Yani her muhabbette cinsel şeyler konuşmak istiyor 2 yıldır beraberiz ileri bir şeyimiz olmadı uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz yeni yeni bu tür konuşmalar açılmaya başlandı şakayla karışık cinsel şeyler söylüyor ilerisini teklif dahi etmiyor ikimiz de evlenmeden önce cinsel ilişkiye karşıyız ama her muhabbette bunları ortaya getirmesi canımı sıkıyor artık. Söylüyorum devamlı açma diye ama görseniz aynı çocuk gibi mutlu oluyor o konular konuşulunca normalde her istediğimi yapıyor zaten ama o konulardan sonra daha bir yapmaya özen gösteriyor bana birsürü hediye falan da alıyor😄 biraz komik ama bu durumu nasıl azaltabilirim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Merhaba, aslında 2 yıldır devam eden bir ilişkide birazda olsa cinsellik konuşmak istemesi çok normal, seni arzuluyor ve bunu yansıtıyor
Peki erkek konuşunca daha çok bağlanır mı
Daha çok arzular , ister, daha da yakınlaşır, ama bağlanmak konusu kişiye bağlı
Böyle konulardan sonra bana davranışları değişiyor daha bi el üstünde tutar oluyor her istediğimi yapmaya çalışıyor normalde ama bu konuşmalardan sonra yapamayacağı şeyi bile yapmaya çalışıyor.
Daha da fazlasını konuşmayı istediği için seni hazırlıyor aslında, bu tip konuşmalar kimin hoşuna gitmez ki? Ne kadar istemesen de konuşmayı seni bile etkiler!
Wmaci fırsat bulunca cinsellik için nabız yokluyor o yüzden evlenme amacı yok onu yasadimi gidebilir
Bazılar li kötülükten değil konuşmak onların hoşuna gider o tarz çok kötü bı durum yok anlasiyorsaniz sana binyanlisi yoksa
Kudurmuş sevgilin, yokluktan bitmiş tükenmiş. Tehlikeli profil bunlar hasufıasd
Sevgilimin ilk sevgilisi benim fkfkclf
Kafaya koymuş seni istiyor ama bence evlilik için bu arkadaşı düşünme
Niçin
Yalancı çünkü
Ne yalanı
Cinsellik istemiyorum yalani
Bu durum azalmaz arkadasim:) bir kere olduysa artık durmaz ve sürekli yeni isteklerle
Kapını çalar
Her erkek bekler bunu hatta düzenli konuşacak kız arar
Peki erkek konuşunca daha çok bağlanır mı
Alakası yok
O zaman konuşmayayım 2 yıllık bi ilişki bi 2 yıl daha gitse yeter
Biraz da normal be. Adam haliyle istiyor seni😅🤭
Normal ama devamlı her konuşmada bu konuları açması sıkıntı
Pandoranin kapısı yeni açılmış, meraki var😅
Seni keşfetmeye çalışıyordur. Sen rahatsız olunca net sınır koy. Ucu açık olursa o gider.
Kendimden biliyorum, götürürüm 🤣🤣
Rahatsız olduğumu söylediğimde kapatıyor konuşmuyor asla ama zor tutuyor kendini anlıyorum 😄
Buda hoşuna gidiyordur aslında seni bu denli merak edip istemesi 😅
Evet gidiyor 😄 yalvarıyor resmen fotoğraf falan istemiyor asla ama soruyor şuran nasıl buran nasıl nolur anlat diye 😄
Ahaha içinden "Görsen dibin " düşer deyip çocuğu iyi süründurmussun🤣🤣
O da az buçuk tahmin eder ya 2 sene olmuş 😅🤣
İçimden değil bizzat yüzüne söylüyorum bunu😄 ben güzel bir kızım fiziğim de güzel o yüzden çok merak ediyor ama hiç istemedi fotoğraf falan öyle
Valla sabırlı çocuk ben sana diyeyim 🤣 kaçırma
Ben çok şeytandım. Tatlı dille hep oldu istediğim gjfjfh ama asla kandirmadan
Bi de şey diyo ben sadece sana karşı böyle şeyler hissediyorum sana karşı böyle yükseğim falan. Sence doğru mu? Beni gerçekten seviyor bunu biliyorum ama genel olarak mı yüksek bana mı yüksek onu nasıl anlarım
Onu anlayamazsin ben sana Adilce diyeyim. Göbeğini yırt anlayamazsin.
Ben mesela sevdiğim varsa başkasına yükselmem çünkü yükselmek için çaba gostermrm. Ama o bütün libido o kıza kanalize oluyor. Haliyle fazla gelebiliyor 😅 şimdi bu çocukta böyledir, ne diyeyim günahına mi diyeyim hayır diyerek
ya da evet diyip, belki de yalan diyorsa ben mi mesul olayım 😅
Bunu cidden bilemeyiz. Ne evlilikler oluyor yillar sonra aldatmaya maruz kalan
İhtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor seks olmayan ilişki sor be abla
Yok ikimiz de evlilik öncesi böyle bir şey istemiyoruz o hemen evlenelim diyor ama benim bazı sıkıntılarım olduğu için evlenemiyoruz. O istiyor ki konuşarak yaşayalım bir şeyleri
Tamam denemek istemez misin denesen olmezsin bence
Ne enayi bir adammış 2 yılda yeni yeni cinsellikten bahsetmeye başlamış onda da hazine bulmuş gibi seviniyor iki saçma muhabbette.. acıdım herife
Senin neden hoşuna gitmiyor
Hoşuma gidiyor ama herr konuşmada olmasından sıkılıyorum
Hıı güzel bunu ona dile getir istersen
Seninle konuşmak istiyor. Merak ediyordur.
Konuş
Cınsel ılışkıye gırmek ıstıyo