Cinsel ilişkiyi uzatmanın püf noktaları nelerdir? O hazzı nirvanayı daha uzun süre yaşamak o duyguda daha fazla kalmak için neler yapılabiliniriz? Sizin bu konuda ne gibi sırlarınız var haydi o pamuk elleriniz klavyeye.

Cinsel ilişkiyi uzatmanın püf noktaları nelerdir? O hazzı nirvanayı daha uzun süre yaşamak o duyguda daha fazla kalmak için neler yapılabiliniriz? Sizin bu konuda ne gibi sırlarınız var haydi o pamuk elleriniz klavyeye.
Cinsel ilişkiyi uzun tutup partneri iyi bir şekilde bosalmasini sağlamak için partnerler kendilerine göre bir zaman belirleyip ilişki sürelerini ayarlamaları gerekir. Örneğin birlikte kalacağımız süre 4 saatlik bir süreyle bu sürede 2 posta atacak şekilde ayar yapmamız gerekir, 2 saatlik bir sürede kaliteli ve doyurucu seks için iyi bir zamandır bu süreyi nasıl değerlendirelim derseniz ilk yarım saatiniz güzel bir duş alarak partnerler birlikte yıkanır erkek bornozla giyer, partneri havluya sarar kucağına alır partnerini yatağa boydan boya uzatır. her tarafını havlu ile kurulurken başlangıç olarak k hoşunagiden sildiği bölgeleri öper kurulanma işi bitince bornoz çıkarır dudaklardan yanağından gidiktan baş ve boyun bölgesini öper göğüslerini okşar sıkar baştan göğüse kadar öpme ve yalama süresi 15 dakika göğüs ve göbek kısmında en az 25 dakika slov öperek nemli vücutta sevişelim bu sürede zaman zaman tekrar dudak gerdan ve yanaklara çıkarak on sevişmeyin tadına varılır. gobekten bal kutusuna inerek orada da en az yarım saat zaman ayırmak gerekir,69 olup bir birimize oral yaparak oral sexsin tadına varılır. Bu arada tekrar dudaklara ve göğüse dönüp bal kutusunun iyice sulanır sulanmadigi kontrol edilir sular iyice akmaya başladıysa görevi cinsel organlara devredilir bal kutusunaakan sularını aletin basinasurup yavaş yavaş girilir, partner zevk aldıkça pompaj hızlanır içi kalp gibi ritmik attıkça ritmik pompala devem edilir bu arada dudaklar ve göğüsler emilir, hanım bosalsada pompaj devam eder erkek bosalma noktasına geldiyse çıkarıp öpmeye devam eder ya da içinde gitgel yapmadan bekler 5 dakika bekler bu arada öpusmeler devam eder önemli olan hanımı sogutmamak sonra devam eder bu şekilde gittikçe artan tempoyla hanımın durum izlenir hanım bosamlmays yaklaştığını anladığımızda birlikte boşalacak işi noktslariz, istersek ilişkiyi değişik pozisyonlardada yaparak bosalmaya yaklaşan erkek eş zaman kazanarak daha çok içinde kalmayı başarabilir bunu partnerler kendileri belirlemelidir. Böylece 2 saati senle tamamlamış oluruz,5 dakika bekler kalan iki saat için tekrar duşa gidilip game over yaparak bir iki saat daha tamamlanır, burada bazı erkekler erken bosalma sorunu varsa bosalması yaklaşınca pozisyon değiştirip, ya da içinde hareketsiz kalarak bosalma zamanını ileriye öteleyebilir. Herkese gönüllerince zevkli dakikalar
Bu iş tamamen erkeğe bağlı bir durum ve amacı boşalmak orgazma ulaşmak olmayan bir erkek zaten uzun sevişir, acemiler için tavsiyem sık pozisyon değiştirsinler

Öncesinde çişini yapmak. Boşalmaya yakınken penisi çıkartmak. Beklerken de kadına oral yapmak. 3 4 defa böyle yapınca en son güm diye yüzüne patlatmak
Öpüşürken böyle uzun uzun öpüşmek arkadan atlı geliyor muş gibi öpüşmek değil daha sonrasında oral ilişki yani oral seks yaparken daha yavaş bir şekilde yapmak daha böyle hissederek ve içten gelerek yapmak adeta yemek.
Cinsel ilişki sırasında mesela belirli yerlerde tabii ki hızlı olmak gerekiyor ama onun dışında böyle hafif bir ritim tutturarak yavaş yavaş yapmak hissederek yapmak.
Daha bir çok böyle şey sayabilirim ama önemli olan şey şu hissederek yapmak çünkü hissederek yapınca vücut zaten otomatik olarak kendi kendini yavaşlatıyor.
Cevap
14Cevap
Ön sevişme
Ön sevişme
Güzel sevişme
Aşk ile sevişme
Slow sevişme
Sevişme ve sevişme. 😂 😂
Yani partnerim dayana bilse belki bi saatten daha da fazla sürebilir yaptım şeylerle ve bir çok şeyi var kadını zirveye çıkarmanın ayakları yerden kesmenin sekste ama ben sevişirken bile hazzın doruklarına cıkarıyorum
Kontrolün erkekte olması, kadını ilk oralla orgazm etmesi, poz değiştirmek, erkek tam boşalacakken testislerini sıkması falan filan gibi şeyler.
❤️❤️ kadınını en az yarım saat yalayacaksin.
❤️❤️ Uzun sevismeler öpüşmeler emmeler
❤️❤️ Kadınını ağzınla en az 7 kere bosalatacaksin ki ilişkide uzun sürsün..
Bir kere monotonluktan uzak her eylem ilişkisi uzatır. Burada 2 tarafın uyumu çok önemli.
Ön sevişmede ilk boşalma diyeceğim klasik cevap olacak
mastürbasyon uzatır ama önemli olan uzatmak değil tatmin edici sürede tatmin edecek şekilde sevişebilmek.
Uzatmak önemli değil hissettirmek önemli anlayın şunu artik
Hiç deneyimim. Yok bu soruyu pas geçiyorum
Pas mı😅 bu kadar zor mu sordum?
Ben zora gelemem 🤣
Tabi ya kaçarsın öyle😅
Yok şimdi anlatırım seks profesöru abiler birdaha seks adına yorum yapamaz iyisimi susayım
Israr etmemi istiyorsun dimi:))
Yooo 🤣🤣
Israr edecektim etmiyim o zaman:)))
Cinsel ilişki fenomeni starlar onlar yapsın 🤣🤣
Trip atma bana😅
🙈🙈🙈
Geyik muhabbeti yapmak 😀
Benimle sevişmek 😂
Gecimtirici ve alkol
yaparken futbol dusunmek
Oral