Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. elde tutabileceğiniz özgüvensiz erkekler için şart değil.
bağlılığını istediğiniz erkekler içinse ona ruhsal ve bedensel olarak kadınlığınızı vermezseniz başka yerlerde arar er ya da geç.
aynısı kadınlar için geçerli, kimsenin bir düğmesi yok cinsellik devresini kapat aç gibi...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
elde tutmak...
sanki ortada sahiplenme gibi bir şey varmış hissine kapıldım.
kimse bir başkasının sahibi veya elde tutulacak malı değildir.
ayrıca ; birlikte yaşamak için cinsellik şart değildir.
09 Yorumla- +1 yıl
@Dreamy171
ön yargılarla tanımadığı insanlara saldıranlara ne derler biliyormusun.
saygısız ve edepsiz.
- +1 yıl
@Dreamy171
seni hoşlandığım için takip listeme almadım.
yazılarını ve sorularını görebilmek için aldım. - +1 yıl
@Dreamy171
takip listeme aldığım kişilerin soruları akışa düşüyor.
özellikle kimsenin profiline girip bakmam. huyum değildir.
sen ne kadar arsız bir kadınsın.
niçin bana ; yalancı diyerek saldırıyorsun.
siz nasıl bir nesilsiniz yahu.
tanımadığı insanlara trollük yapıp saldıran serseriler sürüsüsünüz. - +1 yıl
Beni tanımadan etmeden edepsiz saygısız diyen senin bir suçun yok da, senin gibi bir iki yüzlüye yalancı dediğim için arsız bir kadın mı oldum? İki dakikada ne arsızlığımı, ne edepsizliğimi gördün de laf söylüyorsun seni hadsiz! Senin gibi kadın düşmanları olduğu sürece bu dünyada hiçbir şey düzelmez. Sen böyle sevmediğin insanların profillerini, sorularını mı merak edersin? Sen önce kendi davranışlarını sorgula da ondan sonra gelip bana laf söyle.
+1 yılBir yerden sonra evet, şöyle ki erkekler sadece ellerini tutup gözlerinin içine bakmayla yetinecek varlıklar değiller, hele ki bu çağda hiç değiller 🤷♀️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlaya elde tutmak olarak bakmamak lazım şöyle ki Aslında her birisine sevgilim diyorsan onunla bir şeyler yapmak lazım zaten bu dürtüsel bir şey karşı taraf elde tutmak ya da seni daha çok sevmesi için yapılması gereken bir şey değil ayrıca bunu yapmaya çalışanlar da bence kendi ayağına kendisi sıkıyor Çünkü cinsellik ile gelen cinsellik ile geri gider
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellikte bir yere kadar gitmek isteyeni zincirle bağlasan yine durmaz 😂
61 Yorumla- +1 yıl
Urgan ip, zincir kelepçe önemli.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Her kadın cinsellik yaşayabilir. Ama kadın var, kadın var derim. Kimi erkeği yatakta nirvanaya ulaştırırken, kimisi sadece inleme sesleriyle erkeğini tatmin ettiğini düşünür.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılŞart tabi ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellikle sadece abaza tutabilirsiniz. Erkekleri tüm kadınlar anladığını sanıyor, ama büyük ölçüde yanılıyor.
Her erkeğin ilk beklentisi erkekliğini hissettirmektir. Bu sekste de geçerlidir ama elde tutmaya yaramaz, sadece o anlık tatmin eder. Erkek ne darlanmak ister ne de aşırı ilgisizlik. Kadınlar kadar erkeklerde çoğu konuda anlayış bekler. Dert anlatabilir ama çözüm sunmanızı beklemez. Erkek bunu kendi halletmek ister mesela en basit olayı bile kadınlar çözümleyemez.
Biz erkeklerde sıfır duygu ile yaşamıyoruz. Duygylarımız var ama farklı şekilde gösteririz. Beraber eğlenebilmek, gülebilmek, üzüntüyü çekmek, derdi sırtlamak isteriz. Bizim ilişki beklentimiz aynı zamanda biraz arkadaş gibi olabilmek.
Bir erkeğe sadece cinsellik sunarak elde tutamazsınız. Bunu sadece erkek sandığınız çocukları avutmak için kullanabilirsiniz.20 Yorumla
+1 yılBence evet ne kadar seni seviyorda olsa seninle bişey yasayamiyorsa ilk verene gider
72 Yorumla- +1 yıl
Harikasin
- +1 yıl
Zeki kız
+1 yılSırf cinsellik için benimle kalacaksa hiç kalmasın. Kimseyi de elde tutmak için cinselliği kullanamam. İstemeyen defolup gitsin, öyle insanın gereği yok.
Yine cinsellik yaşayan kadınlara ahlaksız, o gözünde bakan erkekler burada cinsellio olmadan sevgili olmam diye başlamışlar. Çok komik.00 Yorumla
+1 yılErkeği elde tutmak için bir çabam olmaz. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse de gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşart ammkk şarrrtttt şaarrtttt şaaaartt sadece erkeklik icin cinsellik yasamayin biras libodonuz tavan yaosin sizde istekli olun biktim aseksuel kadinlardan biktim esimde aseksuel 12 sene bekledim idare ettim duzelmedi en sonunda gittim baska bir kadin ile yattim iliklerime kadar erkekligimi hissettim iliklerime kadar beni bu durumq dusurene kqdar kendisi kadin olsaydi disi olsaydi o yizden boyle cinsellik dusunmeyen kqdinlar qldatilmaui sonuna kadar hak ediyor
20 Yorumla
+1 yılÖzellikle daha önceden cinsel yaşantısı olmuş biri illaki ilişki belli bir boyuta geldiğinde ister. Karşı taraf yok deyince de bunu farklı yerlerde arar. Aldatır, terkeder vs. Gidecekse eğer ağzınla kuş tutsan durmaz zaten
10 YorumlaYoooo hayır. Cinsellik yasamana gerek yok. Her gece pişti oyna ve onu borçlandır. Kulun kölen olur. Yeterki borçlun olsun. Erkeğin cinsellik dışında daha büyük zaafları da var. Birini yazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok büyük bir oranda erkek için cinsellik olmazsa ilişki devam etmez ama tabiki öyle olmayanlar da var ama tabiki ortak nokta şu ki arzulamak. Cinsellik olsun veya olmasın erkek kızı arzulamazsa ilişki devam etmez
20 Yorumla
+1 yılCinsiyet ayırmaksızın, elde tutmak kelimesini değilde sevgi ve bağlılığı koruyabilmek adına belki şartlardan biri olabilir.
20 Yorumlabeni elde tutmak için de cinsellik şart, yani sadece erkek tarafından bakılmaması lazım.
31 Yorumlaşart değil.. kimseye elde tutma çabam olmadı olmayacak da.. seven adam her halükarda hayatında kalmak isteyecektir Zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek elde tutulmaz elde durmak isterse durur
Kisilik meselesi30 Yorumla
+1 yılKendini daha faydalı isler icin yor.. hayatin seks ve erkek olmus... cokmu lazim o sallanan et parcasi bana faydasi yok sanami olacak... hayatini bos seylere harcama.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fb olarak ama duygusal olarak baglanmadiysa ne yaparsan yap
10 Yorumla
+1 yılHangi erkekleri pclere giderseniz cinsellikte yetmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik değilde her daim bakımlı , çekici olmak şart
10 Yorumla
+1 yılsevgi bitmişse cinsellik sadece zevkine olur yine başka arayışlara girmeye başlar bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. her şey seks değildir. Ama seks hayatın önemli parçalarından biri
00 Yorumla
+1 yılyok biraz hassas olduğumuz konulara saygı duysanız değer gösterseniz yeter fazlasında gözümüz yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks severim ve düzenli seks hayatım var ama hiç bir kadın bu zaman a kadar cinsellikle beni elinde tutamadı tutabileceğinide düşünmüyorum cinsellik 2. 3. Planda benim için
00 YorumlaŞart değil ama çok güçlü bir silah.. O anlığına ilgisinin %99 unu üzerine çekiyorsun..
00 Yorumla
+1 yılErkek adam değilse zaten aldatıyor. O yüzden değil de işte çoğu adam değll. Sıkıntı orada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılSeks önemli ama yeterli değil. Kişilikler önemli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu yeterli olsaydı ve işe yarasaydı zaten evli kadınların pek çoğu aldatılmazdı.
00 Yorumla Cinsellik şart değil. Belli bir doyuma ve olgunluğa ulaşan erkekler bu konuya takılmaz.
00 YorumlaErkekleri elde tutmanın en iyi yolu cok sağlam tatmin etmektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bir noktaya kadar şart değil ama bir noktadan sonra şart.
00 Yorumla
+1 yılAkıllı bir kadın kendini bilir, kendini bilen bir kadın erkeğini her şartta elinde tutar.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada evliyken şart tabiki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler %90 cinsellik istiyor zaten. Geri kalan yeme içme gezme.. Elde tutulan çıkabilir ama güven vermiyor bana. yüzüğü takarsa dursun en iyisi 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sart değil cinsellik sadece para gibi araçtır önemli olan sevgidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişkide gerçek sevgi varsa cinsellik yok die bitmez ya da var die uzamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla cinsellik yaşayınca öyle bi salça oluyolarkı erkekler eski sevgılımı kapıdan kovuyodum bacadan giriyodu şuankındende yakayı sıyıramıyorum anlıycagın aklın varsa hıc yasama yüzsüz köpekler
12 Yorumla- +1 yıl
Sana da hep kotusu denk gelmıs
Cevap sahibi+1 yılValla ne bu çektıgım 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni elimde kalır diye elden çıkarmaya çalışan çok oldu bırak tutmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet şart kadınlar içinde artık cinsellik şart oldu
00 YorumlaÖnemli olan sevgi pis şeyler düşünmeyin insan sevmedigiyle yapmak istemez
00 YorumlaDozunda olması gerekir bence yani ara ara pompa :)
00 Yorumla
+1 yılVermeyen sevgili ile çay bile içmem...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu devirde şart evet
00 Yorumla Seni sevmiyorsa ne yapsan boş gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerden sonra evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyinelemek bile abesle iştigal. şart. net.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSapık olmayanları için Hayır değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik onemli ama simarmamak lazim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence şart ama tek etken bu olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliler için şart
00 Yorumlaşart
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış görüş.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gerekli cinsellik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl%100
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılHayır ya seven her türlü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz öyle
00 Yorumla
+1 yılŞartttt
00 Yorumla
+1 yıldeğil ama hızlandırmak istiyorsan şart
00 Yorumla
+1 yılEevt şart seks şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır ole bişey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı