Eşim benimde zevk almama, orgazm olmama onem verir normalde. Kendi bazen erken gelirse ben yarim kalsam bile oral yapar ya da eliyle devam eder bir şekilde beni de orgazm eder. Ama bu son iliskimizde boyle olmadi. Biraz erken geldi. Ilk iliskiydi. Yarim kaldim en guzel yerde. Ben ikinciye devam eder ya da beni bir sekilde tatmin eder diye düşünürken kalkti banyo yapmaya gitti. Beni öylece bıraktı yatakta.
Banyodan çıktığında da hicbir sey olmamis gibi davrandi. Adi gibi biliyordu orgazm olmadigimi. Cok kotu hissettim. Bu resmen şu demek. Empati olarak düşünürsek. Erkek kişisi bosalmaya yakin ama kadın yataktan çıkıp banyoya gidiyor. Adam oylece kalakaliyor en zirve noktada bu demek. Bu sefer niye umursamadi beni anlamadim. Ugrasmak istemedi diyeceğim o zaman yataga gelmesin. Ben niye kendi icin uğraşıyorum? Benim organim mi baksin çaresine derim bende. Neden boyle yaptı? O kadar sinir oldum ki öyle kalinca size anlatamam.
Banyodan çıktığında da hicbir sey olmamis gibi davrandi. Adi gibi biliyordu orgazm olmadigimi. Cok kotu hissettim. Bu resmen şu demek. Empati olarak düşünürsek. Erkek kişisi bosalmaya yakin ama kadın yataktan çıkıp banyoya gidiyor. Adam oylece kalakaliyor en zirve noktada bu demek. Bu sefer niye umursamadi beni anlamadim. Ugrasmak istemedi diyeceğim o zaman yataga gelmesin. Ben niye kendi icin uğraşıyorum? Benim organim mi baksin çaresine derim bende. Neden boyle yaptı? O kadar sinir oldum ki öyle kalinca size anlatamam.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer