2 hafta önce aniden babamı kaybettim. Sevgilim bu süre zarfında hep yanımdaydı ama şu an konuşmalarımızı hep cinsel konulara yönlendiriyor dün bir anda boş bulunup konuştum ama sonrasında çok pişman olduğumu söyledim ağladım hatta. O da tamam yapmayız bir daha dedi ama yine konuşmaları oraya çekmeye çalışıyor sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılYa kızlar. Sevgili ne demek bilmiyorsunuz cinsellik vermiyeceksen niye erkeklerle birlikte zamn geviriyorsunuz? Sonuçta sevgili bak adı üstünde. Evlenmek isteyen erkek zaten ilkten hepten uzatmadan evlenelim diyor. Karım olmaninistiyirum diyor sevgili olalım demeyi ihrenin seks yapmaktır. Elbette cinsellik soracak gervekten inanilmaz. e şimdi ne sanıyorsun o çocuk öyle yanında niye duruyor? Sevde anında ister evlenirdi zaten amacı seks olduğu için cinsellik. İsteyecek tabiki
49 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyirca baban vafat etmiş herşeye rağmen kesip o ağzını oturmakiydi derhal bu adamdan ayrıl. O adamdan ne sevgili ne arkadaş nede koca olmaz. Bye
Cevap sahibi1 yıl@Ercist34 yurt dışında yaşıyorum orada buyudum.
Cevap sahibi1 yıl@Ercist34 yani elbette Türkiye'ye gelip insanların durumunu görünce rahatlık nedemek hayatı yasiyormusum . Hepsini açarsam kadın olmak Türkiye'de rezillik başka bir şey değil. Hepsi köle net cunki cinsellik yasak saklı saklı yaşıyorlar saygı yok insanların kendi seçimlerine kendi hayatlarina illa aile tepenizde herşeyi konyrom etmeye çalışıyor kadınlar buyuzden çok oyuncu ve plancı kafalarindan bin bir kuyruk var. Erkekler ise tamamiyle abaza çoğu. Evliler taksiciler helsi abaza. Kadin gormemeis gibiler görenleri ise yinede gormemeis gibi. Çalışıyorsunuz ama bizden çok siz 12 saat bizimburda yasak oyle. Ben bir kadın olarak burada çok rahatım saygı görüyorum erkeklerde öyle. Aileler karışmıyor herkes kendi evinde. Toplum sizi didik didik etmiyor. Siyaset yok halk arasında
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass evet sevgili ile cinsellik hasamayacaksan ne yapacağım ben o erkeği?
- 1 yıl
ama evliklik olursa önceden her şey harcamış oluyorsun ama istek azalıcak arzulama azalıcak ve evlilikte yetmiyecek başka birilerini arayacaksın... monotanlaşır..
En İyi Cevaplar
1 yılAyrılmalısın bence mantıklı çünkü acına sayısızı olmayanla halla niye sevgili oluyorsun.. cinsellik konuşun yarın bir yapalımı dememeye kalkar.. sonra yaşadığında da emin ol seni umursamaz çünkü alacağını almış oluyor.. mantıklısı bu bence tercih seni tabiki de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
26Cevap
Hiç benlik değil itici geliyor bana soğuyorum… herşeyin bi usulü yolu yordamı var ben bu konularda “geri kafalıyım” evlenmeden önce yaşansın konuşulsun istemiyorum… uzaklaşırım…
40 Yorumla
1 yılbaşın sağolsun seni arzuluyor anlaşılan daha önceden cinsellik yaşadınız mı? onu sert bir dille uyarman lazım
35 Yorumla
Soran1 yılDaha önce yaşamadık. Babam vefat etmeden 1 hafta önce böyle bir konuşma geçti yine aramızda ama ben istemiyorum diyince kapandı konu
- 1 yıl
canım yanlış anlama ama bazı erkekler sevgililerin duygusallığını üzgünlüğünü boşluğunu kullanarak bunu yaparlar sert bir dille uyar istersen
Soran1 yılUyardım ama nafile asla anlamıyor. Ayrılmak çok mantıklı sanırım
- 1 yıl
bencede öyle ama sen bilirsin
Iyyy o”ospu ruhu o@ospu onun saygısız alçak herif sen de ayrılsana aq neyi bekliyorsun sana yaptığı büyük saygısızlık alçaklık
20 Yorumla
1 yılBaşın sağ olsun öncelikle.
Ayrıl uzatırsa. Yani insan olana laf bir kez denir. Resmen kasap et derdinde koyun can derdinde.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle başın sağolsun. Belli ki bu durumdan rahatsız oluyorsun, bunu açık açık belirtmesin, zor bir dönemde olduğunu anlamalısın.
00 Yorumla
1 yılÇok arıyor musunuz bu aklı sadece sikinde olan adamları
10 Yorumla
1 yılsert bi çıkış yapmalısın. saygısızlık ediyor. başın sağ olsun bu arada
10 Yorumla
1 yılHeyecan veriyorsa konuş. Rahatsız ediyorsa konuşma.
00 Yorumla
1 yılSenin derdin ne onun derdi ne boş ver ayrıl amacı belli boşluktan yararlanmak
00 Yorumla
1 yılOha ya terbiyesiz senin canım burnunda bunun düşündüğüne baj ayrıl ne bekliyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu karaktersizden ayrıl. Acın var bu şeyin derdinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılBaşın sağ olsun. Senin acına saygı duymayan insan sana asla saygı duymaz amacı belli bunun yol verme zamanı gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBabanın vefatı çok yeniyken o kendi zevkinin pesinde sktr et
10 Yorumla
1 yılsevgılın deılmı napsın erkekadam azıyo baskasıyla konussa orensen neden benle konusmadın dersın real yapmakdeıl konusmak bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başın sağolsun sabırlar diliyorum, Allah mekanını cennet etsin inşallah
00 YorumlaBunu daha önce sordular sanki çocukla arana mesafe koy bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOhaaa acına saygın olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKov gitsin daha 40 günü dolmamış rahmetlinin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Duygusal boşluktan olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl, daha durmaz
Seni sen oldugun için seven erkek olmalı
Bu zor anında sana destek olmalı01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin yanında olup prensesi gibi davranmalı
Zaten evlilik sonrası her istediğinde olur
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılSevgilin değil ama yine de sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşın sağolsun mekanı cennet olsun 🙏🏻
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen nasıl bir karşılık verdin ki konuşmada
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@dapfrence nasıl Twitter da gördün
Kesinlikle ayrıl normal değil
30 YorumlaAmaci skmk ona gore dusun
00 YorumlaOnu yaptigin an gider kaçan kovalanır unutma
10 YorumlaBaşın sağolsun 😔
10 YorumlaKonuş bence
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
1 yılUlan 2 hafta önce baban ölmüş çakalı bırak engelle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılVereceksen ver yorma
00 Yorumla
1 yılne istersen onu yap
00 Yorumla
1 yılArizona kertenkelesi bulmuşsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıluzak dur amaç belli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılboş ver gitsin yaa.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler