Merhaba arkadaşlar. Aynen yaşadığımız şu şekilde mesela gece 1 de ilişki , gece 4-5 gibi ilişki, sabah 8-9 gibi ilişki, sonra öğlen 1 gibi ilişki, sonra yine gece ilişki. Yani yaklaşık bir günde ya da hadi diyelim bir buçuk günde bu kadar yoğun olması normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılNekadar sürede 1.5 gün.
Mesela bende özel biri kanımın kaynadığı biri ile böyle bir seks istiyorum.
Sevgilim ile haftada 1 günümüz olsa. Başka olmasa çok iyi olur. Onda hal kalmaz12 Yorumla
Soran1 yılKimsede doğru dürüst hal kalmıyor sık olunca insan çok yoruluyor.
- 1 yıl
Onun için spor yapıyorum. Yorulmak çok zor.
Şimdi yorulsamda sadece 1 2 dkda toparlanıyorum.
Birde bukadar uzun sürede kendi boşalmamı stop ederim. Seks kalitesi maksimum olmalı.
Hayalim sevgili ile bunu başarmak. Ve sevgilimin veya çekici body min. Şimdiye kadar böyle bir şey görmemesini sağlamak
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Az bu.. yani bunun tamamı 1 akşamda olmalı.. şaka tabii ki.. galiba çok yeni evlisiniz birkaç hafta sonra normallesir
114 Yorumla
Soran1 yıl1 yıllık evliyiz zamanla azalır herhalde
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim 😇
Soran1 yılHahha 😀
Soran1 yıl31
Soran1 yılO yaşlarda hissediyoruz 😁
Soran1 yılTamam teşekkür ederim 😇
Soran1 yılRica ederim 😇
Gizli Üye(25-29)1 yılHer gün bu şekilde mi devam ediyor yoksa 3-5 günde, haftada bir mi bu şekilde oluyor. Her gün olması biraz abartı sıkılırsınız yakında. Haftada birse normal
17 Yorumla
Soran1 yılRegl olmadığım sürece her gün.
Cevap sahibi1 yılÇalışmıyor musunuz, uyumuyor musunuz?
Cevap sahibi1 yılYa bak bizim de günde 4-5 kere seviştiğimiz oluyor ama anca hafta sonları, birbirimize ayıracak zaman bulabildiğimizde. Hafta içleri genelde ölü oluyoruz ve 2 gün falan bi defalık sevişebiliyoruz anca. Azıcık boşluk bırakın, özleşin daha keyifli olur
Soran1 yılBen şu an çalışmıyorum üç ay tatildeyim eşim çalışıyor ama ikimiz çalışırken de aynıydı. Uykuya gelince ara ara bolunuk şekilde oluyor uyuma ya da gunduz boş vakitlerde.
Soran1 yılYani çok sık olmasa da arada ayrı kalıyoruz çünkü ben ailemin yanına gidiyorum 4-5 gün bazen. bazen 2-3 gün vs.
Cevap sahibi1 yılUyku bölmek mi... Uykum daha önemli sorry :d
Soran1 yıl😆😆
Bende ayniyim bende cok istiyorum ama erkek arkadasim fazla istemiyor gunde 1 2 falan buda bana yetmiyor tabiki;)
11 Yorumla
Soran1 yılİyi yine o da güzel burada bazen soru soruyorlar haftada bir falan diye 😬 öyle olmasını da istemem bende istekliyimdir çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
Zevk alıyorsan bile bu çok fazla çabuk sıkılırsınız birbiriniz<den ve ilişkiniz çabuk sıradanlaşmaya başlar.
23 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim biz ikimizde konuşuyoruz çok fazla olduğunu düşünüyoruz ama olay bir şekilde oraya gidiyor anlamıyorum
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Böyle bi ilişkim vardı çok sıkılmıştım ara vermiştim.
13 Yorumla
Soran1 yılSadece sebep bu muydu?
Soran1 yılHa anladım teşekkür ederim 😇
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılyoğun olması değil doyurucu olması önemli bu dediğin ilişkilerde sevişme ve seks süreleri ne kadar ve kaç kere orgazm oluyorsun? yoksa 2 dkda fış edip zıbarıyor mu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. günde 3 kez yemek yiyorsunuz. ara atıştırmalar hariç. fazla mı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk günlerde normal.
Adam 30 senedir bu günlerin hasretini çekiyor10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılsen ıstemeden mı oluyor onemlı olan bu ılıskının sıklıgı partnerlere kalmıs
17 Yorumla
Soran1 yılYok bende istiyorum ama çok sık bazen vajinam acıyo zaten yakışır gereği dar biraz
Soran1 yılYapısı gereği diyecektim
- 1 yıl
anladım ewt tahrıs olma durmu oluyor aynı durumu bende yasadım bır sevgılım vardı bırbırımıze temas ettıgımız an durduramıyorduk kendımızı tahrıs olma durumunu cok yasadık ama bu sızın elınızde beraber uyuyorsanız sabah seksı kacınılmaz yanı bırlıkte olduktan sonra uzaklasın bırbırınızden ayrı yatın bır sure
Soran1 yılSarılıp uyuyoruz ondan sonra biz hiç ayrı yatmadik ben desem eşim kabul etmez sarılıp uyumayı seviyoruz alıştık o şekilde
- 1 yıl
ozaman frenleyın kendınızı zarar goruyorsun bu sekılde
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
- 1 yıl
rıca ederim
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli misiniz biraz ust uste fazla olmus sanki :) sen zevk alabiliyor musun peki bu kadar sik yaparken?
112 Yorumla
Soran1 yılEvliyiz 1 yıl oldu evleneli en başından beri bu şekilde. Ben zevk alıyorum.
Cevap sahibi1 yılSen zevk aliyorsan :) esin her turlu zevk aliyordur :) helal olsun diyorum sana :) her kadin senin gibi olsa keske :) umarim hakkini veriyordur :)
Soran1 yılOnun aldığı zevk de ayrı başka zaten bazen kendinden geçiyor yüzüne bakarken anlaşılıyor
Cevap sahibi1 yılHmm harikaymis :) sizin aldiginiz haz bana yansidi resmen ben bile etkilendim simdi dusununce :) aklindan gecirince sen de etkileniyor musun?
Soran1 yılEvet kocam yokken mesela özlüyorum yanımda olsa diyorum
Cevap sahibi1 yılHmm ne guzel suanda yaninda mi nerede?
Soran1 yılYok gece gelecek
Cevap sahibi1 yılHmm gece geldiginde onu nasil karsilayacaksin peki? Ne giyeceksin?
Soran1 yılAyarlacagim biseyler bakalım
Cevap sahibi1 yılBen de gelebilir miyim :)
Soran1 yılHayır tâbi ki 😒
Cevap sahibi1 yılAksam yemeginden sonra giderim tamam ya :) o kadar bile mi misafir kabul etmiyorsun :)
Gizli Üye(30-35)1 yılEn fazla 4 sene böyle gider sonra sıradan aldatma başlar hergun aynı pilav yenmez
17 Yorumla
Soran1 yılAldatırsa bosarim bu umrumda değil tek hatasını bile affetmem kendi de çok iyi bilir çünkü kendisi benim ikinci eşim. Bır yanlışın olursa affetmem dedim affetmem ona muhtaç değilim kendi kaybeder. Minnet etmem ayrilsin naparsa yapsın.
Cevap sahibi1 yılAldatcak zaten sende biliyon aldatmiyorum diyen gay dir
Soran1 yılKendi bilir ne diyeyim 😊
Cevap sahibi1 yılİkinci evlilik ne gerek dost hayatı yaşa gitsin basın ağrımaz işin bitince tekmeyi koyarsın
Soran1 yılO kafada biri değilim herkesin kendi tercihi şimdilik bir sorun yok birbrimizi seviyoruz sonrasını bilemem
Cevap sahibi1 yılVallahi ben 2 sene evli kadınla seks yaşadım
Soran1 yılDoğrudur herkes kendinden sorumludur isteyen istediğini yaşar benim tercihim bu. Onun ve senin tercihin de o olmuş.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHahaha saatmi kuruyorsunuz
110 Yorumla
Soran1 yılHayır saat kurmuyoruz tuvalete falan kalkan bensem ben sarılırım oksarim oysa o okşar sonra uyumayı bırakıp bu işe başlarız 😬
- 1 yıl
Usanmis gibisin sanki
Soran1 yılUsanmadim ama uykusuz kaliyorum bazen o da beni halsiz yapıyor
- 1 yıl
Yani aranızda böyle bir anlasmami yaptınız, mesela sen kalktın tuvalete döndüğünde yat uyu
Soran1 yılYoo sarılmak istiyorum sarılıp uyuyoruz çoğu zaman anlık zaten ben kalkarken o da kalktığımi anlıyor genelde benim tansiyon düşüklüğüm var bişey oldu sanıyor iyi misin senle geleyim mi falan diye soruyor
- 1 yıl
Sinrada sexle tansiyonunu mu duzeltiryor 🤣🤣🤣 yaş kaç
Soran1 yılAhah bu iyiydi öyle gibi oluyor. 31 yaşindyz ikimizde.
- 1 yıl
Haha güzel anı yaşayın dadini çıkarın bence
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
- 1 yıl
Rica ederim, şanslı bir çift siniz kiymetinizi bilin
1 yıldurmak yok aynen devammm
12 Yorumla
Soran1 yıl😬😬pekiii
- 1 yıl
😄😄
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eşin emekli mi?
114 Yorumla
Soran1 yılHayır vardiyalı çalışıyor bu örnek şu an öğlen gidiyor onun örneği. Sabah gittiğinde de akşam gelince başlıyor öbür sabah işe gidene kadar devam ediyor. Saatler değişse de sıklık değişmiyor.
Soran1 yılValla yaşıyoruz o arada kalan vakitlerde uyur zaten. Beni de alır ben is yapacağım derim ben gidince yaparsın diyor elimdeki işi bıraktiriyor. Benim bile ayaklarım tutmuyor bazen mesela. Neyse kocama maşallah diyelim 😬😇
Soran1 yılHiç bir şey kullanmıyor
Soran1 yılAşçı 😁
Soran1 yılHaha beni cinsel ablamda da doyurup bana yemekler de yapıyor 😇
Soran1 yıl😁😬😬
Soran1 yılKocamı bekliyorum 🥹
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılgayet iyide calismiyor mu bu adam 🤣
14 Yorumla
Soran1 yılÇalışıyor bu saatler de zaten dikkat edersen geceden başlayıp öğlene kadar sonra tekrar gece. Şu an öğlen ise gidiyor gece geliyor. Sabah gittiğinde de akşam gelişinden öbür sabah işe gidisine kadar bu şekilde.
- 1 yıl
gayet iyi bebegim
- 1 yıl
rica ederim beybi
1 yılAbla dalgamı geçiyosun o ne
11 Yorumla
Soran1 yılHayır dalga değil cidden durum bu
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel birsey bu amanumarim sıkılmazsiniz
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah ama zamanla azalır belki
Gizli Üye(25-29)1 yılişiniz gücünüz demi yok
14 Yorumla
Soran1 yılBenim şu an yok. 😆
Cevap sahibi1 yılonun? 7/24 yanyanasınız herhalde 3 saatte bir yapıyorsunuz
Soran1 yılHayır ama eşim vardiyalı çalışıyo onun evde olduğu süre icinde olan bu gelişiyle başlıyor tekrar işe gidene kadar bu şekilde devam ediyor
Cevap sahibi1 yılerken soğursunuz ama birbirinizden bunuda bilin
1 yılTam aradığım ilişki sıklığı
11 Yorumla
Soran1 yılÇok fazla değil mi? Bazıları sıkılır aldatır vs demiş. Bir erkek olarak sana sorayım sıkılır misin aldatır misin? 😇 Sevdiğin biri olunca.
Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Demir adam mı bu
113 Yorumla
Soran1 yılValla bilmym ama durmuyor
Soran1 yıl31
Soran1 yılAynı
Soran1 yılÖyle söylüyor esimde hani istesem de duramıyorum diyor mesela öpünce falan hemen kalkiyor hatta şakayla karışık bana diyor bak uyanıyor bu yine öpme falan diye
Soran1 yılBilmiyorum ya birbirimizi seviyoruz bu Sevgi isteği de tetikler mi bilemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYeni evli misin
15 Yorumla
Soran1 yılBir yıldır evliyiz başından beri böyle
- 1 yıl
Regl dışında mola vermeden yani.. Her gencin hayali, daha ne istiyorsun. Yorucu mu?
Soran1 yılEvet regl olunca da oral yapıp elimle boşaltıyorum
- 1 yıl
El olur, saksofon olur, meme arası becermek olur..
Adam istekli sende zevk aldığına göre devâm
Gizli Üye(36-45)1 yılılk esın bu kadar ıyı degıldır bence
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrica bu sistemde bir garip adam hic mi sey gormemis surekli ustunde
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok yoğun fazla bu
13 Yorumla
Soran1 yılZamanla azalır belki
Cevap sahibi1 yılYaşlr kaç
Soran1 yıl31
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğil, Sürdürülemez.
11 Yorumla
Soran1 yılZamanla azalır belki
Olabilir arada
10 Yorumla
1 yılİyiymiş
10 Yorumla
1 yılHayır normal değil
13 Yorumla
Soran1 yılNe yapmalıyız
- 1 yıl
İstek varsa engelleyemezsiniz
Soran1 yılİki taraflı da var. Anladım teşekkür ederim.
Gizli Üye(25-29)1 yılAferin bu tempoda devam memnunsan
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım