Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldatan kadınları görmezden gelip böyle bir soru sormak da çocukça... Sadece yakışıklı - popüler diye peşinden koşarsan başına geleceklere İsyan etmeyeceksin.. Erkeklerde de durum aynı... Herkes tipe kanıp aşık oluyor. Aldatılınca "bütün erkekler - kadınlar aynısınız" diye isyan ediyor... Öze inin, gözünüze hitap edene değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Basit görmem sonuçta cinsellik her iki tarafında isteyeceği bir durum ve ihtiyacı olan durum. Konuşulmasında bir sakınca görmüyorum. Hatta konuşulmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBasitleştiriyorsa basitleştirsin seviyorum istiyorum ki konuşuyorum
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değildir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeri kafalı erkek tavrıdır, cinsellikten bahsetmeyen sevgiliyi matah bir şey zannetmek. Bu dediğin, erkeklerin dünyaya ve ilişkilere bakışında çok temelde yatan bir soruna işaret eder. Kadın-erkek eşitsizliği, cinselliğin ayıp/günah zannedilmesi, cinselliğin ahlak ile özdeşleştirilmesi... gibi. Cinsel dürtülerinin farkında olan, cinselliği tabu olmaktan çıkarmış, sevgilisiyle bunu konuşabilen/yaşayabilen kadınlarla yaşanacak ilişkiler bu toplumun özgüvensiz erkeklerini ürkütür. Bu erkeklere göre kadın hanım hanımcık olmalıdır, çünkü cinsellik konusunda rahat ise "k*şardır". Hele bir de cinsel tecrübesi varsa uzak durulmalıdır, mazallah karşılaştırma falan yapar, erkeğin egosu zarar görür. Kadınlar da erkeklerin gözünde makul kadın olabilmek için içlerindeki ateşi bastırmak zorunda kalırlar. Kimse de nikahlı/nikahsız mutlu bir ilişkinin yolunun cinsellikten geçtiğinin farkında değildir.
20 Yorumla
+1 yılAçıkçası bu konuda çok fazla eksiklik yaşıyorum uzun zamandır hayatımda herhangi bir kadın yok bundan dolayı da aynı zamanda bedensel olarak engelim olmasından kaynaklı yani asosyal değilim ama elimdeki şartlardan dolayı sosyal bir insan da olamıyorum, işte durum böyle olunca ve bedensel engelli olmamdan kaynaklı olarak herhangi bir cinsel hayatım aktif olarak söz konusu olmuyor hayatımda bu konuları konuştuğun bir kadın sevgilim vesaire eşim de yok ama olduğu dönemleri varsayarsak ya da olacağı dönemleri söyleyecek olursam kesinlikle cinsellik konuştuğum kız benim için baş tacı olur yani sadece cinsellik konuştuğum için değil, en azından bana değer verdiğini ve beni hiç istediğini anladığın bir kıza Ben de değer vermeyi ve sahiplenmeyi severim ama ne yazık ki balık burcu olduğum için ve duygusal bir yapım olduğu için çok çabuk etkilenme durumunda söz konusu olabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence değil , sonuçta bunu en başta erkek konuşmak istiyor.. abi bir şeyi isterken istiyorlar sonrasında kadın da olumlu bakıp konuştuğunda ıyy yapmasınlae kusura bakmasın kimse. O benim gözümde düşmüyorsa ben niye düşeyim basit olayım. İlişkiyi biraz da hormonsal duygularımız yönetir. Put gibi aşkım seni seviyorum , seni gönlüme kazıdım demenin bir mantığı yok yani. Her olayda kadın kötü , basit , kirlenmiş olarak görülmesin artık yahu. İki kişinin arasında karşılıklı bir eylem varsa kimse basit değildir.. içimizde tabii ki cinselliğe dair bazı duygular taşıyoruz. Konuşmak da istiyoruz. En azından kendi adım söyleyeyim konuşurum yani.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin yazdığı yorumları okudum da bazıları kendini yargıç falan sanıyor sanırım.
