Sevgilimle ne zaman konuşsak hep konu cinselliğe geliyor, ne yapmalıyım?

Evleneceğiz ama uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Nezaman konuşsak konu eninde sonunda oraya geliyor, bazen kızıyorum, ne var kızım Allah hallah karım değilmisin ayıpmı diyip devam ediyor. Kullanıyor falan demeyin, öyle biri değil, ama abaza galiba, İstediği biriyle beraber olabilir yakışıklı birisi kendisi, en son 3-4 yıl önce biriyle beraber olmuş cinsel anlamda yani sevip aşık olduğu bir kadın olmamış hiç hayatında sadece seks olarak günü birlik ilişkileri olmuş, ama 20 tane bakireyi bir araya koysalar ve bana sunsalar yine senş seçerdim senin bana hissetirdiğini hiçbir kadın hissetirmedi, Erkek olduğumu anlıyorum seninle diyor.. Sana çok aşığım diyor.. Evlen benimle bir an önce uzatmayalım diyor. Biraz beni korkutuyor cinsel düşkünlüğü 😅😅

Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplara bakılırsa kendimi Aptal gibi hissediyorum..
Hep yanımda olan bir Adam kötü zamanımdada, kıskanırken öfke kontrolu yaşayan birisi.. Kendisi bir süre cezaevindeydi, 1 buçuk ay oldu çıkalı, Sırf boşalmak içinse bütün bu yaptıkları ne diyeyim..
Güncellemeler
+1 yıl
Evet bu konuyu açtım şimdi ona beni seks objesi olarak görüyorsun dedim kavga ettik sinirlendi işten yeni gelmişti, duş aldı çekti gitti dışarıya.. Kendine gel diyip azarladı. Bende ona bağırdım defol git birdaha gelme diye. 1 saat sonra konu yine cinselliğe gelecek biliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamamen bitti.. bitirdim.. Dün tamamen resti çektim bu sefer ben engelledim kökten. Herkes yalan dolan olmuş.
Sevgilimle ne zaman konuşsak hep konu cinselliğe geliyor, ne yapmalıyım?