Yakın zamanda paylaştığım bir soruda kullandığım buna benzer bir görsele bakarak arkadan yapmak haramdır diyen bir kadın olmuştu.

Yakın zamanda paylaştığım bir soruda kullandığım buna benzer bir görsele bakarak arkadan yapmak haramdır diyen bir kadın olmuştu.

vajinayı görse bomba diye şikayet edeceklerin aynı şekilde penis görünce kıl kurdu gördüm diye şikayet edeceklerin profesyonel sevişiyormuş gibi görüşlerine bayılıyorum.
Taşı koydun yerine usta.
Sen soruyu aç, belki aynı taştan bizde de vardır biz koyarız aga.
O kadar tuhaf tuhaf şeyler duydum ki burada mesela insanlar neyi yapmayım diyorsa bunun aslında en çok zevk verici şey olduğunu duydum mesela tip diyorlar mastürbasyon yapmayın ara hayır değil yapabilirsiniz anal seks istiyorlar haram hayır değil yatakta haram diye bir şey olmaz her şey yapılabilir yatak hayatında sınır olmamalı
Detay güldürdü 😂😂😂😂😂
Eski hesaplarımdan biriyle konuştuğum bi üye vardı. Bana karısıyla aralarına bir kadın aldıklarını ve karısının çok mutlu olduğunu, tekrar yapmak istediğini söyledi. Sitede ise bir soru sormuş eşimle aramıza üçüncü kişi aldık ve karımın psikolojisi bozuldu ne yapabilirim diye 😂😂😂
Çoğu saçma ama bir soru görmüştüm, parkta milleti dikizleyip manuel takılan bir röntgenci vardı 🤣🤣
Hatırladım
1-2 hafta önce paylaşılan bir soruydu
Tahrik oldum? naptım? ↗ 10 saat önceymiş 🙄
Benim dediğim bu değildi
Ama çok benzeriydi
Belki de aynı kişidir soran
Cevap
18Cevap
Anal seks zaten haramdır. Bu saçmalık değil. Çay kaşığını sesinden orgazm oluyorum demişti birisi o saçma gelmişti. Gerçi insanoğlunun fantezi adına kendisini saçma kalıplara soktuğunu gördükçe çokca saçma gelmiyor artık.
Pardon detayı tam okumadım. Evet görsel analı desteklemiyor..
Doğru söylemiş... haklı
evet böyle saçma yorumlar bende görüyorum
Cinsellik yaşamadığım için o konuda ne mantıklıdır ne saçmadır bilmiyorum ama hanımefendilerin hem cinsellik tecrübesi olmayan erkekleri aşağılayıp hem de çapkın erkek mağduruymuş gibi konuşmaları bana tuhaf geliyor. Çapkın olmasalardı hanımefendilerin istedikleri tecrübeye erişemezlerdi ki...
Millet oyle orumcek beyinli ki , surekli kizligim bozulmus mudur? sorularindan sıkildim mesela, libido tavan, onune gelen herseyi oraya sokacaginiza, gidin birini memnun edin. Kizlik nedir yahu !
Bilgisiz, tecrübesiz onca insan var ki..
Ayıp değil tabii ki bu..
Burdaki adamlarla sexting yapip ertesi gunde guvenmiyorum diyen bi kizin yorumuna denk gelmistim. Abi guvenmiyosun ama resmini herseyini gondermissin 😂
Aslında dediği şey inançlı biri için doğru haram ha dinleri sayma aşırı sağlıksız. Benim duyduğum en saçma şey de fetişimi karşılamayan eşimi aldatırım diyen biri idi
Hak yolu varken pok yolunu seçmek cümlesini sular seller gibi kullaniyorlar
Bana mesaj gelmişti. Bir erkek seni straponla becermeni istese ne yaparsın? diye. O gün ne demek olduğunu öğrenmiştim. Saçma buradaki çoğu şey.
Arkadan günah😂🤣 önden sevap işlediğini sananlar var😂🤣
Herkes seks arıyor sosde sırdaş arıyor ama yalan kimse yok ya da para pesindeler
haramdır doğru. niye haram çünkü bizim iyiliğimiz için haram. hastalıkların çoğu bu sebepten oluyor farkında olmadan bir çok virüsün üremesine neden oluyoruz bir çok hastalığa kucak açıyoruz
Kocam seks yaparım bişiyler diyor diye sormuştu biri
...

Müslümanlara göre haram değil mi zaten. Benim çok duyduğum saçma şeyler oldu ya çok troll soru var
Cimcif yapıp kendi menini göğüs kısmında yalayan biri vardı.
Zaten haram neresi saçma? Ayrıca sağlık açısından da tehlikeli ve etik değil yapılmaması gerekiyor saçma olan senin bilgisizliğinmiş bak öğrenmiş oldun cehalet😄
müslümanların inancına göre anal ilişki haram zaten
Haram evett , sağlık acisinda iki taraf içinde iyii degill ilerde kadinn sicamiyacak yaa tutamiyacak ay tövbe midem kalktii
dediği doğru dinen haram anal seks
Bu görselden anal yapıldığına dair bir görüntü var mı
Bir çok şey çok saçma
KSWKXIWKXWKDKWXKWKXKD
valla hic yok
Saçma sapan şeyler ya
Mavililerin enteresan fantezi dünyası..
O kadar çok var ki...
Çünkü seks konusunda cahiller.
Anal ilişki haram zaten, neresi saçma bunun? 🤔 🤔
Hayır haram olduğuna dair ayet ve hadis var. Sağlığı söylemiyorum bile..
Evli karın da olsa anal haram
burada yazan her şey saçma
10 yıldır buradayım mantıklı olanlar istisnadir
hepsi saçmalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?