Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlaya elde tutmak olarak bakmamak lazım istiyorsan yaparsın sadece elde tutmak için yaparsan bunu iş olarak görürsün ve zevk almazsın erkekler kendisinden zevk almayan bir kadını istemezler. Gerçekten istiyorsan yapmalısın ve zevk alarak yapmalısın tabii ki de aldığın zevki karşı tarafa yansıtmayı unutmamalısın.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer köle ruhlu bi mazoşist falan değilse o eleman evet ha eğer öyle biriyse o zaten normal biri değil ruh hastası ondan yaptığın akli dengesi hasarlı birinden faydalanmak olur zaten boş ver
00 Yorumla
+1 yılbence erkek ya da kadın gitmek isteyen birisi her türlü gider elde tutamazsın , bunun seks ya da başka bir şeyle tutma gibi bir durumu olmaz bence , tutarsanda kısıtlı bir süre tutarsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın istediği kadar güzel ve sevişken olsun. Zeka seviyesi düşükse erkeği seksle elinde tutamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet şart, kadınları tutmak içinde para şart
10 Yorumla Öyle evet, evlilikte bu böyle. Adam doymayınca başka kadınlarda arıyor onu. Erkekler nefsine daha düşkün kadınlara göre, kendilerini zor kontrol ediyorlar. Arzuladıkları kadından aradıklarını bulamayınca hemen kaçıp gidiyorlar, şimdi inkar ederler ama doğaları böyle.
40 Yorumla
+1 yılSekse aynı kişiyle doyum başlayınca hiç bir güç tutamaz daha o adamı direkt başkasına gider. Akıl , üslup, tavır , duruş , anlayış gibi şeyler daha kesin çözümler
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. 2×2=4 Bu asla değişmez dişiliğin kullanıp iye seks yapan ve mantıklı az konuşan az fedakarlık gösteren kadın erkeği elde tutar sımsıkı.. Kadının dudakları ve bacak arasında doyurulan erkek kolay kolay gitmez asla.. Bunun tarihte çok örnekleri var..
10 YorumlaErkeğinden erkeğe değişir. Beni bir kadının elinde tutabilmesi için tek başına seks yeterli değildir. '' Erkeğimi elde tutmalıyım sevişmeliyim ve seks yapmalıyım '' diye düşünüp bana yakışan her kadın itici geliyor şahsen. Nedeniyse kim bilir kimleri elinde tutmak için s.. kişti acaba diyorum. O yüzden bir kadının beni bağlaması için önce güven ve sevgi gelir zaten bu ikisi varsa seks ilişkisi olur duygusal bir bağ hissettiysem bağlanırım ona zaten.
00 YorumlaBir erkek hergün sabah akşam seks yapabilir günlük 2 3 saat zaman ayirabilir seks için geceleride katarsak bu zaman artar kendimden biliyorum birgün 4 saat yaptiğim olmuştu hiç durmadan yani kısaca eğer seksle bunu deniyosan erkek yorulmaz gençken yorulmaz 25 yaşina kadar sabah akşam gece gündüz seks yapicak potansiyelin olmalı eğer yoksa hiç boşuna seks le elde tutarim demene gerek yok biz böyle canlılarız erkek olarak doğamiz bu maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksle elde tuttugum erkegi, baska kadinda seksle elinde tutar. o yuzden erkek yanimda boyle duracaksa hic durmasın daha iyi.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Eskiden beri tanıdığım bir hanımefendi der ki; Bir erkeği elinde evinde tutmak istiyorsan bu üçlüyü kullan. PlayStation, Yemek ve Seks.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Arada çıkar ilişkisi yoksa herhangi bir beklenti saklı bir niyeti yoksa sadece samimi bir sevgi varsa arada tutar diğer türlü imkansız...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekse tutunan erkek herkese durur zaten elde ayakta durmaz, şart olmayan 'adam'da vardır heralde.
50 Yorumla
+1 yılSeks tek basına yeterlı degıldır. Ruhsal saglıgın yerındeyse
20 Yorumla
+1 yılErkekleri elde tutmak için sekse gerek yok ki seks dışında çok alternatif var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bu İşin Seksle İlgisi Yok Değer Kiymet Sevgi Mutluluk Gerekir 👍😉
10 Yorumla
+1 yılseks bir araç değildir bunu yaparak cinsel yaşamı değersiz kılarız bu günlerde çoğunun yaptığı hata
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ile erkekleri elde tutmak mümkün olsa zaten evliler aldatılmazdı.
10 Yorumla Sexs diyince sadece oldu bitti anlayanlar var sexs sadece gir çık değildir insanın iç dünyasını yaratıcılığı ortaya çıkar bu saatler sürer ve burada en önemli faktör kadındadir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelik olarak kendimiz şartız sadece seks ile tutulmaz hiç bir erkek sizi sevmesi lazım tutulması için..
20 YorumlaDeğil ulan değil 😂 Üç beş sapık ve geri olan zekalının yorumlarına bakıp manyaklaşmayın beee 😂
00 YorumlaElde tutma falan bunlar ütopik söylentiler, sevgi dolu bir ilişkide temelini güçlendirmek için seos yaparsın sadece.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek için geçerli değil ki seks güzel bir etken ama bağlayıcı zincir veya koz değil ki daha önemli şeyler var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin içinde yoksa seksle nasıl elde tutabilirsin
10 Yorumla Düzgün bir kız olursan elde tutarsın diğer türlü çakan gider
30 YorumlaSeviyorsanız birbirinizi seks şart
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki cinsi elde tutabilmek için de seks şart. Seks olmayan bir ilişkide -evlilikte arkadaş gibi olursun zaten.
20 YorumlaKesinlikle cinsellik şart. Duygusallık aşk romantizm bir yere kadar gidyor
00 YorumlaEvetcadamin gözü sağa sola kalmaması için seks olmalıdır
00 YorumlaEvet seks şart seks olmassa başka biriyle seks yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet şarttır... güzel olan her seyin bir ödülü olmalı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılerkekten bol ne var niye elde tutalım:D
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin bir kılavuzu yok ya yok.
30 Yorumla Kadına baglayıcı olur daima istedği gibi ruhuna gonlune hitap edebiliyorsa eger tabıkı
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle en güzel çözüm
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Şart değil ama elde tutmaya da yardımcı olur. Aksini söyleyen kendini kandırır.
00 Yorumlabence sart değil.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek gerek :) zina pislik bir sey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle şart.
10 Yorumla
+1 yılEvet şart seks güzellik
10 Yorumla
+1 yılBana göre kesinlikle şart
111 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarıda elde tutmak için para şart erkekler için 😂
- +1 yıl
Kiz uyus nerelerdesin sen bakayım 😂😂😂
- +1 yıl
Ahahh niye sordunuz 😂
- +1 yıl
Valla her gün buralardayım asıl siz yoksunuz 🤣
- +1 yıl
Çok uzun zamandır muhalefef olmuyordunda ondan dedim özlemişim senin muhalefetlerini
- +1 yıl
Bende buradayim ama görüş yapmiyorum eskisi gibi soruda sormuyorum 😂😂
- +1 yıl
Ahahhah 😂 sıkıldın mı ya soru mu bulamıyorsunuz 😃
- +1 yıl
Aha şimdi oldum 🤣
- +1 yıl
Ya aslında biraz sıkılma birazda işlerin yoğunluğu vs birde eskisi gibi şen şakrak insanlar yok be güzelim
- +1 yıl
Ahahhah aslında ben çok sıkılıyorum eskisi gibi eğlenceli değil ama n'apalım idare ediyoruz
- +1 yıl
Aynen yaaaa
Güzel olun verimli olun bana yeter
10 YorumlaGenelde öyle, benim için anlayış yeterli
10 Yorumla
+1 yılKimine göre şart.
10 Yorumla
+1 yılSeks olsa bile yine giden gidiyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİsterler
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. iki tarafın tutumu ve isteğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılBirsuru şeyle birlikte seks de olmazsa olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBasit erkekleri oyle yaparak tutabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir hareket olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKışıden kışıye farklıdır
00 Yorumla
+1 yılŞart elbette. Kadın için de aynısı geçerli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılKendimden biliyorum evet şart.
00 Yorumla
+1 yılElbet te
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArada şart
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır
10 YorumlaElde tutmak için en ön plan da seks gelir
10 Yorumla
+1 yılNooo noo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. ucundan da olsa biraz şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne be kendini pazarlar gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir seçenek, durmayan yine durmaz
00 YorumlaKesinlikle
21 Yorumla- Devamını Gör (18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım