30 yaşına kadar hiç seks yapmamış olmak bir kayıp mıdır?

Demin p*rno falan izledim. Kadınların seks becerisine bakınca ben kendimi düşündüm 28 yaşındayım. Bu yaşa kadar bırak seks yapmayı öpüşmedim bile. Ben dedim hayatta bu kadınların yaptığı gibi seks yapamam. Sonra ekşi sözlük okudum. 30yaşına kadar hiç seks yapmamış kadın başlığını okudum. Bir sürü şey söylemişler. Gençliği gitmiş, beton tutmuş bu işi layıkıyla yapacağı yaş 15-35’miş falan. Başlığa girerseniz okursunuz. Ben kendi yaşantıma baktım. 15-18 yaş arası seks yapsam ailemin kulağına gitseydi babam ağzıma zıçardı döverdi okuldan alırdı. Beni bunu yaptırdığım bir herifle evlendirirdi. Lisede bir arkadaşım bu yüzden erkek arkadaşına kaçtı sonra evlendi ve okulu bıraktı. Şimdi de çocuğu var. Ben de öyle olurdum. Evlendirmese de şu yaşıma kadar annem sürekli bu durumu başıma kakar itip kakardı beni. Hiçbir şey yapmadığım halde bile telefon bildirimlerinde yabancı bir erkek adı görünce olayı namusa vurup laf söylüyor.

Şimdi üni mezunuyum ama işsizim. Üniversiteye gittim. Başka bir şehirde okudum. Yapmayı ciddi ciddi düşündüm ama cesaret edemedim. Kendimi kirlenmiş hisseder miyim? Hamile kalır mıyım? Kalırsam ne olur diye çünkü üniversitede bir kız hamile kalıp yurtta doğurmuş çocuğu da boş bir araziye atmıştı. Kötümser olmayayım dedim ama bu sefer de üniversitede sevgili yapıp cinsellik yaşasam onunla evlenme beklentisinde olacağım fakat erkekler hemen evlenemezler iş, askerlik ev, eşya masrafları düğün gibi masrafları karşılaması zaman alacaktı. Ayrıca erkekler toplumun onlara sağladığı rahatlığı para kazanmaya başlayınca köküne kadar yaşamak istiyor. Yine üniversitedeyken babamın parasıyla okuduğum için sevgili yapıp çeşitli şekillerde seks yaparsam ona haksızlık yapıyormuşum gibi geldi. Babamın emekleriyle okuyorum. Bunu boş yere harcama hakkım yok dedim.

Yine işsiz, aileye ekonomik olarak bağımlı olmak, aileme bile %100 gözüm kapalı güvenemezken sevgili dediğim herife güvenip sevişme seks falan yapsaydım sonradan mağdur edilmeyeceğimin garantisi var mıydı? Mağdur edildiğimde bana kim destek çıkardı? Evlendim diyelim boşansam babamın evine dönme ihtimalim yüksekti.

Yani aslında 28-30 yaşına kadar seks, sevişme ilişki yapmamış olmanın o kadar çok nedeni var ki? Bunlar o kadar birbirine bağlı ki. Bir de bana seksi düşündürecek bir ortam hiç olmadı. Çünkü hiç tek başına kalmamıştım. Keşke seksle okumak arasında, seksle evlilik tarzında bir seçim yapmak zorunda kalmasaydım. Seks yapmamak o kadar üzmüyor da bunca sene okuyup üni bitirip bir sınavdan 85-90 alıp atanamayıp da işsiz 28-30 yaşında kız kurusu olmak çok canımı yakıyor. Kendi ayakları üstünde durabilen bir kız kurusu olmayı tercih ederdim.

Güncellemeler
+1 yıl
Lan siz niye detay okuma özürlüsünüz? Detayda niye seks yapmadığımı bakire kaldığımı yazdım. Yapmama sebebin vardır diyorsunuz E HERHALDE VAR! VAR Kİ YAZMIŞIZ. 28-30 YAŞINA KADAR BAKİRE KALMAK HAYAT ŞARTLARININ SUNDUKLARININ BİR SONUCUDUR. Hiçbir güvencesi olmadan bir erkeğe güvenerek seks yapmış kadınların hayatı benimkinden daha kötü daha acılı oluyor bu memlekette.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir sürü erkekle bu konuları konuştum. O konuştuğum erkeklerden bazıları bekaret önemli değil deseler de onlar da sayıya takılıyor. Olur da birlikte olduğum erkekten fazla seks tecrübesi yaşadım diyelim otomatikman bana yapıştıracağı damga belli. Olması gerektiği gibi 18 yaşından 28 yaşına kadar seks yapsaydım o sayı 3 olmazdı. Erkekler bakire olmasa bile 2-3 geçmesin istiyorlar. 5-8-10 olursa da f0ll0ş diyecekler ve evlenip çocuk yapamayacağı. Bunu herkesle yatmak zannediyorlar ama değil.
30 yaşına kadar hiç seks yapmamış olmak bir kayıp mıdır?