Bir kaç gündür konuşuyoruz konu sürekli oraya geliyor çok da abartmak istemiyorum bu durumu yaşım 24 ama çok iyi anlaştığımız halde onun bana cinsel olarak bakması bu kadar çok arzulaması sinirimi bozuyor. Samimiyet dediğin şey ilk başta olur sonradan ilerler bu ne böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsellik zaten canların doğası gereği olması gereken bir şeydir Evet bu konuya katılıyorum cinsellik Öyle güçlü öyle tutkulu şehvetli arzulu bir histir ki istersen kanlı bıçaklı ol karşı cinsle ama gerçekten o yatağa girdiğin zaman veya bir ortamda sevişmeye başladığın zaman o düşmanlık gidiyor o kırgınlık gidiyor yerine bambaşka bir his geliyor ve cinsellik bittikten sonra da artık gerçekten birbirine ait olduğunu hissediyorsun ama Altını çiziyorum isteyerek ve severek yaptıktan sonra
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik içimizde akan bir nehirdir ve cinsel dürtülerimiz doğuştan itibaren vardır. Ancak bazen bilinçdışı çatışmalar nedeniyle kişiler bu nehrin üstüne baraj kurarak cinselliği tümden gündemlerinden çıkarmak ister. Yaşamsal bir gereklilik olmayan cinsel haz ertelenebilir. Bu da cinsellikten kişiyi soğuturken, bunalım ve sıkıntının artmasına, yaşam kalitesinin düşmesine yol açabilir. Gerçekte cinsellik öğrenilebilen bir davranıştır. Cinselliği gündeminizden düşüren kaygınız ne olursa olsun, bunu değiştirebilecek bir yol bulabilir, sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam sürdürebilirsiniz. Bu nedenle, bir cinsel terapiste başvurmanızda ve cinsel check-up yaptırmanızda fayda var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Abi bu ne ya sevgiler sakız olmuş lan daha 2 gündür konuşuyorsun millet sapik olmuş ağa ulan nerde o sevgiler eskide kaldı be
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke cocukken sevgilim olsaydı da evlenseydim
Soran+1 yılO çağın ilişkileri hep sürüyor
Soran+1 yılO kadar da değil
Tamam cinsellik yemekten sonra künefe gibidir ama baştada laps diye atlanmaz çok ayıp azmak başı dal. llama derler adama:(
03 Yorumla
Soran+1 yılYine damlıyor laps diye anlıyor huzursuz oldugumu ama bunu bile bile konu oraya çeviriyor
Soran+1 yılHayır mühim değil uzaktan
+1 yılCinsellik haz ve keyif işidir. Olmaması çok saçma zaten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani haklısın tabi ki;
cinsellik asla şart değil.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde evet , ama daha başlar da hele birkaç günlükken asla. İlk baslarda bu konuyu açan sevmiyordur amacı başkadır. İlerde derken de en az 3-4 aylık hatta 1 yıllık olması gerekir
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlatmaya çalısıyorum anlamıyor beni rahat ol diyip duruyor
Cevap sahibi+1 yılAmacı başka, engelle geç
Cevap sahibi+1 yılErkek mi yok başka
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok seven adam cinselliği 2. Planda tutar
07 Yorumla
Soran+1 yılYok abi bu freni patlamış kamyon gibi ölüyorum bitiyorum kimseyi bu kadar çok arzulamadım falan diyo
- +1 yıl
Yalan söylüyor inanma. Sevmiş olsa seninle ilgili bu konuları açmaz
- +1 yıl
Kılına zarar gelsin istemez ama bunda o duygular yok
Soran+1 yılBir kaç günde sevmesini bekleyemem zaten inanmadım samimi gelmiyor itici beni kendinden soğutuyor böyle yaparak
- +1 yıl
Bence fazla uzatma kes bitsin
Soran+1 yılBaşka birini seçme gibi bir şansım da yokmuş bak arkadaşım
- +1 yıl
Anlamadım
+1 yılGol olmayan bir maç ne kadar keyif verebilir ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam