konuşursa peki neden ben çoğu ilişkide gördüm ama çoğu erkek neden sevgilisinin göğüsünü sıkmak ister neden saf sevmez yani bu erkekler neden bukadar gıtlardır.
peki aşk nerede.
peki aşk nerede.
Aşk dediğin, şehvetle karıştırılmış, üç kadeh içkiyle donatılmış meyhane oyunundan başka bir hali kalmamış ki. Benim bildiğim ve öğrendiğim aşk, birbirine iffetle utangaçlıklar arasında oluyordu. Şimdi şehvetin adı aşk olmuş, o yüzden aşklar, birinci durakta başlayıp, son durağa yetişmeden bitiyor. Ağır bir tabir olacak ama hayvani bir yaşam. Hayvanlar da düşünce akıl yoktur. Onlar yerler, içerler sonra şehevi arzularını tatmin etmek için karşıt bir cins bulurlar. Bu gün ki aşkın bundan ne farkı var?
aşkın içinde cinsellikte vardır. konusmak ve konuşmamak degil bence . yaşayıp yaşamaması önemli olan... birini seviyorsun yaşın olmuş mesela 25 sana değer veriyo seviyoda. . adam seninle birseyler yaşamayacaksa o kişi ne kadar bekler ? sonra sevgilim beni aldatıyo. ne yapck adam işin sonunda belli bir süreçte evlilik yoksa ? sonra erkek arkadasım beni neden aldattı.. çünkü adam bekle bekle abazalıktan öldü ondan aldattı.
abazalıktan ölecekse geberse daha iyi...mezarda kazarız tam olur.
kadın bir ilişkide romantizm erkek ise erotizm ararmış canım :) sebebi bu..
bundan sonra saf seveni artık kms sevmez.illa sex konusck :)
sen istiyosan bilemem.
Cevap
15Cevap
Silikonmu degilmi öğrenmek için art niyetli düşünme sonuçta kızın sağlığı önemli. :-D
istiklal cadesinde deneme yapan çocuk gibimi.
Varmı öyle birşey rusyada vardı da istiklal de imk�nsız millet atlar üstüne okadar illerledikmi avrupa bekle bizi.
Sen izin verme konuşmaz. İleriyi düşün . Kızlar çok saf melek zaten melek hepsi. Yarısından çoğu şeytan arkadaşım. Ben sevdiğimle öyle şeyleri evliliğe saklıyorum. Evlenince helalim olduktan sonra zaten bir sürü zamanımız olacak anladın mı? Hadi by.
en iyisi bence neden ileri düşünerek konuşmazlarki...
Cinsel şeysi mi çok ayıp. İnsan sevgilisine cinsel şeysi konuşmaz :/
şeysi.)
Gerçek bir aşksa,tutkusuz olmasını bekleme.
Tango gibidir öyle aşklar.Siyah-beyaz bir fotoğrafdaki kankırmızı detaydır.
Diğerlerini bilmem,ilgi alanıma da girmez :)
ben bu devirde aşkın kaldıgına inanlardan değilim işin açıkcası varsa çok azdır seven insan onu gördüğünde eli ayagına dolanır konuşamaz titrer ona dokunsa bile korkar zarar gelecek diye allah herkesede böyle sevgili nasip etsin
AAMİN İNŞALLAHHH.
Yanlışın var. Senin dediğin karı-kız peşinde koşanlar için geçerli. Daha ikinci günde bunu yapıyorsa zaten amacını belli etmiştir. Erkekler sevdiği kıza sadece aradan belli bir süre geçtiğinde (yani ileriye dönük düşündüğünde) dokunur. İlişki 5-6 yıl olmuştur, e bırakta 2 tarafta biraz kendilerini arzulasın değil mi ? :)
Ayrıca erkeklerin şu huyu da vardır: Eğer ki sevdiği kızla yatarsa, onu sahiplenir. Bunu iyi anlamda görebilirsin.
yok deve görüyoruz zaten.
Aşkı direk cinsellik olarak gören kişiler var bu hayatta. Ama şahsen ben de karşıyım
Erkeğine göre değişir bu. Karşıma çıkan kadınlar ilk iki gün içinde cinsel birşeyler yaşamadığım için genelde 3. kez görüşmediler o yüzden ilk 2 görüşmede cinsel birşeyler yaşamakta yarar var ;)
Gizli Kullanıcı bacı: keşke sadece konuşmakla kalsa.
sen o gizli bacı diyen abi misin ?:))
ortaya çıkmış.
pekte ilginç değilsin.
hadi ya bir anda gözümden düştün neden açtın ki kendini çok merak ediyodum seni merakım geçince kötü oldu :)))
suç mu yok ya ne suçu süper bi gizemdi tbrk ederm senı bunun için :))
yok yok gizem mizem kalmadı hepsi sensin bundan sınra :D
Çok güzel soru..Takipdeyim.. (Bende yapıyorum çünkü nede yaptığımı bulursam nasıl yapmayacağım konusunda güzel bir adım atmış olurum)
neden yapıyosun peki.
aşk bu zamanda bel altında kalmış duymadın mı :O .bel üstünde çok az var :(
insan aşık olduğu kızla cinsellik konuşmaz
bencede.
Asıl arada aşk olmadan yaşanan ya da konuşulan cinsellik tuhaf değil mi sence de.
ilişkinin seviyesine bağlı sanırım.
acıkcası bilinmiyor :\
sevgilisine değilde kime konuşacak :(
gerçekten seviyorsa konuşmaz
başka kızlarla yapması daha iyiyse söle yapmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar