Yani daha önce bu tecrübeyi yaşamış insanlar nasıl çözdü bu sorunu öğrenmek istedim teşekkürler
Eşimin kızlık zarı neden yırtılmadı acaba?
Yani daha önce bu tecrübeyi yaşamış insanlar nasıl çözdü bu sorunu öğrenmek istedim teşekkürler
Kadınların kızlık zarları arasında büyük farklılıklar bulunur. Kiminde hiç kan gelmez, kimin de çok kanama olur, kimisinde ise bir kaç damla. Bazı kadınlarda ise kızlık zarının tam manasıyla bozulması için birden fazla cinsel ilişki gerekir ve bu kimilerinde her seferinde kanama şeklinde de kendini gösterebilir. Bazılarında ise lifli kızlık zarı bulunur, oldukça dirençli bir yapıya sahiptir, bozulma olmadığı durumlarda jinekoloğun yapacağı basit bir cerrahi müdahale ile ancak muayenehane ortamında kızlık bozulur. Sizin yaşadığınız bence son kategoriye giriyor. Her seferinde ağrılı ilişki, olmayan kanama akla dirençli kızlık zarını getiriyor. Her ihtimale karşı jinekoloğa gidin içiniz rahat etsin.
ilişki yaşandı mı içeriye girdin de kanamadı mı önce bunu bilmek gerek
eğer eşinden emin isen muhtemelen kızlığı esnektir ancak doğum ile bozulur ama kendini acabalara mahkum etme o sonu kötü biter
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Aklından ne düşüncelerin geçtiğini biliyorum ama zar esnek olabilir kaldı ki ona inanman gerek o şüpheyi duymaman gerek bunu yapıyorsan o insana eşim demem bir yalandan başka bir şey değildir
Hayır kesinlikle o düşünceye kapılmadım ona çok güveniyorum oda bana
Cevap
18Cevap
çok acı hissediyosa vajinismus olabilir... doktora görünün bence..
Teşekkür ederim
Esnek olabilir ve illede kanayacak diye bir sart yok.
Cahil bilgisi o kan. Zar yirtildiginda kanamayabilirde. Oyüzden kafana takma.
Esnek olabilir. evlenip ayrılıp hala kız olanı biliyorum. Sıkıntı etme
Tamam teşekkürler
Bazıları esnek olur ve yırtilmayabilir. bazen de (cok ateşli oldugunuz zaman) kanama olmayabiliyor. fazla sorgulama istersen. kafanı bulandırma.
Bende de olmamıştı, bazı kadınlarda zar esnek olurmuş...
Önce eşinle konuş evlilik öncesinde yapmış olabilir eğer oyle bir durum yoksa esnek zarı olabilir çok süphelerin varsa eşinle doktora gidebilirsin.
esnek zara sahip demekki bazılarının dogum esnasında yırtıldıgınıda biliyoruz..
@ahmet5050 Op. Dr. Seval Taşdemir Cevabı:
Evet var. Bazen ilk doğuma kadar sağlam kalabilmektedir. Kesin teşhis ve tedavi için güvendiğiniz bir jinekoloğa gitmelisiniz.
@ahmet5050 sen istediğine inanmakta özgürsün bu tıpta onaylanış bir olaydır..
@ahmet5050 o sizin görüşünüz yorumlarınızı kendiniz görüş bildirerek sıralayın böyle salça gibi hiç hoş değil..
Senden önce ilişkiye girmiştir söyleyemiyodur zaten problem değil demişsin boş ver takılma sen takıldıkça onunda canı sıkılır sevin sevişin hayat güzel devam ediyor
bazı bayanlarda esnek zor durumu vardır. doğuma kadar yıltılmaz. eşin jinekoloji uzmanına gitsin acı varsa cerrahi mudehele kesi ile açılır. acıdan kurtulur. kızlık zarı esnekdir. meni gecebilir
ne esnek ne de yırtık. kız bildiğin önceden girmiş ilişkiye
Zar esnek olabilir. Normal sartlarda ilk gece yirtilir
Doktora git.. Bizim söylememizle olmaz. Esnek zardır %90..
Yapısı kalın olabilir. Çok zor olursa doktor müdahalesi ile yırtılır.
Şöyle bir durum var zar esnek olabilir Seviyorsan çokmu önemli zar yırtık ya da sağlam
esnektir sıkıntı yapma ya da daha önce olmuştur konuşmadınız mı hiç
dostum bazen esnek olabiliyor ve sadece doğumda yırtılıyor o yüzden sıkıntı yapma
2 seçenek var ya kız değildir ya da esnektir doktora git ogrenirsin
illa kan gelmek zorunda değil esnektir
Esnektir normal doğumda yırtılır muhtemelen
@ahmet5050 Dostum her gördüğün kadına salça olmaktan ne zevk alıyorsun? Abaza mısın sen?
Olabilir ole bazi kadinlarda ole
seninki küçük mü ya da tam setrleşme olmuyomu
bekire deildir dostum
Esnek olabılır
@ahmet5050 37 yasindasin ve hala kızlık zarı olan bir kiz pesindesin bulursan bu yaşta küçüklere sarktigin için subyanci derler sana haberin olsun... Not bende bakireyim ama 37 yasima kadar hala bu konuşmaları devam ettirmek aptalca
Wajinasmus olmasin
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar