Cinsel Yaşam Sürekli cinsellik konuşan erkekten olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 bu erkekten olur mu? Sürekli cinsellik konuşan erkekten olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Herkes farklı. Mesela ben konuşuyorum ama yaptıklarımızı an konuşurum. Kadın taraftan de çok konuşan biri konsantremi bozuyor sevmiyorum ama ona yaptıklarımı ne sevdiği söylerse, bayılırım 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sürekli cinsellik konuşan birinden olmaz. Konuşanın da annesine bacısının halasının teyzesinin karışsına da öyle insanlar çıkmıştır. 1 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Bence olmaz erkek dediyin duruz olacak mert olacak kadini kimseyle paylamiyacak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de oyle dusunuyordum ama bana kendimi suclu hissettiriyordu her erkek boyle diyodu Yorumla demircan89 +1 yıl Sen diyenlere bos ver sen kendine bak Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Sen istiyor musun? Sen de istiyorsan olur, sen de istemiyorsan olmaz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yok istemiyorum Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl O zaman zorlama, insanlardan fıtratı dışındaki bir şeyi bekleme Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Sürekli mi yuh olmaz her zaman konuşulmaz ki bu konular abazalıktr o 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de oyle dusunuyordum ama bu dusuncemi soyleyince bana kendimi suclu hissettiriyordu her erkek boyledir falan diyodu Yorumla jackdaniels24 +1 yıl Valla abazalıktr o 🤦 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Fb evet olur, gecelik evet olur, ama flört, sevgili olmaz, hele koca hiç olmaz 1 0 Yorumla
IBayHiçkimseI Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Surekliyi birak bir kere bile bu konuyu acan seni sevmiyordur. Seven erkek bakmaya kiyamaz hemcinslerim lutfen 1 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Bir halt olmaz ondan.. 1 2 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Ne köy nede kasaba olur sürekli cinsellik konuşandan Yorumla Soran +1 yıl evet ben de gec anladim Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bana itici geliyor mümkünse hiç konuşmasın… 2 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Cinsel ilişkiniz olduğu halde ise olmaz asla. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. olmazz yol ver gitsin 1 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıkar 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Herkes farklı. Mesela ben konuşuyorum ama yaptıklarımızı an konuşurum. Kadın taraftan de çok konuşan biri konsantremi bozuyor sevmiyorum ama ona yaptıklarımı ne sevdiği söylerse, bayılırım
Sürekli cinsellik konuşan birinden olmaz. Konuşanın da annesine bacısının halasının teyzesinin karışsına da öyle insanlar çıkmıştır.
Bence olmaz erkek dediyin duruz olacak mert olacak kadini kimseyle paylamiyacak
ben de oyle dusunuyordum ama bana kendimi suclu hissettiriyordu her erkek boyle diyodu
Sen diyenlere bos ver sen kendine bak
Sen istiyor musun? Sen de istiyorsan olur, sen de istemiyorsan olmaz.
yok istemiyorum
O zaman zorlama, insanlardan fıtratı dışındaki bir şeyi bekleme
Sürekli mi yuh olmaz her zaman konuşulmaz ki bu konular abazalıktr o
ben de oyle dusunuyordum ama bu dusuncemi soyleyince bana kendimi suclu hissettiriyordu her erkek boyledir falan diyodu
Valla abazalıktr o 🤦
Fb evet olur, gecelik evet olur, ama flört, sevgili olmaz, hele koca hiç olmaz
Olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Surekliyi birak bir kere bile bu konuyu acan seni sevmiyordur. Seven erkek bakmaya kiyamaz hemcinslerim lutfen
Sende biliyorsun olmayacağını ne dememizi bekliyorsun?
Bir halt olmaz ondan..
Ne köy nede kasaba olur sürekli cinsellik konuşandan
evet ben de gec anladim
Bana itici geliyor mümkünse hiç konuşmasın…
sürekli cinsellik konuşulmaz bir yerden sonra çıkmaya başlar
Cinsel ilişkiniz olduğu halde ise olmaz asla.
olmazz yol ver gitsin
Olur libido düşük olsa tatmin etmiyor dersin ama
Olum erkek ne konsusun
Hayır olmaz
Sıkar
Olmaz
Hayır asla olmaz
Bir cacık olmaz..
Aslaa
Uzak. dur
Beyni yoktur
Olur yatakda olur