Cinsellik konusunu başlatan genelde erkek oluyor bu bir karşınızdaki insanı test etmiyorsunuz bu şekilde.. sadece yalan söyleyip iki yüzlü davranmış oluyorsunuz her türlü istediğiniz olmuş oluyor. Siz konuştuğunuzda da basit olursunuz o zaman. Madem hiç konuşulmayacak o zaman imasını dahi yapmayacaksınız. Burada sürekli kendini tutacak olan kadın olmak zorunda değil her zaman.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok. İnsanlar birbirleriyle konusmadiklari kendilerini anlatamadığı sürece iletisimsiz bunun akabinde kötü giden ve biten ilişkileri ortaya çıkartır.
Herkes aynı ölçüde maalesef hayata bakmıyor ama partnerler birbirlerini tanıdıkları ölçüde birbirlerinin fikirlerini öğrenebilme şansına erişebilirler.
Kimin neye ne tepki vereceğini bildiginizde veya tahmin ettiğinizde her konuyu rahatlıkla konuşabilirsiniz.
Erkeğin bu konuda ilişkideki eşine kendini anlatabilmesiyle başlar.
Hepimiz insanız cinsel yaşam erkeğin istediği kadar kadının da istediği bir aktivitedir.
Önemli olan bunu kiminle ve nasıl yaşamış olduğumuz.
Güvene ve samimiyete dayalı devam eden ilişkiler her zaman daha kıymetli ve değerli olacaktır.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Ben birbirini gerçekten seven iki insanın cinsellik konuşacağını düşünmüyorum. Birine gerçekten aşıksan onunla bir cinsellik yaşadığın anı bile hayal edemezsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamışsın
Soran+1 yılDediğinde haklılık payi var. Eski bir aşkımla memleket meseleleri, komedi türleri konuşmak bile çok zevkli geliyordu. Cinsellik gündeme bile gelmiyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusmayi bilmem ama belli bi yastan sonra yasamak sart arkadaslar kim ne derse desin arada tensel uyum arttıkça dokundukca bağda gucleniyo dahada benimsiyosun ayrica bi insan isteklerine ne kadar dur diyebilir kadinda olsa erkekte olsa e sevgilim varken başkasına gidecek halim yok o yuzden 15 yasindaki ergen değiliz yaşanacak tabi
63 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Cinsellik konusunda mesaj yazmaya üşenmeyen (se*xting) diğer konularda az konuşup az yazan biri olduğunu belirtip rest çeken erkek er geç terkedecektir bu kesin. Bu tarz birine muhatap olurken kesinlikle cinsellik konusunda ser verilip sır verilmemeli. Ve o şahıs derhal terkedilmeli. Basitlikten ziyade konu HACKER/ HIRSIZLIK MUHATABİYETİ. DURUM ÇOK VAHİM. ÇÜNKÜ BUNLAR RESMEN HIRSIZLIK YAPIYORLAR.⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla
+1 yılKesinlikle umrumda değil gözünde nasıl görüyorsa görsün onunla konuşmayacağım da kimle konuşacağım sonuçta manita yani sevmişim istemişim.
20 Yorumla
+1 yılHayır ama çokta gerek yok
yıllarca sapıklık yapabilirim
vermese öptürmese de olur haha
yine de bırakmam
bırakamam zevki orada bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla biz de artık öyle yapalım. Manitayla konuşmayalım ayrı bir erkekle seks konuşalım. Madem böyle.
51 Yorumla- +1 yıl
Çok acımasızsın :D
+1 yılManitanin ne düşündüğü çok sîkimizde manita ne yeniyomu
21 YorumlaSevgilide yaparım onunla cinsellikte konuşurum p*rno izlerim şımarık manyak lezbiyenler gibide yaşarım kimsede bir şey diyemez 😡
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yoo seviyorsa bi erkek sevdiği kadınla konuşabilir ki bu basitlik değildir sevmediği biri ise o zaman farklı
00 YorumlaErkekler su kizlara yuz verdiginiz icin igremcsiniz aw hepsinin totosu kalkik allahin abazalari sizi
00 Yorumla
+1 yılTam tersi. Cinsellik konuşmayan kızlar hayatta hiçbir şeyi paylaşamayacağın kasıntı tipler gibi geliyor.
00 YorumlaBana kalırsa birbirinizi sevgili olarak goruyorsanız cinsellikle oldukca iliskiniz biter ama fb olarak birlikteyseniz cinsellikle güclenir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Ciddi bir yola girildiyse evlilik planları yapılmaya başlandıysa biraz konuşulabilir
Ama sadece konuşulduğuyla kalmalı evlenmeden yaşanmamalı00 YorumlaEvet cinsellik konuşmayan kızlar gözümde daha değerli oluyor nedense
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni obje olarak gördüğünü kendi ağzıyla söyledi. İstediği her şeyi yaptım ama bir değerim olmadı maalesef.
113 Yorumla
Soran+1 yılOnun a*q
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni okudum da bir erkekle cinsellik konuşsan da konuşmasan da aldatır. Daha dün baktım kız takip etmiş fotoğrafını da beğenmiş. Üstelik nude atmıştım. Canımlarla cicimlerle kandırdı istediğini aldı sonra da çekti gitti. En son görüldü attım mesajına. Cevap vermedi günaydın yazmadı yani. Kafasına göre hareket ediyor. Evlenicez diyor ama güvenemiyorum. Hadi ondan ayrıldım diyelim bir diğeri sanki bu beni ben olduğum için mi sevecek? Bir müddetten sonra yine cinsellik isteyecek fotoğraf isteyecek. Keşke evlenmeden kendimi korumayı başarabilseydim. Bu gibi olaylara mahal vermeden kısa bir süre içinde evlenip helal yoldan yapsaydım. Ama hatalarım peşimi bırakmıyor.
Soran+1 yılHep evlenme vaadiyle kandirirlar zaten hepsi şrfsiz
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle anlamıyorum. Özgüvenimi çok düşürdü. Eskiden hiç böyle bir kız değildim. Özgüvenli ne istediğini bilen ve mükemmeliyetçi biriydim. Şu an rezillikte nirvana yapmış bir vaziyetteyim. Sen sen ol elin oğlu için kendini paralama. Eline zaman kaybından ve kırgınlıklardan başka bir şey geçmiyor. Serseriyle değil efendiyle takıl. En azından huzurlu olursun.
- +1 yıl
Full şerefszlere denk geldiniz niye ne genelleme yapmışsınız bee. Abartmayın bu kadar her erkek aynı diye bir şey yok karakter meselesi tamamen
Adi, şerefsz, karaktersiz olan aldatır bunun kızı erkeğide olmaz
Adam olan aldatmaz, adam olan hayatında biri varken başka kıza bile bakmaz.
Cevap sahibi+1 yılAbartmıyorum. İnsanoğlu nankördür. İstediğin kadar ilgilen, sevdiğin için her şeye evet de, onu hayatının merkezi yap, alttan alan taraf ol ama yok yine yaranamazsın. Ben iyi biri olduğum için kaybettim. Haramda huzur aradığım için huzur bana haram oldu. İnançlı biriydim ama nefis işte bir de kadınlarda beğenilme arzusu yoğun olduğu için ona kendimi beğendirmeye çalıştım. Tek suçum sevmekti. Gözlerim kör aklım bir karış havadaydı. Aşk hastalıktır. Kim ne derse desin.
Soran+1 yılAynen öyle ben de zor atlattim birini
Cevap sahibi+1 yılBırakmadı. Sadece varlığı yokluğu belli değil. Ama benim güvenim sarsıldı sevgim azaldı ve geleceğe dair umutlarım bitti.
- +1 yıl
E bende birerbir aynı şeyleri düşünüyorum. Ve banada aynısını bir kız yaşattı. Bende tüm kızlar aynıdır mı diyeyim şimdi napayım?
Ayrıca seni obje olarak gördüğünü açık açık söyleyen birine buna rağmen körü körüne bağlanmak çok büyük bir hata gerçekten. Her şeyden önce kendine yaptığın bir saygısızlık bu. Kızların çoğunluğundaki bu şerefszleri adam edipte gelecek kurmayı düşünme kafasını anlayamıyorum. Çoğunlukta sonunda bu niye böyle biri değiştiremedim ben bunu ya diyorum bin pişman oluyor bunu denediğine. Ya şerefsz işte ne diye zorluyorsunuz başka adam mı yok yol yakınken kurtulup efendi biriyle olmak varken ne diye kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ki. Senin yaptığında buymuş çok yazık etmişsin
Evet nankör insan çok. Sen kusursuzda sevsen karşındaki bunu zerre haketmeyebiliyor. Çok net yaşadım bende bunu.4 yılımı harcadım.4 yıl boyunca sen mükemmel birisin ben seni hakedecek naptım diyen insan 4 yılın sonunda değişti bambaşka biri oldu yalanlar eksik olmadı ağzından ayrılmak zorunda kaldım. Uğruna tüm kız arkadaşlarımı sildim, asla başka kıza bakmadım, tek yalan söylemedim. Sonsuz sadık ve dürüst olmama rağmen asla cinsellik istememe rağmen (evlenmeden karşıyım cinselliğe) sonuç olarak tamamen büyük bir nankörlükle karşı karşıya kaldım bende.4 yılım hayallerim, umutlarım, gelecek planlarım çöp oldu. Birdaha doğru insan olduğundan emin olmadan kimseyi hayatıma almayacağım dedim ve 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. Yanlış kişidense yalnızlık daha iyidir dedim. Bana bunları yaşatan sizin gibi bir kadın.
Şimdi ben tüm kadınlar aynı hepsi şerefsiz desem çok mu iyi olacak.
Bu cinsiyet meselesi değil karakter meselesi
Cevap sahibi+1 yılBen cinsiyetçi davranmadım. Kadını da erkeği de yapıyor maalesef. Çok geçmiş olsun ayrıca gücüne ve azmine hayran kaldım. Erkekler düz mantıkla düşündüğü için detaylara pek takılmıyor sanırım. Kadınlar için ayrılık süreci daha zor. Nedenlerle niçinlerle kafayı yiyorsun ve haksızlıklara tahammül edemiyorsun. İnsan kendine saygısını kaybetmemeli. Gerisi boş.
- +1 yıl
Bir erkekle cinsellik konuşsanda konuşmasanda aldatır demen baya büyük cinsiyetçilik ve çok yanlış genelleme. Benden gördüğün üzere demekki aldatmıyormuş. Düz mantıklada düşünemiyorum maalesef yalanları ve hareketleri katlanılmaz hale geldiği için sevsemde ayrılmak zorunda kaldım uğraştım düzeltemedim çünkü. Aklımdan atmamda yaklaşık 2 yılımı aldı zaten. Neden böyle bambaşka birine dönüştü o benim sevdiğim insana noldu, ben bir yalana mı aşık olmuştum diye kafayı yedim.6 yılım çöp oldu yani.
Kendime saygım vardı. Herzaman kaybedenin ben değil o olduğunu biliyordum. Ama yinede gönül mantığın önüne geçince zor oluyor bazı şeyler.
Yani erkeklerde sever adam olanları adam gibi sever burada önemli olan o azınlıktaki adam olanları bulabilmeniz. Bizimde o azınlık kalmış gerçek seven kadınları bulabilmemiz
Aşkı hakedenler haketmeyenlerin yanında çürüyor maalesef
Herkes hakettiği gibi biriyle olsun istiyorum herkes nasıl biriyse aynı kendi gibisini bulsun
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabiki bakış açımız iki türede farklı. cinsellik konuşmuyorsa genelde evlenilir geçmişinde hiç nude bile atmamıştır düüşüncesşnde ileriye dönük bakarız. cinsellik konuşanla 1-2 ay hesabı yaparız
00 YorumlaBazı şeyleri konuşmak gerekiyor. Basitleşme kişiye göre degisir bence
00 Yorumla
+1 yılbence basitleşme sebebi olmalı ama sırf cinsellikte konuşulmasın ya
00 Yorumla
+1 yılCinsellik, Türkiye de çok abartılıyor. Yaşanacaksa yaşanır, yasanmayacaksa konuşmaya bile gerek yok.
00 Yorumlahahaha kendini namuslu gösterme çabaları mı şimdi de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konuşmayanlar daha çok siliniyor cinsellikle şansınız daha fazla
00 Yorumla
+1 yıl🤣 Sen erkeklere fazla güvenme o kadar karmaşık değil durum
00 Yorumla
+1 yılErkekler bu muhabbeti genelde kendileri baslatiyo
01 YorumlaAradaki sevgi ve güven olustuktan sonra en sagliklisi aksi halde dediğin gibi olabilir.
00 YorumlaBen konuşanı severim. En azından bilgisi olduğunu kanıtlar.
00 Yorumla
+1 yılSen kendin ol , senin olan seni bulur gerisini hiç düşünme
00 Yorumla
+1 yılYakın zamanda tecrübe edip geri dönüş yapacağım 👿 😈
00 YorumlaYani bu insanların hayat görüşüne bağlı. Benim gözümde basitleştirmez
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik neden konuşulur , konuşulacak konu mu sizce? Tüm önemli sey omu iki insan normal bir şekilde konuşamaz , tartisamaz , derdini anlatamaz mı. Bana çok basit geliyor konuşan kızlarda.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak zevkli oluyor ama dediğin gibi diğer konular da konuşulmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılO erkek sana takilmalik bakiyorsa evet gozden dusuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
O güveni sana veriyor hissettiriyorsa asla olamaz00 Yorumlabirbirinize manita diyorsanız yeterince basitsiniz zaten. fazlasını dert etmene gerek yok
10 Yorumla
+1 yılCinsellik konusmak bence sevdiginle mukemmel
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok oda bı hecan oda bı renk katar ilişkiye bence tabi
00 Yorumla
+1 yılErkekler zor olan ilişkiye daha çok asiktir
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünmüştüm
- +1 yıl
Ulaşılamayan erkek için gerçek aşk oluyor daha çok bagalaniyir
Soran+1 yılUlaşınca da aşk bitiyor
- +1 yıl
Ulaşınca değil ilişkide yönten taraf erkek olursa kadın herşeyi yaparsa erkek çabuk soğur ama kadın bu hemen değil ama yavaş yavaş zorlatarak yaparsa erkek daha çok ister ve baglanir
Soran+1 yılO zaman niye itaatkar kadin istiyorlar ki
- +1 yıl
Sevgililikte bu şekilde evlenince cinsellikte baskın olan kadın daha fazla ilgi görür. Bu itaatkarlikta evde baslar
Şu millet bir olgunlaşamadınız be
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden basit yapsın ki. Konuşmayı bırak ilk gün cinsellik yaşadığım sevgilim de oldu.
00 YorumlaBence tam aksine olgunluk göstergesidir
00 Yorumla
+1 yılEvet basitlesme sebebidir bence
00 Yorumla
+1 yılSevildigine emin olmadan konuşmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konuşmak basitlik değildir
00 Yorumla Ucuzlasmis oluyorsun..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Cinsellik konuşan yolludur deriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo cinsellik kadar normal bir durum yok ihtiyaçtır zaten niye basit biri olarak göriyim
00 Yorumla
+1 yılalıp verilen değere göre degsiir.
00 Yorumla
+1 yılDeğil. İnsanız sonuçta
00 Yorumla
+1 yılZtn cinselliği erkek açamaz bence kızlar açar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonların gözüne tüküreyim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ilk haftalardan evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo bana veren kiz dsha degerli olur
00 Yorumlanabza göre şerbet vereceksiniz
00 YorumlaBu dediyin kişiden kişiye deyişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet aynen öyle aksini soyleyen yalan soyler.
00 Yorumla
+1 yılErkeğine göre degisir
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler