+1 yılÖncelikle böyle erkekler için seks son derece önemsiz, değersiz bir şeydir. Böyle erkekler için kadın bedeni de değersizdir. Onlar yoklukta kalsalar kendi hemcinsleriyle de çok rahat bir şekilde seks yapabilecek tıynette kişilerdir. Cinsellik denilen şeyin bir anlamı olmak zorunda. Kadının cinselliğe bakışı erkeğinkinden farklıdır. Kadın bir vulvaya sahiptir. Vulvanın anatomik yapısı gereği dışa açılan bir organdır. Penisi içine alarak cinsellik yaşar. Penis kadının vücudunda olan bir şey değildir. Penis bir yabancı maddedir. Kadın erkekle cinsellik yaşarken penisi içine alır. Erkek cinsellik esnasında kadının bedenine nüfuz eder. Tıpkı bir virüs gibi. İşte kadının vücuduna dışarıdan bir cisim alması, erkeğin DNA'sı vücut sıvısı gibi şeyleri kadının vücuduna nüfuz etmesi kadının cinselliği erkekten farklı yorumlamasını sağlar. Erkeğin cinselliğinde böyle bir şey yoktur. Erkek dışarıdan içine hiçbir şey alamaz. Bu sebeple dişi/kadın seks konusunda çok dikkatli davranmak zorundadır. Bu erkek kadın için bir tehdit oluşturuyor mu oluşturmuyor mu? Güvenilir mi? Hastalıklı mı? Seviyor mu sevmiyor mu niyeti sadece seks yapmak mı değil mi diye. Erkeklerin ne olmak istediklerine karar vermeleri gerekiyor. Yine kadın cinsel ilişki esnasında kendisini biyolojik açıdan tehlikeye atarken erkeğin hiçbir tehlikesi yok. Cinsel hastalıklardan kadınlar daha kötü etkilenirler. Hamile kalma tehdidi vardır. Hamilelik kadının yaşam kalitesini son derece düşüren bir şeydir. Kadın çalışamaz, psikolojisi bozulur, rahat rahat uyuyamaz bile. Korunmaya kalksa sürekli kullanımda o doğum kontrol yöntemleri de zarar verir. İşte bundan dolayı kadınlar için çok eşlilik zor bir şeydir. Yumurta üretiminin 28 günde bir olması ve vücutta çok büyük mesaiye sebep olmasından bahsetmiyorum bile. Kadının evlilik dışı sekse bu kadar balıklama atlamamasındaki biyolojik temel bu şekilde. Kültürel dinsel sebeplere girmedim bile.
https://www.youtube.com/embed/PtLFpAYqwSU
Erkek ise her dakika sperm üreten, cinsel organ yapısı olarak kapalı, cinsellikte dışarıdan içeriye hiçbir şey almıyor. Bu da cinsellikte erkeğin sorumluluğunu azaltan bir şey. Cinsellik yaşamak biyolojik olarak erkek için risksiz bir şey.
Kadının biyolojik, anatomik olarak erkekten farklı olması onun cinselliğe, ilişkiye yaklaşımını da etkiliyor. Kadınlar bu yüzden ilişkilerinde sevgi, aşk, ebedilik gibi şeylere inanıyor. Sosyal açıdan da kimse sokakta çırılçıplak gezmiyor. Kimse bonobo maymunu gibi önüne gelenle seke yapmıyor/çiftleşmiyor. Cinsellik bu kadar ayağa düşürülmemeli. Cinsellik düzüşmek değildir. Mahrem bir konudur. Herkesle de paylaşılacak bir şey değildir. Bir kadını çırılçıplak görüyorsan, koynuna yatağına giriyorsan, vücuduna yabancı bir cisim olarak penisini sokup kendi genetik mirasını o kadının vücuduna aktarıp hamile bırakma riskiyle karşı karşıya bırakıyorsan evlenmek zorundasın. Aksi taktirde karşılıklı aşkın, sadakatin, dostluğun, sevginin, olmadığı çocuk sahibi olmayacağı bir birlikteliği kadın neden istesin? Sırf vücuduna yabancı bir cisim sokmak için mi? Üstelik hastalık ve hamilelik riskiyle karşı karşıya kalarak öyle mi? Değmez. Bunun yerine gidersin realistik titreşimli vibratör alırsın bakarsın keyfine. Bunu da istemiyorsa bir kadın hayatına alacağı tüm erkeklere vibratör muamelesi yapar. Erkek burada kendisine şunu sormalı. Ben bir vibratör olmak istiyor muyum yoksa bir sevgili, eş, bir kadının hayatında değer verdiği biri mi olmak istiyorum? Cinselliği bonobo maymunu gibi yaşamıyorsanız kadından da bunu talep etmeyin.28 Yorumla- +1 yıl
Çok uzun yazmışsın okumadım emeğine sağlık.
- +1 yıl
Ben okudum güzel ifade etmişsin
- +1 yıl
@funnysunny eyvallah
- +1 yıl
Okursam harcadığım zamana değer mi? 😄
- +1 yıl
@ANormalizm bu sitede vakit geçiriyorsan bana yorum yapıyorsan zamanın senin için bir önemi yoktur. Okursan boşa harcadığın vaktin anlam kazanır. Anlamlı boş vakit geçirmiş olursun 😂😂😂
- +1 yıl
@CevapVerin518 Hahah katılıyorum 😃😃
- +1 yıl
Anlamlı boş vakit geçirme daha önce hiç bu kadar saçma bir söz duymamıştım 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılElde tutmak diye bir şey yok. Kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider. Kimse için bir şey yapmak zorunda değilsin. Onların amacı eğer ki ‘’sadece seks’’ ise gitmelerinden başka bir şey bekleyemezsin zaten.
438 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklisinki anlini opesim geldi💪❤️
- +1 yıl
Ben de o alnı öpmeye geldim xhxjsk gel kız buraya 😘
- +1 yıl
Geldim💪❤️
- +1 yıl
Herkes birbirinin alnını öpsün filirdaş olarak onore olup gidelim buradan xhxjzjs
- +1 yıl
Fikirdaş*
- +1 yıl
Hahahaha ayenn😂😂
- +1 yıl
Ne oluyor burada 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen de hepinizi öpüyorum arkadaşlar 🥰 birbirimizin arkasında durdukça. Bizden güçlüsü yok 💪🏻. Diğer oluşumları tabiatına salıyoruz gerektiği zaman….
+1 yılBak canım ben az da olsa dinimize bağlı yaşamaya çalışan bir erkeğim ve benim bildiğim, öğrendiğim kadarıyla da evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmek haramdır yani sen bu zamana kadar yapmayarak kendin için en hayırlı olanını yapmışsın ve onlar da seninle sırf bunun için birlikte oluyor ve yapmıyorsun diye kaçıp gidiyorlarsa sen emin ol kendin için en doğru olanını yapmışsın yani bir sevgiliyle cinsellik yaşamamak bir sorun değil, olmamalı da. Ben soruyu en başta yanış anlayarak soruya tıkladım ki atanmış anladığım şöyle eğer ki bir gün evlenirsen erkeği elinde tutmak için cinsellik şart... Hem senin bir kadın olarak erkeğine yani helaline kendini neredeyse adaman neredeyse her konuda yani esin gel yapalım dediğinde 'yok bugün başım ağrıyor' falan demeden lazım ki benim boşanma sebebim o kadar çok ve kaldırması ağır şeylerdi ama eger ki bu konuda beni mutlu edebilse her şeye yine gözümü kapatıp evliliğe devam ederdim 😥
40 Yorumla
+1 yılseks yapmadığın için senden kaçtılarsa seks yaptıktan sonra da kaçacakları çok olasıdır
5711 Yorumla- +1 yıl
Evet o ihtimali de düşündüm
- +1 yıl
erkeğin elde durması için bişey yapmana gerek yoktur
eğer erkek aşıksa ve adamsa zaten yerinde duracaktır - +1 yıl
Doğru söylediniz uğraşmaya gerek yok o zaman. Giden gider, kalan kalır.
- +1 yıl
kesinlikle öyle
öyle yok bana vermedin yok böyle etmedin diye kaçan küsen erkekten bişey olmaz - +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻
- +1 yıl
rica ederim
kendinize iyi bakın :) - +1 yıl
🌸🌸
- +1 yıl
görüş seçimi için teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Düşüyor mu böyle? Düz mantığın böylesi. 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
+1 yılHayır.
O kadar sekse düşkün ve açsa seninle sadece yaşattığın haz için beraberdir ve bunu her zaman temin edebilecek başka bir kadın bulunur. Maymun iştahlıdır her zerreni keşfettikten sonra sıkılır. Dolayısıyla seksi birini elde tutmak için kullanmak uzun vadede size güzel duygular kazandırmaz. Boşuna bedeninizi de ruhunuzu da bu yolda heder etmeyin. Hiçbir erkek buna değmez.30 Yorumla
+1 yılCinsel olarak aç olduklarindan hepsi benim olsun diyorlar
Ama hayal edilenle gerçekler öyle olmuyor
Bir kere o kadına sen ne verdin ki, o da sana kendini feda etsin.
En altaylının bile bunu düşünmesi gerek
Kaldı ki senin tadına baktıktan sonra belki soğuyacak, belki sıkılacak
Ki birçoğu öyle yapıyor kadin başına bela olmasin diye kaçıyor
Sen bela olacak biri olmasan bile bunu anlamıyorlar bacim.
Yaptin bari bir hayır tut çenedini ayır.
Ya hep ya hiç. Bu ülkenin erkeklerine hicbir türlü yaranamıyorsun
En son süreçte de " zaten kaşardı 1 ayda yatağa attim" oluyor
Şimdi bunları onlara sor, hepsi yalan diyecek öyle bir şey yok diyecek
Ama bal gibi de var.20 Yorumla
+1 yılİlişkiyi sürdürmek için illa seks yapmak şart değil bana göre. O erkeği elde tutmanın yolu seksten geçiyorsa hiç öylesi bir ilişki durumunun içerisinde yer alınmamalı. Bu kullanmaktan başka bişey değil çünkü. Kişi gerçekten seviyorsa tenden önce ruha dokunmayı bilmeli. Yani seks öyle herkesle yapılacak bişey değil, kişi önce buna değiyor mu ya da gerçekten istiyor mu onunla diye iyice ölçüp tartmak gerek. Tek taraflı bir sevgi söz konusu ise o kişiyi elde tutmak için amacı sadece beden kullanmak olan birine kişi kendini teslim etmemeli. Kimse bu kadar kendini değersizleştirmemeli.
10 YorumlaSaçmalık! Bir erkek, karakteri ile ve tüm benliğini masanın üstüne vurarak bir kadının karşısına çıkmalı. Seks tabiki olacaktır, fakat seks olmuyor diye olmayacak anlamına gelmez. Olmuyor diye kaçmak, sadece bedenini sevmiş demektir. Bir erkek adamlığını, karakterini herşeyden üstün tutmak zorunda. Bir şeyi elden edemeyen adam kaçmamalı, daha onun üzerine gitmeli. Basit değil, zor olmalı bir erkek. Sadece bedeni değil, tüm benliğini sevmeli bir kadının. Ten kokusunu sevmeli mesela, gözlerinin gülüşünü sevmeli, bakışlarını sevmeli, ellerini ellerine değişini bile sevmeli. Ona dokunmayı sevmeli, ona ; "seni seviyorum" Sana, iliklerime kadar aşığım demeyi bile sevmeli. Ne demek kaçmak? Daha da üstünde durmalı, onu bırakmamalı!!! Esenlikler diliyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elde tutmak tan kastımız ne? Önce onu cevaplamak gerekir. Bir insanı bay/bayan. Farketmez. Uzun süreli ilişki için ise. Cinselliğe ihtiyaç yoktur. Eğer elde tutmak için ise onun sevdiği şeyleri ihtiyaç duyduğu şeyleri karşılamak gerekir bu seks olsa bile. Çünkü amaç elde tutmak
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Almadan vermek olur mu?
Senin öncelikli ihtiyacın aşk, ilgi.. vs.
Erkekler de bunu ister ama seks onlar için öncelikli ihtiyaçtır.
Sen diyorsun ki vermeyeyim ama alayım.. Bu, bence bencil ve aptalca bir durum..23 Yorumla- +1 yıl
Almadım ki hiçbir şey ben neden vereyim
- +1 yıl
Asıl onlar bencil olan
Seks bence önemli bir husus , bu biraz da sizin nasıl bir ilişki istediginizle alakalı bir şey. Mesela ben seks yapmayı severim , yatakta duygusal olarakta daha farkli şeyler hissediyorum örneğin daha çok bağlanıyorum, samimiyetim artıyor , daha mutlu pozitif oluyorum vs vs. Bu şekilde hissediyorum. Fakat siz kesinlikle seksten hoşlanmıyorsanız ve bunun için zamana ihtiyacınız var ise karşınızdaki insanı bu şekilde seçebilir ve daha mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Seks olmaz ise olmaz değil fakat herkes bu konuda farklı düşünür en doğrusu kendi isteğinize ve hayata bakış açınıza uygun insanı bulmakta gizli mutlu bir birliktelik.
10 Yorumla
+1 yılŞart, bunun karakterle falan alakası yok. Seks erkeğin biyolojik ihtiyacıdır. Kadınların bir ilişkiden beklentileri varsa erkeğinde var ve bunlardan biri cinsellik ama tabi bazı kadınlar hem ayranım dökülmesin hem de birtakım tatsız durumlar yaşanmasın modunda. İstiyorlar ki erkek onların tüm beklentilerini karşılasın ama onlar hiçbirini karşılamak durumunda kalmasın. Testosteron hormonuna sahip olmadan karşı cinsi yargılamak kolayına geliyor bazılarının tabii.
14 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik bir tek erkeklerin değil, kadınların da ihtiyacı. İnan çok istekli kadınlar da var. Bu ülkedeki kadınlar baskıdan ötürü özgürce yaşayamıyorlar yoksa ben kimsenin istemeyeceğini düşünmüyorum. Bir de bazen insanlar hem duygusallık hem seksin olduğu bir ilişki isterken karşı taraf sadece seks isteyebiliyor ve bunu karşı tarafa direk söylemeyip manipüle etmeye çalışıyor duygularım var diyerek bu sebepten biraz bekleniyor. Yoksa seks birtek erkek için değil kadın için de gerekli. Sekssiz ilişkinin arkadaşlıktan hiç bir farkı yok.
- +1 yıl
@Nanana12t Cinsellik tabii ki sadece erkeğe ait değil. Kadınlar için cinselliğin bastırıldığının da farkındayım. Fikirlerinin çoğuna katılıyorum ancak senin gibi düşünen kadınların sayısı çok az. Çoğu kadın aşkın cinsellik yaşanmadan da yaşanabileceğini düşünüyor, bu da senin dediğin gibi adı "aşk" olan kankalık oluyor. Maalesef çoğu hemcinsin aşkı, bir erkeği kankası gibi yanında gezdirebileceği, sürekli ve istediği zaman ilgi ihtiyacını karşılayabileceği bir oyuncak gibi görüyor.
- +1 yıl
Ona ben kesinlikle karşıyım. Benim ilişkiden beklentilerimin içinde cinsellikte var kesinlikle. Ne anlamı var ki diğer türlü? Çocuk yaştaki ilişkiden veya kankalıktan dediğin gibi. Sadece tek bir ayrıntıdan bahsedebilirim o da dediğim gibi manipüle edilmeye açık bir konu olması. Onun için belki ilk günden isteyen kişiye acaba mı? Gözüyle bakılır. Sonuçta ilişkide beklentilerin uyuşması önemli. Kimse kimsenin oyuncağı olmamalı. Ama ilgi içinde adamı kullanmak dediğin gibi normal bir şey değil o da manipüle etmektir karşındakini. Onun dışında kadınların üstündeki cinsel baskının kalkması gerekiyor ki bu kadınlar cinselliğe öcü gözüyle bakmasın. Bu kadınlar evlenince de bu sebepten bir sürü cinsel rahatsızlık yaşıyorlar bence.
- +1 yıl
@Nanana12t Manipülasyon konusunda haklısınız maalesef bir çok insan sevgi duygusu olmadan biyolojik ihtiyaçlarını giderebilmek için sevgi arayan insanları da manipüle edebiliyor. Bu insanlar yüzünden gerçekten sevgi arayan insanlarda potansiyel "manipülatör" konumuna düşüyor. Onun dışında cinsel baskı konusunda haklısınız. Maalesef toplumumuzdaki erkeklerin kendi etrafındaki kadınlara ahlak bekçisi kesilip diğer kadınlara ağzının suyu akmaya devam ettikçe bu baskı kalkmayacak.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılnapacaklardı her el salladıgın senle nikah masasına mı oturacaktı.
yıne ıyı sabretmişler.
birde su var seks yapsanda senden kacabıleceklerdır.
her ilişki evlılık olacak dıye bir olgu yok.
hayat senın ıstedıgın gıbı sen şekillendırırsın.112 Yorumla- +1 yıl
Sokakta her gördüğünde seks yapıyor musun? Sokakta çırılçıplak geziyor musun? Seks çok mahrem bir şeydir. Sokakta anadan doğma gezmiyorsak bonobo maymunları gibi yolun ortasında kadın erkek, karşı cins hemcins demeden birbirimizle seks yapmıyorsak seksi cinselliği bu kadar ayağı düşüremezsiniz. Ben de hiç seks yapmadım. Bu şekilde cinselliği yaşamayı reddediyorum. Bir erkek beni çırılçıplak görüyorsa, benim yatağıma koynuma giriyorsa, onun cinsel organını vücuduma yabancı bir cisim olarak içime alıyorsam, hücrelerini dnasını her şeyini bedenime alıyorsam o herif benimle nikahlanmak zorunda. Evlenmek zorunda. Çünkü ben bonobo maymunları gibi sokakta herhangi bir adamı görüp de o anda domalıp kendimi s1ktirmiyorum ya da sen bonobo maymunu gibi sokakta başka bir erkekle ya da kadında anında çiftleşip yoluna devam etmiyorsun. O zaman cinselliğin de bir anlamı olmak zorunda. Aksi taktirde sevgiyle aşkla sadakatle ebedi birliktelik ve çocuk sahibi olmayla devam etmeyecek cinselliği bundan zerre farkı yoktur. Böyle seks yapan bir erkeğe de hiçbir kadın güvenmez inanmaz. Sevemez. Anca kadının dildosu olur çıkarsın. Bazı kadınlar biyolojik bir vibratör isteyebilirler ona bir şey diyemem. Ama hayatında bir, eş, sevgili, dost isteyen kadınlar biyolojik dildoyla seks yapmak istemez. Sen biyolojik vibratör musun yoksa eş, sevgili, dost olabilecek bir insan mısın?
https://www.youtube.com/watch?v=PtLFpAYqwSU - +1 yıl
@CevapVerin518 bacım ne içiyorsan bizede versene
- +1 yıl
İçtiğim bir şey yok abicim sizin beyninizdeki olmasını istediğiniz cinselliği bonobo maymunları yaşıyor bak.
- +1 yıl
@CevapVerin518
Bu senın hayatın dıgerlerıde baskalarının hayatı.
Onyargılarından kurtulup buyumen lazım hayatı yasamı deneyımlemeden iki kişi arasında gecen bır olguyu sacma sapan baglantılarda ota poka baglamıs kendı hayat felsefenı norm kabul edıp dayatarak baskalarına yazmssın.
İsteyen sabah aksam silkeletir isteyende sen gıbı bır arizona kertenkelesi bulur besler ona silkeletir.
- +1 yıl
Kendi hayat felsefem değil bu. Sizde çarpık ilişkilerin sizin yüzünüze vurumu. Ayrıca iki kişi arasında geçiyorsa o kişiyle yaşadığın şeye de saygı duyman değer vermen gerekir. Bu düşünceyle en başından sen saygı göstermiyorsun değer vermiyorsun buna.
- +1 yıl
Ayrıca bana büyü demişsin. Büyümesi gereken olgunlaşması gereken sensin. Misafirlikte görgüsüz çocuklar olur böyle şekerliğe ellerini sokarlar avuç avuç alırlar sen de aynı öylesin.
- +1 yıl
@CevapVerin518 oha müthiş bi tanım yapmışsın
- +1 yıl
@CevapVerin518 senın gorusunu yorumlamıyorum zaten oludugunuda anlamıyorsun 80 ıq ile laf sokacam dıye klitoral orgazm yasıyorsun.
Benım dedııgm kendı gorusun norm degıl bunu en dogrusu olarak yazmanı soyluyorum , yoksa gorusunden banane - +1 yıl
Senin IQ’un penisin kadar. Klitoral orgazm vajinal orgazm diye ayrı ayrı orgazm yok. Kadınların oldukça yüksek bir kısmı klitorisi uyarılmak suretiyle orgazma ulaşır. Vajinanın kendisi sıradan bir kastır. Sinirsel yoğunluk olarak klitoris daha zengindir. Sizin olayınız kadınlarla sevişirken seks yaparken zorlanmak istememeniz. Her şey kolayca olsun bitsin. Bir kadın seksten çok daha fazlasını hak eder.
- +1 yıl
@CevapVerin518 o son cümle çok ikonik. Hayran oldum size 👏👏
- +1 yıl
@Kızılsükse sağ ol canım 😊👍
- +1 yıl
@CevapVerin518 sen g noktasınıda bilmezsin şimdi sen ! .
işin ehli deneyimli bir profesyonel olarak silkeleyip seni yorumlarını burada paylaşmanı isterdim.
ama inan ki bunu senınle yapmam için , bana ciddi meblağ ödemen gerekirdi.
umarım hemcinslerim sana denk gelmez.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seksten kasıt illa cinsel birleşme ise, bunu kabul etmedikleri için ayrılmalarında sen haklısın. Onların amacı belli... Ama seksten kasıt bir yakınlaşma, sevişme, öpüşme ise, bunu beklemek hakları. Insan sevdiğini arzular, ister, cinselliği onunla yaşamak ister. Bakire biriyle sevişen için sürtünme yoluyla boşalmak da yeterli gelmelidir. Kadın da erkeğe seksi bir yemek ya da mükafat gibi sunmamalı. Sevmek, dokunmaktır.
10 YorumlaNiyeti seksmiş sevse yanında kalırdı buna önem vermezdi
61 Yorumla- +1 yıl
Haklısın sanırım..
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Eskiden Seksin yolu aşktan geçiyordu şimdi aşkın yolu seks ten geçiyor değişik bi durum oldu şahsen ben sevgilimi alıp kafeye sinemaya yemeğe gezmeye aliş verişe her yere götürür yedirir içiririm tüm masrafları da ben çekerim ama yani insanin ister istemez canı çekiyor olmazsa bence de olmaz
30 YorumlaOnu elde tutmanın tek çözümü buysa ipleri bırakırım, istediği yere gidebilir. Sevgiyi sekse bağlıyorsa zaten her şey yaşandıktan sonra da gidecektir.
82 Yorumla- +1 yıl
Bunu en iyi gorus secerdim.
- +1 yıl
Evet bunu anlamiyorum
O bizi elinde tutmak için napiyor? Mesela daha mi cok ilgi gösteriyor?
+1 yılKimseyi elde tutmak için taktik yapamam.. Benimse benimdir yerini bilir, bilmiyorsa da kendi bilir.. 😏 Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşün adam seks istemese neden seninle zaman kaybetsin? Neden yanında dursun? Kız arkadaşın bile bir erkek bulunca seni boşluyor. Yani cinsler arası ilişki yaşanmadan aşk olmaz. Aşk zaten bedenlerin ve zihinlerin uyumlu hissedilidiğinde oluşan bir şey. Kadın için beden belki şart olmayabilir ama erkek için bedenler kadın için kafalar uyuşmalı = aşk.
20 Yorumla
+1 yılElde tutmak nedir ya. Kalmak isteyen kalır.
Evlenince bir rahatsızlığı varsa nolcak. Terk mi edecek hemen. Kalmak isteyen kalır. Kimse kimseyi tutamaz50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks olmadan bir ilişkinin tam olması mümkün değil. Seksten niye korkulduğunu veya uzak durulduğunu anlamıyorum. İnsan, duygusal olarak yakınlık duyduğu birinin tenini de arzular, bu kötü bir şey değil.
31 Yorumla- +1 yıl
3 tane muhafazakar (yoksa geri kafalı mı demeliyim?) KS üyesi beğenmemiş. Neden acaba? Siz evlenene kadar cinsellikten uzak durun, ama evlenince kocamınki küçük, sertleşmiyor, erken boşalıyor, kocam beni tatmin edemiyor, karım çok utangaç bana oral bile yapmıyor, kan bağışı yapar gibi yatıyor, hiç işveli cilveli değil, diye ağlayıp zırlamayın. Evliyim, tatmin olamıyorum, aldatsam mı diye de gelip soru sormayın burada.
+1 yılSevmemisler. Bunlar hep p*rno sonuçları. Şerefsizlermiş onlar yoksa kimsenin bunu zorlamaya hatta lafini etmeye hakki yok
60 Yorumlakesinlikle senin suçun değil , öyle düşünme nasıl , seks yapmadığın için senden ayrılan erkek varsa onlar seni sevmemiştir onlar sadece seninle takılmak ve eğlenmek için birlikte olmak istemişler. Seven erkek seks olmadan da ilişkiyi yürütebilir
20 YorumlaErkeği elde tutma ihtiyacı duyma seni isteyen senle gelir
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamam kimse ilk aylardan sevişin demiyo da bi süre sonra şart evet el ele tutuş nereye kadar
111 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀😀😀jcshdjfjfjffjf
hayır tabiki seni ğerçekten seven bi erkek evliliğe bırakır onu çünkü hiçbir erkek sevdiği ğerçekte sevdiği kızı zor durum da brakmak istemez çünkü erkekler için sevdiği kızın bekareti ğerçekten önemli evlenmeden önce cinsel ilişki isteyen erkeklerin % 99 u bel altı için seviyormuş ğibi yapar hevesini aldıktan sonra da ğene kaçarlar zaten sonuç değişmez.
