Cinsel Yaşam 24 yaşıma kadar hiç seks deneyimimin olmaması kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cebimdeki, iki yıl önce olur da ihtiyacım olur diye aldığım prezervatifi asla açamadım, öyle kaldı. Seks yapmak neden bu kadar zor? Güncellemeler+1 yıl Harika 24 yaşıma kadar hiç seks deneyimimin olmaması kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Goodgirl0034 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benimde olmadı bakireyim 😂 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaşasın bakirelik mi desek ne? Teselliye ihtiyacım var. d Yorumla Goodgirl0034 +1 yıl Ahahah en azından kafamız rahat acaba birşeymi olur pişmanlık vs düşünmüyoruz Yorumla Soran +1 yıl Öyle di mi. d Yorumla Goodgirl0034 +1 yıl Evet öyle 😊 Yorumla
Ayseb77 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benimde deneyimim olmadı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İstedin de mi yoksa istemedin mi Yorumla Ayseb77 +1 yıl Ben istemedim Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kanka erimiştir o git yenisi al napıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl . d Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ukraynaya git sen kanka orada kolay eş bulursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kanka Yorumla
Kimbilirkimimm Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl kndini eşine sakla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmek istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde olmadı bakireyim 😂
Yaşasın bakirelik mi desek ne? Teselliye ihtiyacım var. d
Ahahah en azından kafamız rahat acaba birşeymi olur pişmanlık vs düşünmüyoruz
Öyle di mi. d
Evet öyle 😊
Benimde deneyimim olmadı
İstedin de mi yoksa istemedin mi
Ben istemedim
Kanka erimiştir o git yenisi al napıyorsun