Cinsellik yaşamadım 30lara yaklaşıyorum. Sevgili olmak isteyen oluyor ama ruhuma göre biri çıkmadı karşıma. Cinselligi asik olduğum ruhuma hitap eden biriyle yaşamak istiyorum ama bir yandan da eksik ve tecrübesiz hissediyorum. 30lara gelip bisey yaşamamış olmaktan utanıyorum. Mesela ilk kez cinsellik yaşayacağım da partnerim benimle dalga geçer mi? Ya da bilmiyorum beni basit görür mü ciddiye almaz gibime geliyor dar görüşlü sanabilir.. öyle biri de değilim sizce haklı miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiç yaşamamış olman aslında normal yani senin durumun normal bunu yaşamamış olmak utanç değil aslında gurur duyman gereken bir durum ilk defa yaşayacağın kişi senle alay etmez edemez bunu yaşamamış olmak ayıp değil olması gerken bu zaten birde yaşarken inan daha önce neden olmadı diyeceksin çünkü bu çok özel bir konu ve sende özel kalmışsın bunu kimse ayıplayamaz bundan gurur duy
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek olarak okudum ve yorumum evet büyük oranda haklısın. Hele küçük şehirlerde kadınlar için cinsellik yaşandığında ciddi risk oluşturur, ayrıca sonraki ilişkilerinde kısıtlayıcı bir hal alır.
Ayrıca cinsellik o denli profesyonellik gerektiren bir durum değil, her şey içgüdüsel gerçekleşiyor. Bu sebepten sen çok bakma cinsellik şöyle olmalı böyle olmalı. Neticede çoğu gencin fantezileri bunlar.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Biri çıkar isteklerini karşılar hiç bir şey için geç değil zamanı gelince her şey onunla güzel olur arayışını kaybetme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa iyi kötü bir yandan da karşına biri de çıksa çok şey yaşamış olsa bu sefer onunkileri kaldırman çok çok zor olacak sen hiç bir şey yaşamadığın için.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
124Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani tabii ki de kötü değil ama neyi bekliyorsun ki ben 30 yaşına gelene kadar neler neler yapmıştım hatta belki de evlenmiştim evlenmesem bile yani hayatım vardır olmuştur diye düşünüyorum 30 yaş yani yurtdışında yaşıyorum millet 16 yaşında filan başlıyor burada Türkiye millet 45 yaşına geliyor daha cinsellik hakkında bir şey yaşamıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin yaşlanıp, yaşanmaması insanları basitleştirmez.
00 Yorumla
+1 yılacikcasi bende bir şey yasamadim ve bunla gurur duyuyorum çünkü yaşasaydim pişman olurdum. şu an kimse kalmadı hepsiyle ayrildik mesela. Ben daha çok, çok tecrübeli bir erkeğe düşerim diye korkuyorum çünkü bana göre erkeğin tecrübesi nekadar artarsa fırıldaklığı ve egosuda o kadar artar hatta es. cortlarla vs. yatmislar falan var ALLAH korusun öyle bir eş kendime hiç düşünemiyorum düşündükce hatta kimseyle evlenmek istemiyorum bana öyle erkekler biraz kaş. arlaşmış geliyor ne yalan söyleyeyim, en iyisi bakir biri ama öyleside çok zor bu zamanda ve bu yaşlarda.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten herhangi bir ilahi dine inanıyorsanız doğru olan evlenmeden önce cinsellik yaşamamak ama anladığım kadarıyla bu durum pek umurunuzda değil, istediğiniz gibi birini bulsanız evlenmeden de cinsellik yaşarmışsınız yani.
Bakire olmanız neden aşağılanma sebebi olsun ki? Çok saçma geliyor bana. Kimse sizi bu yüzden aşağılamaz ya da bir erkek sizi bu yüzden basit görmez. Tersine, bu durum sizin seçici olduğunuzu ve basit olmadığınızı gösterir. Asıl, çok yaşamış olsaydınız basit görülebilirdiniz.10 Yorumlacanına kurban en makbul olanı en doğru olanı helalinle eşinle olanıdır zaten bu kötü bir durum değil kötü olan kadının herşeyini haramla yapmasıdır , kadına yükümlülük olduğu kadar erkeğe de vardır ama kadın daha dikkat etmelidir çünkü kadın yuvadır annedir. Baktığında ahlaklı bir adam istiyorsan yuvasına eşine sadık senin ne denli temiz olduğında bu ölcüde önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPartner beklemek sana zarardan başka hiç bir şey kazandırmaz. Allah'ın emir ve yasaklarına uyan birinin karşına çıkması için dua etmek daha mantıklı. Çünkü Allah'ın emir ve yasaklarına uyarak yaşayan bir insan senin tüm kusurlarını örter zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Zamanı Geldiğinde Birisine Aşık Olacaksın Ve Onsuz Yapamayacak Belkide Evleniceksin İşte O Zaman Seksin Doruklarına Çıkacaksın her şey Sevince Güzel Üzülme Yeter her şey Yoluna Girer Zamanla 👍😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin aradığın şekilde yaşamak isteyen çok varda o dediğin gibisi kalmadı herkes farklı özelliklere dikkat ederek açık ilişkiler kurar olmuş kim sevgili kahrı çeker der gibi bir döneme girdik
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkesin farklı beklentileri var
Cevap sahibi+1 yılaslında bir çok bekleti bazı şeyleri severek yapanı bulmak tecrübe deneyim gibi şeyler
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce aklındaki bu düşünceleri çıkaracaksın
Kimse seninle dalga geçemez
Basit görmez ciddiye de alır
Haklı değilsin
Erkek olsan tamam haklısın derdim
Ama sende boş durmamalısın
Uygulama olmasa da bişeyler öğrenmelisin
Her gün kendini geliştirmelisin bu konuda01 Yorumla
+1 yılHaklı değilsin. Düşüncen çok güzel. Kimseye karşı basit olmazsın. Esas koldan kola gezersen basit olursun. Üstelik, tecrübesiz kız her zaman 10 adım öndedir diğerlerinden erkeğin yanında.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne gereksiz düşünceler burdaki abazan görüşlerden etkilenmiş bir kızçe🤦♂️ O yaşta evlenmelik senin gibi birini bulduğu İçin aksine mutlu olacak adam 👨🎨
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu işler öyle olmuyor. istedigin kadar aşık vs de karsına cıkacak kişi sana ne kadar deger vereek belirsiz. hayat bu belki de 1 sene sevgili olacaksın sonra bitecek ilişkiniz sen de anlamsız bir şekilde yıllarca yasamadım deyi duracaksın. gerek yok yani o kadar da kasmaya. olmuyor asla da karsına cıkmayacak. 1 milyonda 1 sansın var. karsına cıkacak kişi devam eder veya ilişkiniz biter. hayat bu. o yüzden bosa bekliyorsun. devam et
00 YorumlaTamamen partnere bağlı olan şey eğer ki anlayışlı biri olursa seni çok mutlu eder zaten sen ona bağlı olursun
10 Yorumla
+1 yılGeçmez dalga merak etme şu her zaman aklında bulunsun erkekler daha çok heyecanlıdır ve kadınlar erkeklerden her zaman sekste üstündür
10 Yorumla
+1 yılCinsellik çok matah bir şey değil? Hiçbir şey kaybetmiyorsun yani inan bana, özellikle sevmediğin biriyle yaşarsan bence içine sıkıntı düşer daralırsın, çünkü rahatlama gelince utanç da tiksinme duygusu da gelebiliyor beraberiyle.
00 Yorumla
+1 yılSennin beraber olacağın kişi kendini özel hisseder. Düşüncelerinin tam tersi tecrübeyi beraber yaşamanız onda ve sende güven duygusunu pekiştirecek. Erkek ciddi düşündüğü kadında tecrübe aramaz. 30 yıl dayanmışsın az daha dayan 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsan vucudu kendini değiştirir şartlara uyum sağlar cinseli yönünü bu kadar kullanmazsan eğer ki 30 yas baya uzun bir süre bu sorun yaratabilir bence geciktirmeden takıl birisileri ile cinsellik ile duygusallığı birbirinden ayır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılhaksızsın. yanlış düşünüyosun. kimse seni küçümsemez. tecrübesiz de olsan içinde şu an kimseye gösteremediğin istekli bi kız vardır. sevgiyle bütünleşince kendiliğinden su gibi akarsın sevdiğin adamın bedeninde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten senden küçük sevgilin olmasını düşünmüyorum az ihtimal çok genç duruyor veya güzel değilsen tabi ama normal şartlarda senden büyük olacak onun tecrübeli olması önemli erkek yönlendirir bence en azından ben yön verebiliyorum
00 Yorumla yok ya yaşamasaydım çok bişi kaybedeceğimi düşünmüyorum açıkçası. belki deneyimsizlik seni zorlar bi o işte. ciddi cevap veriyom ama kesin öylesine soran birisin ayyyhh
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılNadir kalan mantıklı insanlardansın bence tebrik ederim fikrin güzel
Cinsellik istediğinle hissettiğin ile olursa güzel20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılutanıcalacak bir şey yok, kalbine ne zaman biri dokunursa o zaman olursun
10 Yorumla
+1 yılNwden dalga geçilsin. Yanlış düşünüyorsun. Değerlisin bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın. Cinsel tecrüben yok diye dalga geçecek biri insanlıktan nasibini almamıştır zaten. Asıl dar görüşlü o kişidir.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakasi var? Bence en guzelini ediyorsun kendini esine sakliyorsun diyeyim ben.
10 Yorumla Kimse dalga geçmez tecrubesizligin de sorun olmaz. Tek kötü tarafı gençliğini doğru düzgün yasayamamissin
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum eğitim ve iş hayatı ile geçti hep
+1 yılSaçmalama. Çok iyi bir şey bu. Karşına da kendin gibi birini bul. Mis.
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel düşünce
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşadığın psikolojş normal, genofobi olarak anlattıkları olay aslında.
Bunu atlatabileceğini düşünüyorum, dünya'da senin gibi bir sürü insan var.11 Yorumla
Soran+1 yılgenofobi yok fobi yok aslında :D
Böyle olman hoşuna gider, degerinii bilen okur merak etme, bence ilkin olması daha iyi erkek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenebileceğin birisi olsa fakb*di olarak ya da sadece sevisme olarak bir ilişki yaşamak ister miydin mesela sana zarar vermeyeceğinden Emin olacağın birisi olsa mesela cevap verme tenezzülünde bulunacağınızı zannetmiyorum ama yine de sordum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap verecek misin
Evet kötü. İnsan hiç öpüşmez mi, elletmez mi, iki pipi ellemez mi?
011 Yorumla- +1 yıl
Herkes pislik değil
- +1 yıl
Kendinle karıştırma, aklımı kaybetmedim dinden de çıkmadım kendi pi. liginde yaşamaya devam et şal beni
- +1 yıl
Dinsizsen niye dini olanlara yorum yapıyorsun onları yoldan çıkarıyorsun, hoca da dediğim
- +1 yıl
Yazma sal hadi
Soran+1 yılCok cok kabasiniz yukarıda belirttiğim gibi karşıma ruhen hitap eden biri çıkmadı
- +1 yıl
Ben küfür etmedim insanları dinden çıkarmaya çalışıyor abla (benden büyük olduğunu düşündüğüm için) böyle insanlara karşı dik durmalıyız. Yine de özür dilerim abla ama böyle şeyleri normallestiriyorlar
- +1 yıl
Kabasiniz dedi yaptığın igrencilikleri normallestirmeyi bırak
Bekâret utanmaksa sizin kafanızın içine ot doldurmuşlar demektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
Soran+1 yılbekaretimden başka vasıflarımda var o yüzden anlayamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik hayatın bir parçası ama illa yaşayacaksın diye bir şey yok...
Tabi bu tadın tarifi'de yok.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldalga geçilecek bir durum değil, ama gençliğin biraz boşa gitmiş gibi. tabi senin tercihin ama üzücü yine de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. bu yaşa kadar böyle zamanın geçtiğini anlamdiysan 60 yaşına gelince hala ruh eşini ararsan bakire rahipler gibi tahtalı köye gidersin 🤣😂😁
00 YorumlaHiç bir erkek öyle birsey yapmaz. Erkek diyorum bak hödük biri olursa bilemicem. Bu şeyler öğrenilir ve utanma bu durumdan olağan birsey
00 Yorumla
+1 yılZina cok igrenc birsey sahsen zina yapan kisiye ben acirim ve hep aklimda soru olur, sen en dogru olani yapiyorsun
00 Yorumla
+1 yıltam tersi hiç yaşamamış olman öyle mükemmel bir şey ki. Senin gibi bir kıza ilk kez o duyguyu yaşatmayı çok isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O sana bağlı olmasa bile bi gün evlilik için hazırla sonrasında değişik hastalıklar oluyor yaşamış bir olarak söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapmaman bir şey kaybettirmez ama ruhsal olarak doyuma ulaşamadığın içi genel olarak hayatında stresli birisindir. Tam manasıyla zevke gelememen o duyguyu tadaman seni çok yorar. Tahmin ediyorum çalışıyorsun ve yalnızsın.
00 Yorumlane saçma bir düşünce merak etme yavşağın tekine gönlünü kaptırmazsan büyük ihtimal o da senin gibi olacak
00 YorumlaDeğil ama yaşaman gerekir yoksa ilerki dönemlerde hastalıklar başlayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi hastalıklar
Gayet normal, duygu hissetmeden cinselliğin anlamı yok
10 Yorumla
+1 yılTecrübe edinmek için biriyle yatmaya gerek yok. Evlenince 2 3 gün çalışmalara başlayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sorun değil 32 yaşındayım ne öpüşme ne el elele bile tutuşmadım kimseyle. Olabilir. Nasibimizi bekliyoruz. Erkenden yapanlar var diye sen geç kalmış olmadın yani
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya. Bu devirde böyle biri
En iyisi böyle, hatta hiç yapma, kendini hedeflere ada
11 Yorumla- +1 yıl
Bir adam hiç evlenmiyormuş, neden diye sorulunca "ruh eşimi bulamadım, mükemmel kadını arıyorum demiş. Adam yaşlanana kadar bu devam etmiş ve sonunda birini bulmuş, kadına bunu anlatınca kadın da demiş ki "ben de mükemmel adamı arıyorum." Yani işin özü mükemmellik takıntısı bir çok şeyi kaçırmamiza sebep olabilir; hayatın büyük fırsatlarını bile.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe dalga geçmesi, parterin seni 1 saniye rahat bırakmaz deli misin :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevişirken kontrolu ona bırak. Acemiliğin ortaya çıkmaz.
10 Yorumla30 a kadar ruhuna hitabeden biri cikmadiysa ve sen hala onu bekliyorsan kurutmaya devam et
00 YorumlaBu senin kendi seçimin isteseydin yapabilirdin, bundan dolayı kimseden utanmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılTam tersine evlendigin kişi mutlu bile olur bu yaşa kadar tertemiz kalmış diye
00 Yorumla
+1 yılBoş ver en azından iffetin var. Bir şey kaybetmedin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız ne alaka ne alaka. Yani hiç yaşamadın diye eksiklik mi görüyorsun. Bunu eşinle yaşayabilirsin. Mesela değil mi evlilik diye bir müessese var. Cinselliği bu kadar abartmayın yahu
00 Yorumla
+1 yılBu kadar istekli olup bakire kalmayı nasıl beceriyorsunuz? İlginç
01 YorumlaGayet normal biz de öyleyiz belki de evde kaldık ama yapacak bişey yok bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tercih meselesi bu. Haklı haksız diye bir durum yok.
00 YorumlaBiraz daha bekle, 40-50 gibi yaparsin. Yakinda kurur zaten
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi ile doğru zamanda olacaktır endişe etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamamanın utanılacak bir şey olduğunu bilmiyordum …
00 Yorumla kötü değil aksine güzel bir şey, helal olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı