+1 yılSelam
Hayır ilişkinin tamamı cinsellik ile bağdaştırılamaz evet cinsellik insan için istekten öte bir ihtiyaçtır ama evliliğin tamamınıda seks oluşturmaz sadece sekste uyum olarak yapılan evlilikler bitmeye mahkumdur.
Cinselliği bir yanan ateş olarak düşün evliliğin öbür içerdiği şeylerde paylaşım bağlılık hayranlık ve güven gibi bunlarıda odun olarak düşün sadece cinsellik olursa bir yerden sonra olay sihrini kaybeder.
Ateş söner ama sen bu ateşi beslersen gittikçe büyür ve harlanır umarım anlamışsındır.
#perso20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
İlişkiyi ayakta tutan tek sebep cinsellik olmasa da etkisi bulunmakta.
İlişkilerde Sevgi, saygı, güven varsa kisitlama problemleri herşeye kızan sinrini kontrol edememe gibi sorunlar yoksa cinsellik ilişkiyi tamamlar.
Ama zaten bir ilişkide yukarıda saydığım şeyler yoksa cinsellik olsa da o ilişki yürümez iliskiyi ayakta tutan sadece cinsellik değildir.
#sevimlii🖤10 Yorumla
Ciddi ilişki de cinsellik olmalı diye düşünüyorum ama ne sadece cinsellikle olur ne de diğer şeylerle hepsi bir arada dengeli olmalı
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişkiyi ayakta tutan tek şey değil ama bir ilişkinin yüzde 80 i falan bence
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılŞahsen ben öyle düşünmüyorum vence evlili 3 temel maddeye dayanır ;
•Sevgi
•Saygı
•Güven
Bu 3 temel madde olmadiktan sonra değil evlilik ilişkisi arkadaş, komşu vb ilişkiler dahi yürümez ancak dediğim gibi bu sadece benim fikrim27 Yorumla- +1 yıl
Size kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
@Atlas_du teşekkür ederim 🤗benim düşüncem bu yönde
- +1 yıl
@Atlas_du teşekkür ederim yorumumun bu kadar destek alacağını beklemediğim için gizlemiştim 😅
- +1 yıl
Hahah
- +1 yıl
Ahanda çıktım gizliden 😂😂😅
Bir ilişkiyi sadece cinsellik ayakta tutuyorsa o zaman sevişmek istediğim zaman mı görüşeceğiz olur.
Çok saçma..50 Yorumla
+1 yılBenim için yürür. Ama karşımdaki de aynı şekilde düşünmüyorsa o ilişki yürümez. Cinsellik benim için çok önemli değil.
30 YorumlaSevgi saygı sadakatten sonra uzun bir ilişkiyi ayakta tutan evet cinselliktir
41 Yorumla
+1 yılHayır cinsellik ne kadar önemli olursa olsun asla bir ilişkiyi tek başına ayakta tutmaya yetmez.
Sevgi
Saygı
Dürüstlük
Güven
Sadakat
Bunlar olmadan cinsellik hiçbirşeyi tutamaz10 YorumlaTam anlamıyla olmasa bile kısmen. Yani ilişkiyi ayakta tutan olgulardan sadece önemli olan bir tanesi bence
10 Yorumla
+1 yılİlişki olmadan seks yürür de seks olmadan ilişki yürümez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyürümez aga, temelinde cinsiyet var zaten birlikteliklerin. cinsiyet diye bişey olmasa idi, sevgililik, manitacılık, flört, evlilik vs bişey olmazdı sanırım. mantıken böyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ve cinsellik. Bunlar beraber bütündür. Yalnızken bir anlamı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman ilişkide kadın veya erkek bir hastalık geçirse veya kaza geçirse kadın veya erkek aldatcakmı
10 Yorumlacinsellik ayakta tutan şey değildir.
cinsellik ilişkiyi uçuran şeydir. ayakta tutan şey saygı ve güvendir00 Yorumla
+1 yılEtkisi büyük ama sadece onunla da olmaz
40 Yorumla
+1 yılYürürde tadı tuzu olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıletkisi büyük ama tek başına yetersiz.
10 Yorumla
+1 yılBence büyük etkendir kim ne derse desin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
31 Yorumla
+1 yıluzun sürmez diyelim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKismen evet
20 YorumlaKesinlikle
00 YorumlaYürür esas cinsellik olursa yürümez
00 Yorumla
+1 yılEvet yürümez.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri