Erkek arkadaşım karnıma boşaldı, dış gebelik durumu yaşar mıyım, ertesigün hapı alsam mı? Benim karşılaştığım en saçma cinsellik sorusu buydu. Bir önceki hesabımda hem de 29 yaşında bir kadın bana özelden sormuştu bunu.

Penisim bu kadar şöyle yaparım böyle ederim diyen biriyle görüştüm geçen yıllarda at demedim tam 10 cm güldüm. bu konuda biz kimseyi küçümsemeyiz gerek yok buna penisi içinde birini sevmiyoruz.
. Kola şişesi kadar dedi, çay bardağı kadar mı çıktı 🤣🤣🤣
Yarısı kadar bile değilmis ama dürüstmuş 😂
Derler ya Anadolu’da: Dürüst ol canımı ye diye.
Hiç ortaya çıkmayacak gibi yalan söyleyip de rezil olmanın alemi yok.
Rencide etmedim bu kadar dedin ama değilmiş demedim. birde çok inceydi onu hiç demedim 😂
Tam bir fiyaskoydu ama eziklemedim diyorsun. Vicdanlı birisin yani.
Büyük olsaydı kizabilirdım 😂
O zaman bana kızma 😁
Kızmam.
Büyük diye Kızmazsan gösteririm 😈
Yok aman
Analdan boşalsalar hamile kalınır mı?
Ertesi gün hapını erkek arkadaşım içti?
Mehter marşı olmadan kocam ilişkide moda giremiyor?
Kondom içime kaçar mı?
Daha neler neler varda neyse dbdhdh
İlk soru için eger vajınaya gecerse kalırsın gibi cevaplar gelmişti kondom konusunda ise cok söylüyorlar öyle seyleri yok vajınada kalıyormus cıkmıyormuş bazıları gercekten yaşamış gibi anlatıyor gercektende
Ben evlenmeden once biri anlatmıştı kondom kullanırken dıkkat et bende kalmıştı işte keserek cıkartık felan bide ciddi ciddi anlatıyordu 😂😂😂
Gercekten ya buna coğu kişi inanıyor var öyle bazıları sadece o değil bi arkadaşta anlattı onada biri anlatmış yag felan mı ne kullanmıslar baya saatlerce uğraşmışlar felan diye 😂 cok var bu tarz seyler kandırıyorlar milleti işte
Kadınlar seksten zevk alır mı? Bu şimdiye kadar görüp duyduğum en saçma şeydi. Hamilelik sorularından daha beter.
Teşekkür ederim
:)
Cevap
7Cevap
Hala penis boyu soruları. Bana saçma geliyor bu sorular. 24.25 cm diyenler var birde. Komik ve saçma.
Biraz daha zorlasalar telgrafa direk yapacaklar 🤣🤣🤣
Oral seks de ağzıma boşalırda onu yutarsam hamile kalır mıyım diye sormuştu biri🤦🏻♀️
O soruyu hatırlıyorum. 25 yaşında bir kadındı.
*. mim benimle konuşmuyor sizce neden diye sormuştu birisi 😂😂😂😂
Bak bunu görmemiştim. :D
Aşırı Abaza var sıktı artık. Hadi bunu geçtim gizli üyecikler bel altı aşırı vuruyor
Fotoğraflardan tut yazdıklarına kadar
Davalık sebebi
Düzgün medeni şekilde yaklaşsa da mı dava ediceksin hoşlanma olamaz mı yazmak senle iştişime geçmek isteyemez mi bu ne kadar sıg bi bakış açısı
Okuma özürlüsü ben medeni bir şekilde yazsalar dava mı edicem dedim daha okuduğunu anlamıyorsun boş yapıyorsun
Bel altı vuran yazmışım gözlüklerini çıkartta oku
Açıklamada ki kadr saçma bişey duymadm bide 29 yasndaki biri sormuş ahahah
Eerkek arkadaşım ağzıma boşaldı, bir kısmını yuttum hamile kalırmıyım sorusunu soranı da gördüm. Onun da yaşı 25'di
klozete bulasan spermden hamile kalma riski elbette vardir bosuna drake aci sos koymuyor
Zinanın normalleştirilmesi duyduğum en saçma şeydi evet. Gidin evlenin sonla karınızla kocanızla napıyorsanız yapın. Ahlak diye bir şey kalmadı.
normalde nasıl saklıyorsunuz ( ereksiyonun ne olduğundan bihaber bi kız sormuştu :) dedim karnımıza bantlıyoruz :D
Oral yaparken boşalfı yuttum hamile kalırmjyım nefret ediyorum bundan
Elletince göğüsler gerçekten büyüyor mu sorusu sjksls
Klozete bulaşan spermden hamile kalanlar.. doggyde hamile kalırsan çocuk şaşı olur diyenler.
Cinsellikle ilgili mantıklı bir soru duymadım
Kondom içime kaçar mı?
Beni öptü adetim gecikti var bide
siz bu ülkenin cahillerini çok hafife alıyorsunuz.
Oraldan hamile kalınır mı?
Hepsiii 🤣
Hepsi saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?