İlişkiyi ayakta tutan en önemli şey cinsel hayat uyumu mudur? Boşanmaların ve biten ilişkilerin bir çoğunun bu yüzden olduğu söyleniyor. Katılıyor musunuz?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkiyi ayakta tutan en önemli şey cinsel hayat uyumu mudur? Boşanmaların ve biten ilişkilerin bir çoğunun bu yüzden olduğu söyleniyor. Katılıyor musunuz?

Cinselllik bir ilişkinin en önemli bileşenlerinden biridir ama tek kriter değildir. İlişkiyi ayakta tutan bileşenler önce saygıdır. Sonra sevgidir, uyumdur, empatidir, hoşgörüdür. Bunlar yoksa zaten sadece cinsellik ilişkiyi ayakta tutmaz. Sevgili ilişkisini bir kenara bırakalım, FB ilişkisi bile bu bileşenler olmadan yürümez. Şimdi fb illişkisinde sevginin yeri yoktur diyenler çıkabilir. Fb ilişkisi de sevgi taşır ve insanlar birbiriyle seks yapmayı sever.
Teşekkürler 💐
Tabiki cinselliktir cinsellik iyi değilse ya ayrılırsın ya da aldatırsın
Teşekkürler
Cevap
18Cevap
Hayır benim için değildir.. aşk ve güvendir
Cinsellik hem her şey hem hiç bir şey... Eşlerin ikiside cinselliğe sekse düşkün değilse ok.. Ama biri aktif biri pasifse bu çok kötü
Yani çok önemlidir ama Olaya şöyle bak cinsellik iyiyse bu aslında diğer şeylerin de iyi olduğunu o yüzden bunu çok iyi olduğunu gösterir
Bence ayaklar tutuyor. Mesela senin ayakların çok güzel, sevgilimin ayakları seninki gibi olsa hiç bırakmazdım onu.
Değildir. hem her zaman hem de herkesle olamaz
İstisna olabilirim. Seks hayatımız kötü olsa da evlilik yolunda gidiyor
evet cinselliktir cinsellik olmazsa olmaz bir yapıtaşıdır
dengede kalmasını sağlayan en önemli şey desek daha yerinde olur
Cinsellik degil bence
Her şey yatak olamaz
cinsellik olmasa ilişki olur mu
Benim için em önemlilerinden bir tanesi
her şey olmasa da çok şeydir
Seks olmazsa olmaz
sevgi saygı sadakat
Günümüzdeki ilişkilerde evet