Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Yeni jenerasyon konuşma akışı küfürlü süslü modern (yarı ingilizce) cümleler, yine aynı Z kuşağı erkeklerine çok radikal ve havalı geliyor. Aranızdaki bağları bu şekilde güçlendiriyorsunuz adeta. Özgürlük kisvesi altında bir başkaldırı şekli yatıyor altında aslında. Biz bu şekilde iyiyiz anlıyor musun ya da kendinizden olmayan bir ifade gördüğünüzde ne diyor ya bu ne saçmalıyo tarzı ötekileştirmeler var Z kuşağında
Hal böyleyken cinsiyetler arası beklentiler de yeni jenerasyona uygun olmaya başladı. Şimdi sizin sorduğunuz soruya bağlayayım. Sizin kendinize mahsus radikal isyankar konuşma tarzınız erkeklerin gözünde tam da şeyime göre hatun görüntüsü inandıracağından şüpheniz olmasın. Niyetiniz öyle olmasa bile her zaman bunun mücadelesini vereceğinizden emin olun. İster severek ister sevmeyerek.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konuşun, hatta konuşmskla kalmasın icraata geçin bir şeyler yapın bekaretine zarar vermeden yaparsanız daha iyi olur. Ne olacaksa olsun zaten sen dedin cinsellik kınuşmayınca da aldatıyorsunuz, terkediyorsunuz dedin, komuşunca da öyle. Onun için kasma. Cinsellik ihtiyaç, evlilik yaşı çok uzadı, sevgililerin %65'i ayrılıyor zaten boş geçirmeyin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Konuşun da ancak sürekli bunu konuşuyorsanız ve o da farklı bir konuya girmiyorsa zaten onun gözünde sadece cinselliksin demektir + olarak ilişkiye ekstra bir değer katmak için mutlaka zaman zaman bunun dışına çıkmak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılEn az 8/9 ay bir ilişki olması gerek bence. Türk erkekleri yabancı kadınlarla yatarken sorun etmiyor ama Türk kadını olunca kendisini unutup aşağılamaya çalışıyor. O yüzden bebek ailesi, kültürü, beyni nasıl bir gözlemle. ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen karşıdaki kişiye bağlı kimisi daha çok bağlanır kimse basittir geçer ama istiyorsan konuş gitsin.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Manitanla konuşuyorsan bu nasıl istediğini de gösterir bence rahatsız olunacak bir durum olmamalı.
00 YorumlaOnun yerine koy kendini. Sen senle ciddi düşünür müydün? Bir kadını degerli yapan ulaşılmaz olmasıdır. Sen herseyini aç dök adamda sana karşı ne merak kalır ne heyecan
23 Yorumla- +1 yıl
O merak kalmama meselesi kadınların erkeklere karşı da var, hatta daha yaygın. Kızın merakı gitmeye başladığı an bçr bahaneyle ayrılıyor.
- +1 yıl
oldu. o zaman evlenince hiç değer kalmıyor?
- +1 yıl
Evlenince sorumluluk ve aile birligi kuruluyor. Sevgiliyken olan iliskiyle evliligi karistirma. Evliyken adamin nikahli karisisin ciplakta gezsen senden zevk alir. Ama sadece sevgiliyken acip kendini ortaliga koyarsan ortada nikah yok cocuk yok iki yatar sonra kapı. Biraz derin düşünmeyi becerin
Konuşmak ayrı şey taviz verip kendini kullandirmak ayrı şey konuşuyorsun diye basit olmazsın o konulara ilgili oldugunu belirtir bu durum basitleştirmez he kendini kullandirirsan o zamana basit duruma düşersin...
30 Yorumla
+1 yılİlişkinizin bu temelde ilerleme riski var.. Bunun farkında olup, bu tehlikeye girmemek lazım..
10 YorumlaSürekli cinsellik konuşan veya konuşmaya çalışan tipleri direk uzaklastiriyorum hayatmdan. Bana yaklaşmasını sebebi bell bı kere
10 Yorumla
+1 yılFazla konuşmamak gerekir, fazla konuşmaya başlarsa rahatsızlığını belirtisin. Dikkat et sadece seni cinsellik için kullanmasın.
20 Yorumla
+1 yılSeviyenizi bu kadar düşürmeyin. Erkekler bunu istiyor olabilir sen lafı çevir. Çünkü cinsellik yaşanır anlatılacak birsey değil ki
20 Yorumla
+1 yılTek konuştuğunuz bu ise f*ckbuddy gibi bir şey olmuşsunuz demektir. Cinsellik ara sıra olmalı diye düşünüyorum.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Kadın Cinsel Obje Değildir Erkekler Olarak Bunu Bilmesi Gerekir her Erkeğin Kadınlar Sevgiyi İlgiyi Hakeder Cinsellik Sade Rahatlama zevk Budur q
10 YorumlaBu demek oluyor ki seninle sadece cinsellik düşünüyor. Ben tasvip etmiyorum ve öyle biri ile de olmam açıkçası.
