Cinsel Yaşam Seks hakkında duyunca şok olduğunuz gerçekler nedir? Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Hadi bakalım görüşleri görelim Seks hakkında duyunca şok olduğunuz gerçekler nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ensest vakalar şok etmişti beni Hatta türkiyede olması dahada şok etmişti özellikle ağırlıklı iller samsun denizli rize çok garip 1 0 Yorumla
goodfellas1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rimming olayı ilk başta saçmaydı sorma tad vermeye başladı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ergenlik dönemi sonrasında seksin eski Türk filmlerindeki gibi olmadığını öğrendim. Kadınlar zevk almıyordu o sahnelerde bizi baştan çok kandırmışlar 😃 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Seksin amacı az çok belli zevk almak zevk vermek boşalmak rahatlamak rahatlatmak ihtiyaç sonuçta 😊 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çim cif i hiç duymadığım zaman anlamını öğrenince çok şaşırmıştım 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Acıkcası o kadar kişi ile bu konuda hic sok oldugum gerçekler görmedim. 0 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Şok olacağım bir şey yoktur heralde yani tecrübe çok fazla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kızların işeme deliği ile ilişkiye girdiği deliğinin aynı olmaması gerçeğini öğrendiğimde garipsemiştim ergenken aynı yerden sanırdım 1 0 Yorumla
Mühendis--yaksklii Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Eşimin hiç ummadığım adamlardan etkilendiğini şahit olduğumda çok şaşırmıştım 1 0 Yorumla
Wolkindead Takip Et Xper 3 Yaş: 36 4 ay Tam seks yapacağım zaman bugün adet geçirdiğini söylemesi 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bdsm çok şaşırtıyor 0 0 Yorumla
Skldk4mk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl şok olduğum yok ama denemek istediğim çok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç bisey hersey bana cazip ve normal geliyor 2 3 Yorumla captansparow22 +1 yıl ensest ilişkide mi? Yorumla Noname6n +1 yıl Aynen Yorumla Wolkindead 4 ay En sevdiğim kucakta ve 69 poziyonu Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Söylemeyim ayıp olur. :D 1 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. şaşırdığım pek bir şey yok artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ensest vakalar şok etmişti beni
Hatta türkiyede olması dahada şok etmişti özellikle ağırlıklı iller samsun denizli rize çok garip
Rimming olayı ilk başta saçmaydı sorma tad vermeye başladı
Ergenlik dönemi sonrasında seksin eski Türk filmlerindeki gibi olmadığını öğrendim. Kadınlar zevk almıyordu o sahnelerde bizi baştan çok kandırmışlar 😃
Seksin amacı az çok belli zevk almak zevk vermek boşalmak rahatlamak rahatlatmak ihtiyaç sonuçta 😊
Çim cif i hiç duymadığım zaman anlamını öğrenince çok şaşırmıştım
Acıkcası o kadar kişi ile bu konuda hic sok oldugum gerçekler görmedim.
Şok olacağım bir şey yoktur heralde yani tecrübe çok fazla
İnsan insanı ziker mi ya? Bunu duyduğumda şok olmuştum
Gereksiz fanteziler beni geriyor ya. Örnek; işemeli falan skjdf
kızların işeme deliği ile ilişkiye girdiği deliğinin aynı olmaması gerçeğini öğrendiğimde garipsemiştim ergenken aynı yerden sanırdım
Eşimin hiç ummadığım adamlardan etkilendiğini şahit olduğumda çok şaşırmıştım
Tam seks yapacağım zaman bugün adet geçirdiğini söylemesi
Bdsm çok şaşırtıyor
şok olduğum yok ama denemek istediğim çok
Hiç bisey hersey bana cazip ve normal geliyor
ensest ilişkide mi?
Aynen
En sevdiğim kucakta ve 69 poziyonu
Söylemeyim ayıp olur. :D
Sevgilimin kölesi olmuştum şok olmuştu
sert seven kızların genç olması
herşeyi denemek istiyorum öyle açım