Eşim beni öyle görmesine rağmen neden bir şey yapmadı sizce?

Eşimle aramiz limoni, kavga ettik. Cekti gitti yakin erkek arkadasinda kaliyor. Bende biraz isteklendim o yokken. Belki baskalarinda da vardır bu huy ayna da kendimi izlemeyi, seksi seyler giyip bakmayi seviyorum. Libidom da yükseliyor.

Seksi bir seyler giydim, kremler sürdüm, bacaklarım guzel gozuksun ve guzel koksun diye ışıltılı sprey sıktım. Boyle boyle yükselirken masta başladım. mastürbasyon yaparken kapı çaldı.

Pek oralı olmadim. Israrla çalınca sabahligi giyerek üstümü kapatarak kapiya gittim. Delikte eşimi görünce sabahligi çıkarip oyle açtım. Oyle guzel denk geldi ki. Hazırım, libidom tavan, mastürbasyon yarim kalmış her seye hazırım yani.

Kapiyi açınca o da şaşırdı kendisi icin hazirlanmadigimi biliyor, gelecegini bilmiyordum cunku. Bastan asagi süzdü. Zorla gozlerime geldi gozleri. Iceriye girdi. Geçen cikarken anahtarimi almamışım, anahtarimi ve 1-2 eşya alip cikacagim dedi. Eve gelmedin yani dedim.

Arkadaslarla sahile gideceğiz onun icin şort, havlu falan alacağım dedi. Bana baya baktı ama gercektende esyalarini alip çıktı. Niye boyle giyindin durduk yere falanda demedi merak etmedi yani. Bana cok mu kizmis anlamadim ki.

Ben kendimi o halde aynada görünce etkilendim kendisinin erkek olarak etkilenmemesi mumkun degil. Ben tam hazirken yakinlasmasini cok isterdim. Ben yakinlassam diye düşündüm sonradan hic bakmadi bana. Cesarette edemedim. Zaten istese kapida o halde görür görmez başlardık yani.

Eşim beni öyle görmesine rağmen neden bir şey yapmadı sizce?