+1 yılHer çiftin cinsel yaşam sıklığı kişisel tercihlerine ve fiziksel ihtiyaçlarına bağlıdır. Genel olarak, cinsel sıklığı belirleyen pek çok faktör bulunmaktadır: sağlık durumu, yaş, duygusal bağ, stres düzeyi, iş yükü, yaşam tarzı, vb.
Cinsel yaşam sıklığı, her çiftin kendine özgü olmalıdır ve ihtiyaçlarına göre düzenlenmelidir. Bazı çiftler sık sık cinsel ilişkiye girmeyi tercih edebilirken, diğerleri daha az sıklıkta cinsel ilişkiye girerek tatmin olabilirler.
Ayrıca, cinsel yaşam sıklığına dair bir "doğru" ya da "yanlış" sayısı yoktur. Herhangi bir sayı vermek, bireyleri ve çiftleri kısıtlamaktan ziyade, durumlarını zorlayabilir. Bireylerin ve çiftlerin cinsel yaşamlarını, kendilerini mutlu ve tatmin edici hissedebilecekleri bir sıklıkta sürdürmeleri en önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel yaşamın sıklığı ile ilgili bir gereklilik veya zorunluluk olmamalıdır, bu doğasına aykırı.
Mesela çift aseksüel olsun, onlar için her gün seks uygun olur mu? Tabi ki olmaz. Bu onları mutsuz eder. Benzer şekilde libidoları yüksek, fiziksel olaak çok iyi durumda olan bir çift düşünelim. Onlar icin günde bir kez yapmak yeterli gelir mi? Gelmez. Çünki bu zevki olabildiğince fazla almak isterler, ancak bu onları mutlu eder.
O yüzden kişilere göre olmalı cinsel yaşam, en fazla zevk verecek mutlu edecek olan neyse o olmalı. Planlı programlı, hesaplı kitaplı bir şey değil bu.
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mümkünse her gün istiyor benim vücudum, ruhum… Mümkün değilse gün aşırı olsa da katlanırım, sma azgınlaşıyorum hitttikçe. Üç gün olmaz adla nasturbasyon yapıyorum o zaman mutlaka. 🥰♥️🔥😎
00 Yorumla
+1 yılBelirli bir sıklık belirlemek yanlış kişilerin arzuları koşulları uygun oldukça yahut koşul oluşturdukça her zaman dilimi birlikte olabilmeliler. Bunun için günde 2 3 de olur haftada da 1 de..
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli olarak hayatında birisi varsa haftada dört ama düzenli olarak birisi yoksa arada bir oluyorsa oda Allah vergisi artık ne zaman olursa
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen her sabah ve her akiam yapsam öğlenleri de isterim. 💪
10 Yorumla
+1 yılHerkesin partnerini arzulaaması, libidosu, isteği farklıdır. Partnerinle uyum içerisinde isen ve libido iki taraf içinde yüksekse 2 güne bir ideal. Ancak bir tarafın libidosu düşükse 4 5 güne kadar gidebiliyor. Cinsellik yaşamakta tek taraflı olmayacağı için değişkenlik gösterebiliyor.
10 Yorumla
+1 yılİstek varsa bunu sınırlandırmak saçma günün her saati birden fazla bile olabilir, olmalıda
121 Yorumlaİstek oldukça yapılmalı belirli bi zaman aralığı çok sacma🙂
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kişiler 2. günde bir kesin yaşaması lazım.
Tabii iş hayatı falan derken aksama olabilir. Bekar kişilerin pek düzenli seks hayatı olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher gün bi posta atmayan da kendine erkeğim demesin
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılher gün
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılHafta da 4 kez. Birbirinizi ne kadar arzuladığınıza bağlı.
31 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum siyah kardeşliği :)
+1 yıl2-3 günde bir, tek posta iyidir. Fazlada cıvıgını çıkarmamak lazım.. Biraz kaliteli olması lazım cinsel ilişkinin...
10 YorumlaBunun matematiksel bir formulu veya suresi yok. Çiftlerin libidolarina ve uyumuna göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılÖzel günler hariç her zaman olma ihtimali olabilir bu cinsellik deyince de sırf şey olmuyor öpüşme temas vs bunlarda olabilir 😅
10 Yorumla
+1 yıl2 günde bir 1-2 kaliteli birleşme ve izin günü öncesi ve izin günü upuzun keyifli birleşmeler
10 Yorumlaİstisnalar kaideyi bozmaz
Lakin haftada 4 iyidir.
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada en az 3 olmalı evliler icin
114 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
2 güne 1 ile haftada 3 oluyor zaten
- +1 yıl
En az haftada 3 4
Cevap sahibi+1 yılEn az dedim zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence de 2 günde 1 çok ideal, sonuç olarak rutin hayatımız da var tabi.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykudan önce ve sonra bir kez olmadı bence gerçek aşk ilişkisinde
10 Yorumla
+1 yılBunun vakti olmaz insan ne zaman isterse yapabilmeli bence her gün en az bir kere yapılmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse günlük olmuyorsa ufak sevişmeler vs dahil edilmeli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evlilerde her gün ama zaman ilerledikçe bazı durumlara bağlı olarak azalabilir.
10 Yorumla Haftada en az 4 evliysen. Bekarsa ayda 3 4 vur mala
10 Yorumla
+1 yıl2 3 akşamda bir bence bir de gezerek he he odadan odaya falan
10 Yorumla
+1 yılHafta da 4 kez olmalı sağlıklı bireylerin seks yaşantıları
10 Yorumla
+1 yılEnerji oldukça. Limitlemeyeni gerek yok
102 Yorumla- +1 yıl
Limitlemeye*
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılEnerji olduğu sürece yapılmalı. Sınır olmamalı.
20 Yorumla
+1 yılben 2 günde 1 yaparım
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence de en ideali 48 saat arayla ;) Ama görseldeki o prezervatifi takmam ben... Ya ekstra ince olmalı ya da tırtıklı :) :P
00 Yorumla
+1 yılHaftada dört de az gelir. İşi gücü bırakacaksın haftada yedi kez yapacaksın. Nasıl bir kafa yaşıyorsanız artık (!)
00 YorumlaBelli bir zamana sıkıştırma düşüncesi çok doğru değil. İki cinstede istek arzusu fazla ise o zamanlar yapılır 😋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Haftada 3 iyidir yazın kutsal cumartesi gece katılmalı 🙃 gündüzmu gecemi sence iyi olur cinsellik...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılne zaman karsi tarafi arzulayip ona bakinca libidon yukseliyorsa o zaman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer günün suyumu çıktı her gün her gün her gün aksatmadan
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle haftada minimum 3-4 gün oluyordu. Akrep erkeği olunca daha aşağısı kesmiyor :D ;)
00 Yorumla
+1 yılİlk düzenli olsun da 😅 sonrasi çiftlerin libidosuna bağlı
00 Yorumla
+1 yılbaşladı yine cinsellik soruları karşıma çıkmaya siteyi terkedeceğim sonunda yine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı bir evlilik için hafta da en az 2 kez öneriyorum ben hastalarıma.
00 Yorumla
+1 yılBu kişilerin libido seviyesiyle ilgili aslında biraz, ama haftada 2 en az olması gereken bana görede
00 Yorumla
+1 yılEn az günde 3 sefer ve 24 saatin ortalama 6 saatini sexe ayrılmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence iistek varsa günde 2 bile olmalı yani ilerde nasıl olsa azalacak
00 YorumlaPartnere bağlı bir durum 2 3 günde bir iyi gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 günde bir minimum. Her gün de sıkıcılaşabilir. Haftada 2 idealdir.
00 Yorumla
+1 yıl2 günde bir fazla değil mi
11 Yorumla- +1 yıl
Bence ideal
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün olmalidir
İtiraz edenler galiba şeyleri kalkmayanlar00 Yorumla
+1 yılHaftada 6 günü pazar günü tatil
14 Yorumla- +1 yıl
Asıl pazar günleri açık olmalı
- +1 yıl
Tatil günleri pazartesi günü olsun
- +1 yıl
Pazar günü geziyorum yoruluyorum
Haftada 3 kere olabilir fazlası sıkar
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gün bir kere yeterli
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Tamamen kişilere bağlı bir durum. Bunun asla ideali olmaz
00 YorumlaGün aşırı olmali.. aradki mesafeyi acmamali
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada en az 2 veya 3
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKim nasıl isterse
21 Yorumla Karşilikli istek olursa hergunde olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilikte 2 günde bir olmalı bana göre
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bencede, hatta mümkünse hergün
10 Yorumla
+1 yılHer an zamanı varken yaşamaklı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sağlık açısından günlük ya da gün aşırı olmalıdır
10 Yorumla
+1 yılCanım ne zaman istiyorsa o sıklıkla olmalı.
10 Yorumla
+1 yılİstediğin her an yapılmalı
17 Yorumla- +1 yıl
Kızlardan bahsetmeyen birini bulduğunda olabilir 😂
- +1 yıl
Neden bazen iki kadın bir erkek eğlenceli olabilir 😂
- +1 yıl
Yıldız yilbe bu konuya el atmış bi dinle 😂 ablanı
- +1 yıl
Ne diyor 😂
- +1 yıl
Saçmalamış 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Haftada 1 olursa daha iyi vurulur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 günde 1 iyidir ama pazar olması şart
10 Yorumla haftada 3 4 iyidir ya
10 Yorumla
+1 yılyorulmadan 2 günde 1 veya 3 günde 1
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler