Soran+1 yılona da haksızlık
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet aldatmaktır.
10 Yorumla
+1 yılHiç etik değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Sayılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmaktır
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım