Ben sabahın 7'sinde kalkmışım işeme gücüme gidiyorum ya benim de suçum günahım var niye erkeklerin hepsi deyip de beni de işin içine katıyorsun 🤣🤣🤣🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sebebi şu sen adet dönemlerinde başında ya da sonunda hani hormonların çok hareketleniyor istekleniyorsun ya o an neler geçiyor içinden rahatlayınca geçiyor. İşte biz erkekler hep o durumu yaşıyoruz.
Kanka Türk kızına başka bir şey düşünülmezki çünkü olumlu bir şey vermiyorsunuz ki olumlu bir şey verelim yanlışa doğru gidemeyiz ki otantikmen sen yanlış karşısında doğru yaparmısın yapmazsın böyle düşün empati yap
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Buna çok cevap aradım ama sanırım pek bulamadım. Her kesim için söylemiyorum ama sanırım coğrafya bir kader. Mesela batı tarafında bu durum çok normal karşılanırken doğu tarafı ise çok karşı. Belki de yetişme kültürümüzden kaynaklı
Hayir tek derdimiz seks degil ama iliskide istedigi sekilde rahatlayamazsa surekli dilini pelesenk oluyor o olay onun icin sevgilinin istedigini verebilirsen israrciligi olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Her erkeğin değil , ayrıca seks peşinde olanlarda aslında seks peşinde değil boşalacak bir malzeme arayışı içerisindeler hepsi bu
Bazı kızlarin da tek derdi seks tek erkek değil yani
💐🌹🌹🌹👏👏
Hangi kızlar onlar bi arkadaş soruyor da
Git bul ne bileyim
O zaman niye öyle diyon demek ki yoklar öyleleri
Olanı söyledim neyse
İşte empati
Ben sabahın 7'sinde kalkmışım işeme gücüme gidiyorum ya benim de suçum günahım var niye erkeklerin hepsi deyip de beni de işin içine katıyorsun 🤣🤣🤣🤣
Sebebi şu sen adet dönemlerinde başında ya da sonunda hani hormonların çok hareketleniyor istekleniyorsun ya o an neler geçiyor içinden rahatlayınca geçiyor. İşte biz erkekler hep o durumu yaşıyoruz.
İşte bu yüzden erkek milletine güvenmiyoruz aslaaaa
Sen daha 19 yaşındasın bir dur sakin ol zaten kimseye güvenme
Kanka Türk kızına başka bir şey düşünülmezki çünkü olumlu bir şey vermiyorsunuz ki olumlu bir şey verelim yanlışa doğru gidemeyiz ki otantikmen sen yanlış karşısında doğru yaparmısın yapmazsın böyle düşün empati yap
Buna çok cevap aradım ama sanırım pek bulamadım. Her kesim için söylemiyorum ama sanırım coğrafya bir kader. Mesela batı tarafında bu durum çok normal karşılanırken doğu tarafı ise çok karşı. Belki de yetişme kültürümüzden kaynaklı
Bazı erkekler için seks bir ihtiyaç sadece romantiklik ya da hoş zaman değil işi görünsün bitti gittti
Erkekler tüm gelişimlerini de buna borçlu bu arada :)
Seks dışındaki dertleri kadınlar çözemediği için olmasın hocam
Natianol wild izle orada ki hayvanların tek derdi de ondan.
kadınlar değil mi
burada bir sürü kadının itirafı var eşlerini aldattıklarına dair.
Geçim sıkıntısı borçlar iddia halısaha vs
Değişio
Hayir tek derdimiz seks degil ama iliskide istedigi sekilde rahatlayamazsa surekli dilini pelesenk oluyor o olay onun icin sevgilinin istedigini verebilirsen israrciligi olmaz
futbol oyun ekonmı gecım derdı araba tutugun takımn sıkıntısı mac bılet fıyatları coın borsa sayıyımmı daha
tek derdi seks ve para
Tek değilse bile kırmızı çizgileri diyebiliriz😄
Tek değil ama önemli bir kısmı
Musluk mu bu sürekli akıtmak isteyelim 🤣
Sadece erkekler mi sence
Evet neden yadirgiyosunki
çok ciddi bir dert ama
Merhaba,
4 senem çöp oldu ve seks yoktu!
Doğamızda var kanka
Tek derdi değil ama genelde evet
Başka ne olacaktı ki.