Cinsel Yaşam Cinsel ilişki sıklığı ne olmalı? Yagiz-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Haftada kaç kez yaparsınız? Cinsel ilişki sıklığı ne olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nesee11m Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Canınızın istemesine bağlı değil mi bu ya? Günde 3-4 kere yapanı tanıyorum sjsnosnssl 0 3 Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Tabiki öyle kimmiş onlaar bildiğine göre yakının sanırım:) Yorumla Nesee11m +1 yıl Arkadaşım Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Evli mi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana kalsa sürekli yapsa keşke ama maalesef 2 31 Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genellikle erkekler boşalamıyor arka arkaya ya ondan dedim Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Sürekli yapsa demişsin ya yapsam mı demek istedin Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Ahaha sen erkeğe denk gelmemişsiin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatak da bana kaç posta atabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç dk sürer Yorumla Yagiz-_- +1 yıl 10 posta armışlığım var Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Her birri mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen 10 posta atsan canım çıkar benim 6 dan sonra alamam yani çok mu büyük ki Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Burdan mı devam edelim, anladın sen. Bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç cm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen serttsin biraz anlaşılan benim dar alamam maalesef Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Bekliyorum, burdan söylemiyim kamuya açmıyım şeyimi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafını at demedim mesela ben 85 b sütyen giyiyorum, kaç cm dedim Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Ahaha hangi şehşrdesin ben seni her türlü kıvama getiririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyu kaç cm Yorumla Yagiz-_- +1 yıl 7.8 İNÇ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7 az ama doymam ki Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Ahahaa inç diyorum kızım 19.5 CM civarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu da alabilir miyim bilmiyorum islatirsan iyice biraz da yavaş olursan belki Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Ee gel artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aahhggghhhhhhgg ben çoktan geldim gözlerim bile kaydı Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Ahaha bulurlar üzerine çıkarıcam seni bir t*kip kadar yakınıö Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan yap bana istediğin şeyleri açayım mı bacaklarımı Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Buradan olmaz yandığının farkındayım ama olmaz burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin olmazsa olmaz Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Kesinlikle bol şans sana Yorumla Parçalayıcı +1 yıl İlk postadan sonra devam edemiyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 postadan sonra devam eşemiyor Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Hımmm , Peki üç postayı ne kadar sürede tamamlıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canınızın istemesine bağlı değil mi bu ya? Günde 3-4 kere yapanı tanıyorum sjsnosnssl
Tabiki öyle kimmiş onlaar bildiğine göre yakının sanırım:)
Arkadaşım
Evli mi
Bana kalsa sürekli yapsa keşke ama maalesef
Evli misin
Hayır
Genellikle erkekler boşalamıyor arka arkaya ya ondan dedim
Sürekli yapsa demişsin ya yapsam mı demek istedin
Ahaha sen erkeğe denk gelmemişsiin ki
Yatak da bana kaç posta atabilirsin
Kaç dk sürer
10 posta armışlığım var
Her birri mi