- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBurada suçlu olan sensin sanırım ki adamı yatağa çağırıyorsun. Bence böyle kırmızı gecelik vs giyme. Karşındaki herif... m budalası değil belli ki. Git kocana de ki atıyorum adı. Mehmet olsun. "Mehmet özür dilerim. Sen haklıydın. Ben haksızdım. Sana kötü davrandım affet beni." de. Sarılabiliyorsan sarıl. Sarılamıyorsan da de ki git yatak odasına yat ben salonda yatacağım de. O da yatmazsa sen de yatma yatağa git başka bir odada yat. O yatak ikiniz uyuyun diye var.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen haksızdım dedim bi güldü ama sarıldık ama yatağa gelmedi
- +1 yıl
Tamam seni cezalandırmak istiyor mahrum bırakmak istiyor. Üstteki testosteron yığınının aklına uyma. Git üstüne doğru düzgün bir şey giy. Bana kızdığın için mi gelmeyeceksin yatağa diye sor. Özür dile, istersen yatağa sen yatabilirsin belin sırtın tutulur koltukta, ben başka odada yatacağım de git yat o gece yatağa kimse yatmasın. Yatarsa o gitsin yatsın. Ben mesela kavga ettiğimde yatakta tek kalmak istemem. O gitsin tek kalsın o yatakta.
Soran+1 yılDaha çok sirnasmami falan istiyor galiba
- +1 yıl
Git sırnaş o zaman :D :D :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılher erkek * beyinli değildir. hatta yönetici vs. gibi insanlarda bu daha da belirgindir... Kuku sallamayla olucak iş değil. Onu bezelye beyinliler yer. Konuş. Yaptığın hata hakkında edindiğin belki yanlışı açıkla. Fakat bunu davranışlarına da yansıt. Aynı hatanın olmuyucağını.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılBuraya soru açacağına kırmızı geceliğinle onun kucağına oturup twerk yapsan yatağa gitmenize gerek kalmazdı ama sende haklısın olmamış şeyleri oldu göstererek hikaye oluşturarak kendini azdırıyorsun.
011 Yorumla
Soran+1 yılPeki troll sandığın soruya neden cevap veriyorsun
- +1 yıl
Verdiğim cevap ile feyz al diye ve tabii her görüşle puan toplandığını bilmiyorsun sanırım.
- +1 yıl
Kavgalı kavgalı twerk yapmak çok itici değil mi yav? Kadını küçültmez mi bu?
- +1 yıl
Uzun ilişkinin sırrı sorulduğunda yatağa küs girmemek olduğu söylenmiş. O kadın o kacının eşi olduğundan küçülecek bir durum yok bence.
- +1 yıl
Nasıl yani karşılıklı bağrış çağrış olmuş, belki evdeki eşyaları birbirinizin üstüne atmışsınız. Belki küfürleşmişsiniz en sonunda avaz avaz birbirinizin suratına "ALLAH BE.. LANI VERSİN LAN SENİN" demişsiniz ya da "SEN GERİ---ZEKALISIN KIZIM/OĞLUM. MALSIN SEN" demişsiniz birbirinize adam demiş bilmem nesini bilmem ne yaptığımın karısı vs, (olası kavga sözleri bunları) Bu kadar şey olmuş sonra taraflar evin bir köşesine geçmiş sakinleşmeye çalışmış. Karı odadan geliyor kırmızı gecelikle DÜZGÜN ADAM HU HU HADİ GEL diyor üstünde twerk yapmaya dötünü sallaya sallaya geliyor. Bu itici değil mi şimdi?
- +1 yıl
Tamam da yukarıdaki olayda bu anlattıkların yok. Kadın kırmızı gecelik bile giyip kur yapıyor. Senin anlattığın şey ile bu sorı alakasız.
- +1 yıl
Kavga etmişler işte adam yatağa gelmiyor demek ki ciddi bir şeyler var yatağa gelmediğine göre.
- +1 yıl
Her kavga senin anlattığın gibiyse evli insan kalmaz. Bayılıyorsunuz en uç noktadan örnekler vermeye.
- +1 yıl
Bu kadar ciddi bir şey yoksa kur yapmaya da gerek yok yatağa yatmamaya da gerek yok demek ki.
- +1 yıl
En ufak bir cırlamadan, dırdırdan, tartışmadan dolayı yatağa gelmeyecekse ohooo öyle evlilik kalmaz.
- +1 yıl
Bu da ayrı konululması gereken bir konu. O konuda haklısınız.
+1 yılBu küslükten eşin galip çıktı, benim kafada afferin ona, daha dominant bir şekilde dönüş yaptığına eminim😃😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOzür dilediysen ayrı yerde yatıosa ne bilim bi azdıran seylermi ne oluuo ya eşine farkettirmeden kullanabilirsin
Not1:sağlam ilaç al sıkıntı çıkarmıycak ilaç
Not2: eşini sabah öperek uyandırarak yemek yaparak kocacim falan dersen ozür dilersen o esnada mutluyken barışabilirsiniz fakat egosu varsa ve hâla istedini yapmiosa biraz sert olman gerekebilir zor durum umarım barışırsınız00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olursa olsun onun senin gönlünü alması lazım onun sana yanasmasi sırnasmasi lazım bu terste bir işlik var 😂😅
020 Yorumla
Soran+1 yılHaksız olan bendim ama gerçekten
Cevap sahibi+1 yılOlsun yine de tam tersi olmalıydı
Cevap sahibi+1 yılAma sen devam et bence
Soran+1 yılBenim ona sirnasmasi hoşuna gidiyor
Cevap sahibi+1 yılMesela hiç gitmediği seksi birşeyler giyip birdenbire kucağına otur ve dudaklarına yapış ardından yeter artık barışalım seni istiyorum falan de yanıyorum cayır cayır söndür ateşimi bebeğim de bakalım nolcak gene hiçbir şey olmazsa yuhhhh derim artık kocana 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman dediklerimi uygula elbet o da dayanamayacak ve pes edecek ama çok fena becerir seni sinirli de birde dikkat et 😅😂😅😂
Soran+1 yılDün gece gittim koltuğa koynuna gülerek bana bakarak arkasını döndü elimi hadi ordan
Cevap sahibi+1 yılSen dediklerimi harfiyen uygula duşa girdiğinde gir sen de arkasından mesela sürekli tahrik et malzemeyi elle sürekli
Soran+1 yılCinsel organını elliyorum surekli güldü elimi tuttu sonra çekti
Soran+1 yılBarıştık valla
Cevap sahibi+1 yılHadiiiiiii 😃😃😃😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılNasıl oldu çok merak ettim şimdi iyi becermistir dediğim gibi kesin çok mu serr mikti yoksa 😃
Soran+1 yılBende anlamadım file çorap gymistim yanina gittim hadi ama çok uzattın dedim tamam seni fazla kırdım ama kokumu hiç özlemedin mi dedim şeyini elledim birden kucagina aldi beni
Cevap sahibi+1 yılİyi bari
Eee sonra dediğim gibi mı oldu çok fena mı becerdi yani
Soran+1 yılYok çok canımı yakmadı
Cevap sahibi+1 yılAz mı yaktı 😃
Baya tutkulu olmuştur ama ben dedim biryere kadar dayanır anca 👌
Soran+1 yılSabah oral yaparak uyandırdı regldim ona rağmen yaladi
Cevap sahibi+1 yılYaaa 😅
Canın yanmıştır ama
Soran+1 yılBiraz ısırdı orayı evet
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuzel bir oral yapsaydin ya da agxina verseydin o sana yapsin uzun uzun zevk suyu aktikca somursun vajinayi
02 Yorumla
Soran+1 yılBarıştık zaten
Cevap sahibi+1 yılHmm gozun aydin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yaptın adama böyle de adam sana darıldı önce onu anlat bakim?
00 Yorumla
+1 yılAç bacaklarını özledim de sende. d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok iyi anlıyorum seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. O kadar nazlı erkek olmazp
02 Yorumla
Soran+1 yılÇaktırmadan bakıyor ama sirnasmiyor
Başka kız ister misin de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Oluruna birakkkk gelir üstüne gittikçe kacacaktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılNde yolla 🙂 ilgisini çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce yatak dışında barışın sonra yatağa çağır
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni istiyorum gel sana oral yapacagim yok abi tık yok
Cevap sahibi+1 yılAnal bile teklif etsen gelmez adam
Soran+1 yılSence ne yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılvücudunla değil önce gönlünü başka türlü almalısın. Hediye alarak veya sevdiği yemek yaparak ya da süpriz hazırlayarak. Barıştıktan sonra aklından çıkmayacak bir gece yaşatmalısın. Yatakta "mecazen " bir O' görmeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek mi şimdi bu awk
00 YorumlaGöz kırpmak nedir ya 😂😂😂
036 Yorumla
Soran+1 yılYatağa uyanmıştım kirmizi gecelike göz kırparak oda ordan gerçekten parmağımla yatagi isaret ettim
Soran+1 yılUzanmiştım*
Soran+1 yılDün gece gittim bunun koynuna koltuğa uyandi arkasını döndü
Soran+1 yıl25 ben 22
Soran+1 yılYüzümü ve vücudumu çok vudumu söylüyordu zaten anlıyorum hoşuna gidiyordu arkasını dönerken sırıtmisto
Soran+1 yılSırıtmiştı*
Soran+1 yılBeğendiğini söylüyordu*
Soran+1 yılAy hadi inşallah ya
Soran+1 yılDur birazdan gelecek işten toplantısı vardı bugün
Soran+1 yılSiyah gecelik mi giysem kirmizi mi
Soran+1 yılFile çorap mi giysem jartiyer mi
Soran+1 yılNeyse yazicam sana ya da güncelleme yaparim
Soran+1 yılAy inanmıyorum barıştık vallahi
Soran+1 yılAy teşekkür ederim
Soran+1 yılİnadını kırdı şükür
Soran+1 yılÇok tatlı be
Soran+1 yılYa file çorabı çok sever tamam mı bunun kucagina yattım naapiyorsun dedi hala yeter dedim boynunu öptüm koluna çizgi gibi yaptım daha fazla dayanamadı
Soran+1 yılNerden biliyorsun yahu
Soran+1 yılAy valla barıştık ya oy
Soran+1 yılHep böyle ol bana dedi
Soran+1 yılÖyle olacağım
sıkışınca gelir
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGit azına otur
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl baristiniz çorbaya viyegrami kattin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkası ile kıskandıracak bir şey yap
03 Yorumla
Soran+1 yılKiyamam ben ona ya
Cevap sahibi+1 yılBende
Cevap sahibi+1 yılNasıl batistiniz ne karşılığında
Gizli Üye(18-24)+1 yılAç üstüme otur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂😂😂
01 Yorumla