Sevgilim sürekli cinsellikten konuşmak istiyor. Sizce nasıl davranmalıyım?

Sevgilimle yaklasik bir senedir iliskimiz var yakin bir tarihte birlikteligimiz oldu birlikte olmadan once normal seylerden bahsedebiliyor sohbet edebiliyorduk simdi surekli konuyu bir sekilde cinsellige getiriyor her seyden cinsel bir baglanti kurabilecek derecede daha once ona bundan rahatsız oldugumu soyledim sadece tek derdin sexmiş gibi davranma oyleysede hayatimdan cikartacagim seni dedim ama bunu ısrarla inkar etti yaklasik bir aydır islerinden dolayi bulusmalarimiz surekli iptal oluyor ve gorusemiyoruz her seferinde yeniden bir bulusma plani yapıyoruz her yeni bulusma planında ben suraya buraya gidelim bir seyler yapalım diyordum ve hepsi en sonunda iptal oluyordu onun yuzunden simdi tekrar bulusma plani yaptik bu sefer ben hiç karismadim sesimi cikartmadim son zamanlarda uyarmama ragmen surekli cinsellikten konusuyor ve muhtemelen yaptigi bulusma plani bir otel odasinda gececek bu durumu yasamak istemiyorım bu yuzden gorustugumuzde otele gotururse direkt orada ayrılmayı dusunuyorum sizce nasıl davranmalıyım
Sevgilim sürekli cinsellikten konuşmak istiyor. Sizce nasıl davranmalıyım?