00 YorumlaSeks konuşmayın abi, yapın. Ama her istediğinde değil. Arada isteme. Ödül uyaranı en çok öyle pik yapar. Gotünde dolanır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşmak ya da yaşamak kadını basitleştirmez , bu tarz düşünceler çok sığ anlayışın dusuncesıdir.
00 Yorumla
+1 yılBence sürekli cinsellik konuşan bir kadın ya da erkek kendini basitleştirmiş olur ve çok iğrenç gözükür 😵💫
00 Yorumla
+1 yılsürekli olmaz bence..
bir süre sonra sen artık onun için bir obje olursun..10 YorumlaOnu tanımıyorum nasıl bir düşünce yapısı vardır bilemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama larşı taraar senin zaflarından yararlanabilir
00 Yorumla
+1 yılO basitleştirmediğini dile getirse de içten içe öyle düşünür bana kalırsa.
00 Yorumla
+1 yılEğer karşılıklı zevk alarak yapılıyorsa bence gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. İstemediğin bişeyi yapma istemiyorsan konuşma arkadaşım zorla değil ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Konuş Konuşma Demem Ama Fazla Abartma’dan 👍😉
00 YorumlaBu konulara aşama aşama girilirse sorun olmaz. Hersey yavaş yavaş hayat bulduğunda güzel.
00 Yorumla
+1 yılMesaj kutun sperm koktuysa sorunun cevabını almış olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki o bağa bağlı. İkiniz de memnunsanız obje olarak göreceğini sanmıyorum.
00 YorumlaSenle konuşup boşalıyorsa seni kullanıyordur dikkat et yakında teklifde eder
018 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle bir şey yaşadım kullanıyor muydu acaba
- +1 yıl
Şimdi sanaldan tanıştık cıvık davranmadim ama ilk hafta nude istedi sevgili falan olduk genelde bu konuyu açıyordu ve artık rahatsız olmaya başladım evlenicez falan diyordu sonra benim bı hatam yuzunden terk etti
- +1 yıl
Aldattın dedi işte birinin mesajına cevap verdim diye
- +1 yıl
Ayrıldık zaten ama benim yüzümden
- +1 yıl
Dedim ya birinin msajina cevap verdim diye aldattın dedi ayrıldı ama niyetim o değildi ya kendine zzaten kendim söyledim iki insan arasında gecen bı konuşmaydi
- +1 yıl
İşte güvenim kırıldı dedi gitti
- +1 yıl
Öyle mi dersin 🥺
- +1 yıl
Böyle içim ferahliyor ama sonra yine üzülüyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim dinlediğin iicn
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık. Sevdiğin insan sonuçta. Basitlik gören varsa, zihniyetindeki sorunudur.
00 Yorumla
+1 yılo muhabbetler eskidendi şimdi yapmayan yok merak etme
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen sana karşı bakış açısı en basından beri tatmin olmak üzerine kuruludur ses etmeden devam edecektir
03 Yorumla- +1 yıl
Ya bizde de öyleydi sence öyle mi gördü ilk haftada nude istedi falan
- +1 yıl
@kardankadın19 evet net
- +1 yıl
Ama benim yzuumden ayrıldık daha sonrasinda
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet gösterir ama erkekler cinsel obje sever zaten. Takma, tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yılAkli sürekli afedersin de şeyinde olmak demektir. Bu tip insanlar bence sikintili tipler
00 Yorumla
+1 yıltabi sinir koy cokta seyini cikarma
20 YorumlaKeşke benim sevgilim olsan 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Namussuz *
+1 yılDoğal bir şey ama abartmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılNasıl konustuna bagli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra sıkılıp bırakır seni.
00 Yorumla
+1 yılSende bendensin benim de libido tavan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAynen basitlestirir
00 Yorumla
+1 yılBeni sıkardı. Bayağı bi sıkardı.
00 Yorumla
+1 yılYooo bence cinsellik önemli ve güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli konuşmak sıkıyor beni
00 Yorumla Hem ayranım dökülmesin isçwşsşzşşsş
00 YorumlaKonusmak iyidir ama ilerisi olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılMesaj kutun ne oldu ne oldu
00 Yorumla Konuşma icraat yap
01 Yorumladozunu ayarlayarak konuşun
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz halinden memnunsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBasitleştirmez bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Benimgozumde bile basitlestin
03 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Onun da hoşuna gittiginden eminim
00 Yorumla
+1 yılNet bir şekilde evet
10 YorumlaDevam kanka.
00 YorumlaKonuş konuş
00 Yorumla
+1 yılKonuş nolucak
00 Yorumla
+1 yılBencede
00 Yorumlakonusmakla kalmamalısısn icraat da lazım
00 YorumlaTabii ki de
00 YorumlaBi nevi
00 Yorumla
+1 yılBasitleştirir
00 YorumlaPhic bir kafa yapınız varsa sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yıltrol
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat