Cinsel Yaşam Sürekli cinsellik hakkında konuşan erkekle olur mu? 23Sude Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sizce sürekli cinsellik hakkında konuşan erkekle olur mu? Sürekli cinsellik hakkında konuşan erkekle olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
tyuwert Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Birini sevsem aklımdan en son geçecek şey cinselliktir 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Abaza erkekten bir cacık olmaz cinsellik bittikten sonra konuşacak neyiniz kalacak 1 0 Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olmaz herşeyin zamani yeri var surekli bu konuyu konusuyorsa amaci zaten bellidir 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl yani kimi hiç konuşmaz kimi konuşur napalım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürekliden kastın cidden sürekliyse olmaz tatlım ama seninle ilgileniyorsa seni merak ediyorsa kendi hayatını seninle paylaşıyorsa buna da ihtiyacı var onun 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ne biçim bir üslüp ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sg o c Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl olur çünkü ona değer veren birine daha çok bağlanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu sana bağlı cinsellik odaklı ilişki istiyorsan olur ama ciddi ve her konuda paylaşımcı bir ilişki istiyorsan olmaz yeterli gelmez. 0 0 Yorumla
casurefendi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Sürekli konuşmak doğru değil herşeyin yeri ve zamanı var 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kiizm bu azginliktam. Normalde beyfendi biriyim 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Olur yeterki sohberi sevsin 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne olur mesela gelecek beklentisi mi 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nedme olmasın ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmaz mı 0 2 Yorumla 23Sude +1 yıl Konuşulur ama 7/24 değil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka şeylerde konuşuruZ Yorumla
meraklisevgili Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kim konuşmuyor dhdbd 0 2 Yorumla 23Sude +1 yıl tabi konuşulurda sürekli olmaz bence ve başlarda cinsellik hakkında konuşan erkeklerden soğuyorum Yorumla meraklisevgili +1 yıl Ben katılmıyorum. Zamanı olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Birini sevsem aklımdan en son geçecek şey cinselliktir
Abaza erkekten bir cacık olmaz cinsellik bittikten sonra konuşacak neyiniz kalacak
Olmaz herşeyin zamani yeri var surekli bu konuyu konusuyorsa amaci zaten bellidir
yani kimi hiç konuşmaz kimi konuşur napalım.
Sürekliden kastın cidden sürekliyse olmaz tatlım ama seninle ilgileniyorsa seni merak ediyorsa kendi hayatını seninle paylaşıyorsa buna da ihtiyacı var onun
Bu ne biçim bir üslüp ya
Sg o c
olur çünkü ona değer veren birine daha çok bağlanır
Bu sana bağlı cinsellik odaklı ilişki istiyorsan olur ama ciddi ve her konuda paylaşımcı bir ilişki istiyorsan olmaz yeterli gelmez.
Sürekli konuşmak doğru değil herşeyin yeri ve zamanı var
Kiizm bu azginliktam. Normalde beyfendi biriyim
Olur yeterki sohberi sevsin
Ne olur mesela gelecek beklentisi mi
Nedme olmasın ki
Olmaz
Yuhhh
Olmaz
Olur olur
Olmaz. Hemen ayrıl
Sevmiyorsan zor olur
olur olur
Abazadır
Bilemedim
Olmaz mı
Konuşulur ama 7/24 değil yani
Başka şeylerde konuşuruZ
Kim konuşmuyor dhdbd
tabi konuşulurda sürekli olmaz bence ve başlarda cinsellik hakkında konuşan erkeklerden soğuyorum
Ben katılmıyorum. Zamanı olmaz