- Eli / ayağı büyük olanın penisi büyük olur
- Ağzı küçük olanın vajinası küçük olur
- Kalçası büyük olan kesin vurdurmuştur
Gibi saçma cinsel hurafeler duydunuz mu?

Gibi saçma cinsel hurafeler duydunuz mu?

Ağzı büyük olan iyi oral çeker 😅 boyu uzun olanın şeyi de büyük olur.. zencilerin şeyi büyük olur.. çok yakışıklı erkekler kesin birçok kızla yatmıştır.. çok iyi öpüşen kişi daha önce kesin biriyle öpüşmüştur.. evliler her gün seks yapar..
İşimi temiz yaparım 😅👍
En önemlisi şimdi geldi aklıma ama.. diğer yorumculara bırakıyorum o yorumu 😅
Çok güzel kadınlarla yapılan ilişki kötüdür. Onlar sevişmeyi bilmezler diye duymuştum 🤭
Bunu etrafımdan duydum, libido bencede güzellikle alakalı değil. Onlar şöyle düşünüyorlar sanırım, güzel kadınlar sadece güzellikleriyle ilgileniyorlar iş aşk yapmaya gelince de tüm ilgiyi karşı taraftan bekliyorlar , yani kendini o kadar beğeniyor ki erkeklerin de üstüne düşmesini bekliyorlar. Halbuki o işler öyle oturup beklemekle gelişmiyor. Böyle olunca da güzeller ama aşk yapmayı bilmiyorlar damgası yiyorlar. Çok uzun oldu ama..😂anlattım
Cevap
6Cevap
Kadınlar erkeği peşinden koşturmalı
İlk adımı kadın atmamalı 🙄 pardon da neden?
Değil mi :D hani biz eşittik. Çok iki yüzlüler yav
Kadınların istek, arzu ve şehveti yok sanıyorlar garip bir şekilde. Sonra da kadınlar malak gibi yatıyorlar diyorlar. Başkasını bilmiyorlar ki. Bu öğretilmiş
E bu duruma getiren de biziz yine. Kadını başka bir yere koyuyoruz toplum olarak. İnsan olduğunu onunda duyguları olduğunu istekleri ilgisi şefkati olduğunu yok sayıyoruz. Bazen yere göğe sığdıramıyoruz bazen yerin dibine sokuyoruz. Kendimiz gibi bir varlık olduğunu kavradığımız zaman bir problemimiz kalmıyor.
Çok feminist olabilirim ama uzatmıyım. Dışarıda ki kadına ağzı sulanarak bakıp, karısı evde onun için makyaj yapmışken hafif kadın mısın deniyorsa, kadına kocası için dahi yapılacakları o.. Olarak görülürse. O adam zavallı mutsuz kadına, o kadın zalim ve aldatan kocaya katlanarak ömür boyu yaşar.
Ağzına yüreğine sağlık 👏👏
Sinirlendim 😄 rica ederim
Sen sakin ol :D Haklarınızı savun dik dur ama feminist olma :D
Şu eli ayağı bütük olanın muhabbeti komik
Ben fanteziler sevmem.
Fantezi değil hurafe konumuz
Birde ağzı büyük kızların şeyi büyük olur diyorlar🙄
Ayağı büyük olanın penisi büyük olur çok saçma hatta sorusunu sordum 😄
Ağzım da vajinam da küçük
Kalçam büyük ama vurdurmadım
İlk dediğim gerçek ikinci hurafe mmsm
Tebriks
Saçmalıklar cinsel ilişki bir enerji alışverişidir aslında ve herkesle yapılmaz bizim insanımız anlamıyor bunu
Düz basamıyor kesin patlakı duymuştum 😂
Dudağı büyük olan iyi s. çeker :D
En İyi Cevaplar