30 YorumlaErkeğe bağlı.
Ben 1 kere sevgili bile yapmadım mesela hayatımda... Cidden böyle insanlar ysni böyle erkekler çok. Siz gidip tipe, giyimine tavırlarına bakarak seçiyorsunuz ve onlar da bazı şeyleri o kadar çok yaşamış ki gözleri daha farklı şeyler arıyor. Sorun yine sizde seçimi neye göre yaptığınızı iyi düşünün31 Yorumla- +1 yıl
Neyine bakıcaz dalağına mı sacma sapan konusma
+1 yılHayır nedir niyetiniz? Bir erkekle bir kadının sevgili, flört olmasını ne sanıyorsunuz acaba? Şu KizlarSoruyor gösterdi ki kızların birçoğu bir erkekle birlikte olmayı bir kızla arkadaş olmaktan farklı görmüyor.
10 YorumlaSeks yapmamakla en iyisini yapmışsın. Bunun için seni terk edenler seni elde ettiklerinde de terk edecek tiplermiş belli ki doğru bildiğinden şaşma hiç bir zaman. Zaman kötü herkes çıkar peşinde istisnalar hariç
10 Yorumla
+1 yılSeks yapınca amacına ulaşmış oluyo bu sefer de gitse yine gider
60 YorumlaKimse icin kendimi kirtletmem ve ailemi utandiracak bir sey yapmam. Gitmek isteyen gitsin hatta kapiyi ben açarim ona
40 YorumlaBn bakirim ve bnde boyle birini isterdim.
senle seks isteyen amacu farklı yanı anlayacagım seven adam her türlü şeye katlanır acıkcası.
kendini erkekler için bozma sakın devam et boyle42 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Hayır. Hayatında görüp görebileceği en mükemmel seksi de önüne sunsan gözü dışarda olabiliyor. (Yaşandı)
30 Yorumlayok öyle bir şey.. onların niyeti zaten bozukmuş.. istediklerini alamamışlar ve başka kurbanlara yelken açmışlar.. zaten istediklerini alsalardı senden, aldıktan sonra gideceklerdi yine...
10 Yorumla
+1 yılSeks iki insan arasında gerçekleşecek en samimi olgudur. Elde tutmak için değil ama ilişkiyi bir üst boyuta taşıyıp tarafların sahiplenme duygusunu arttırmak için gerekli bir unsurdur.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevseydi kalırdı her şey cinsellik değil her şey dış görünüş değil sevgililik döneminde onunla birlikte olsaydın olduktan sonrada gidecekti demekki amaçı belliymiş onun
10 Yorumlayanlış kişilerle beraber olmuşsun gayet bu tercihine saygı duyan çıkar genellemeye düşmemelisin bu konuda fakat azınlıkta olanlar genelde senin istediğin erkekler şansın bol olsun muaa!
10 Yorumla
+1 yılHerkes çıkarları ile yaşıyor hayatı istediğini alamayınca çekip gitmişler anlaşılan. Ama onların gitmesine üzülmen değil sevinmen gerekir. Bir gün senin varlığını bu hayattaki en güzel şansı olarak düşünen ve kıymetini bilecek bir adamla zaten yaşayacaksın herşeyi. Sadece seks için değer verenlere yol ver gitsinler.
10 YorumlaDemek ki neymiş dünya seks üzerine kurulmuş 🤣🤣🤣
Şaka şaka sana abazalar gelmiş demek ki zaten seks yapsaydın da kaçarlardı emin ol böyle daha iyi umarım ömürlük insanlar çıkar karşına...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılKimse için ruhumu, bedenimi kirletmem. Hiç kimse buna değmez.
40 Yorumla Bende kalması için seks şartsa gitmesi tercihimdir.
40 Yorumla
+1 yılSen en iyisini yapmışsın gerçekten seven insan , sahip cikar sevgisine , ilerisini düşünür. Cinsellik düşünen sadece faydalanmak ve bırakmak ister.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Onların aradığı sevgili Ya da aşk değil hayvani ihtiyaçlarını gidermek genelde siz de öyle insanları tercih ediyorsunuz 👍🏽
23 Yorumla- +1 yıl
Hayvani ihtiyac 👏🏻
- +1 yıl
Aynen
+1 yılYalnızca kendi istediğim için birlikte olurum. Aksi takdirde kimseyi elde tutmaya gerek duymazdım.
30 YorumlaBu zamanda şart yani öyle görünüyor ama benlik değil
35 Yorumla- +1 yıl
Bence seven kişi için bu geçerli değil ; 🤔
- +1 yıl
Se.. için demedim ki kişi seviyorsa bekler diye dedim 😂
- +1 yıl
Ama her sevdiğin değilde tek sevdiği olmalı insanın ☺️☺️
+1 yılO zaman evli çiftlerin asla birbirini aldatmamasi gerekiyor
30 Yorumla
+1 yılOnların ayıbı bence senin hayat tarzına saygı göstermeliler.
30 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki yaa kadınlar cinsel obje mi ki cinsellik şart olsun
30 Yorumla
+1 yılErkeğin gönlü olmadıktan sonra boş ya sanki bi biz mi vericez söxmsm başka verenlerde var bu mantıkla elde tutma olayı yatar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. kimisi tutulur. oyle bir net bir cevabı yok bu sorunun. senin kadınlık maharetin. karsına cıkan erekkler. vs vs.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin bunu istemeleri yanlış eyer istiyor ise seni düşünmüyor demektir sevisme olmalı tâbikide ama seks OlmaZ
10 Yorumla
+1 yılÖyle erkeğin ben...
Akacak kan damarda durmaz giden her türlü gider seven insan bunları önemsemez.10 YorumlaSuçlu sne değilsin illa seks seks değil aşk, sevgi.
Ha kişi sırf seks için elde etmek istiyorsa orası ayrı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks önemli tabiki ama bunu cıvık hale getirilmemeli gerçekten seven evlilik konusundan konuşur sürekli seks seks insan sıkılıyor artık
40 Yorumla
+1 yılŞart değil. Vermezsen peşinde kıvranır. Verirsen film biter. Nokta
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlak ve iffetini koruyup, zina durumuna işi getirmeden O'ndan korkan kişi kazanır.
Yani bu tip hassasiyetleri olan da kullanmaya kalkmaz demek istiyorum, sanırım net oldu.20 Yorumla
+1 yılBir süre sıkılıp sonradan bitirebilirler.
Evliliğe sakla kendini :) Böyle devam.20 Yorumla
+1 yılBen onun eline dokanamazken o beni istemiyo bile işte bu yüzden hep yalnizsniz
20 YorumlaB*llükleri kuruyasıcalar maalesef seks olmayınca kaçıyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
sjkdfksad :D kahkaha attım
+1 yılKarakter meselesi. Gerçekten sevseler seksi bu kadar ön planda tutmazlar
20 YorumlaOlmazsa olmaz seks seks seks yaşa gitsin hayatını boş ver bas bas bas
20 Yorumla
+1 yılHayır, insan sevdiğinin yanında olmak ister bir şart koşmadan.
20 Yorumla
+1 yılTabi ki, ne yapacaksınız, körebe mi oynayacaksınız birlikte?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılseksle erkek elde tutulur mu akıl yokmu? başka kızlada yatar
18 Yorumla- +1 yıl
Defolsun gitsin o zaman ya
- +1 yıl
banane kardeşim ghit ona söyle. aklı zekası olan insan zaten düşünür önce. başkasıda seksle kendine bağlar
- +1 yıl
Tamam ne bu sinir? 😃
- +1 yıl
bana trip atıyon :D
- +1 yıl
Atmıyorum sen üzerine alınıyorsun saçma sapan 😃 Ortaya söyledim ben kime sinirlendiysen benden çıkarma
- +1 yıl
defolsun gitsin o zaman yaa diyon sinirini bana söylüyon :D
- +1 yıl
Ne alınganmışsın arkadaş ya
Tamam bir şey yazmadım da demedim de 😃 - +1 yıl
hala dövecek ya :D
- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih