Kızlardan tek beklentisi bu mu
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlardan tek beklentisi bu mu
Genel bakış, erkek kadını ihtiyaç olarak görüyor. İhtiyacı cinsellik ve bunu kadın karşılıyor. Ve ihtiyacını karşılamak için her mal ve hizmet alımı gibi para ödemeye de hazır. (Neden öyle görüyor? İşte bu soru, işin püf noktası.)
Neden tek derdi olsun ki? O kadınların uydurması. Her erkek her kadın aynı değil. Az önce bir soru vardı her flörtüme yükseliyorum diyordu bu düşünceye göre o kız da bizim gibi sapık oluyor mantıken.
Yani evet Her şeyin içinde cinsiyeti kadar az cinsiyet sevdik bizim için önemlidir Ama bu sadece cinsellik değil sadakat ilgi ve sevgi de ararsın bu sadece ön yargı olmuştur.
Buna evet diyen insanları anlamıyorum. Buna evet demek ne demek biliyor musunuz? Tüm erkekler vasıfsız, vizyonsuz ve sadece seks düşünüyor demek. Asla katılmıyorum.
Cevap
21Cevap
Türk erkeklerinin genel olarak evet
Evet tek dertleri cinsellik
Aşağıda bir arkadaş "Böyle düşünmenizin sebebi erkeklere başka bir şey sunamıyor olmanızdır." demiş. Kendileri ne sunuyor da acaba böyle bir şey beklemek hakkını kendinde görüyorlar? Bizim en azından sunmaya bir şeyimiz var. Siz, bunu hak edecek neye sahipsiniz?
Tabii ki öyle. Yoksa çoğu cinsellik yaşayamadığı kadını aldatmaz ve sonradan" Sorunu kendinde ara. "demez. Hoş, sanki bunu diyen erkek de mükemmel. 😂😂
tek değil asıl ve öncelikli denilebilir biyolojik bi vakıa hayvan doğası böyle daha çok dişiyle birleşme daha çok döllenme daha çok üreme vs vs ancak insan erkeğinin de duyguları vardır sevmek sevilmek önemsenmek ister aşık olur filan karşı cinse cinsel arzu duymak ruhsuz duygusuz olunduğu anlamına gelmez
Siz gidip te sevgisine degilde , ayy bu güzel ya da parası cart curt cok ilgi gösteriyor. Her şeyimi pohpohluyor diye yanasırsanız tabii dogru kişiyi bulamazsınız. İşte mantık burada cevrimdışı kalır.
Erkeklerin tek derdi cinsellik diyen kadınlar bilsinler ki böyle düşünmenizin sebebi erkeklere başka bir şey sunamıyor olmanızdır
Bu türkiyede kadın olmak çok zor bir şey popon, göğüslerini, bikini bölgesini resmen tahrik ediyorlar sanki yiyecekler işin gerçeği bu
Hayır tabi kardeşim tek dert cinsellik olur mu sevmek sevilmek aşık olmak bişeyler paylaşmak eğlenmek gezmek mutlu olmak ta var
Öyle olsaydı dünya böyle tıkır tıkır işlemezdi. Kritik yerlerde hep erkekler var.
Hepsi için öyle demek doğru olmak ama %80 evet erkekrin amacı, önceliği cinsellik
Öyle bir erkekle birlikte olur musun
Hayır
Hepsi öyle ya, öyle değilmiş gibi yapanlarında derdi o tuzağa öyle düşürmeye çalısırlar :)
Hayat ve geçim gelecek kaygısı, toplumda erkek güçlü olmalı mesajının ağırlığı, ekonomik dertler vs vs
Bebek gibi sevmek düşman gibi becermek benim derdim iyi forumlar
Kariyer odaklı çok az kişi var birçoğu hormonları için yaşıyor
Vur-kaç yapmak isteyen erkekler, vurulunca zevk almaya bakanları vuruyorlar hepsi bu :)
Değil elbette (kişiye göre değişir) ben önce kadının beynine dokunmayı seçiyorum
Bazı erkekler var yüreklerinle severler bedenlerinle degil
Cinsellik hayatın bir parcasi evet ama tek değil bunu anlayamiyorlar
Kesinlikle evet ve şöyle de bşy var bunu dile getirince aala derler yok kadınlar istekli bilmem ne kesinlikle bi erkeğin cınsellık için yapamayacagı sey yok ya okadar ucuzlarki
Yüzde doksan evet
Aseksuel erkek var mi merak ediyorum doğrusu
Kesinlikle o başka ne olabilir ki😒
Evet öyle hepsi
Evet kadınlar konusunda beklentim o yönde
"Bazı"erkeklerin
Tabiki de hayır derim bu soruya
Gezecek dolasacak biri
şuana kadar gördüklerimin çoğu öyle
Dünya yemek ve cinsellik üzerine kurulu
Hepsi değil ama çoğu öyle
Yani erkeklerin çoğu öyle