Dokunuş, karmaşa, kavrama noktası, teslimiyet, sahip olmak.. Seks esnasında ait olma dürtün mü daha baskın, sahip olma isteğin mi? Keyifli geceler.. 🥂🧊
Karşı tarafa kendimi bırakmak ve onun bana yapacaklarından zevk alarak hissetmek daha çok ağır basıyor aidiyet hissi daha çok tahrik ediyor beni karşı tarafa böyle hükmetmek değilde.
Tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki önce kadına ait olacaksın ait olduktan sonra sahip olacaksın. Böyle davranırsanız ilişkinizde yıllar geçse bile ilişkinizin tadında hiç bir azalma olmaz
Hakim ve baskın olmayı severim fakat Benim isteklerimin olduğu kadar partneriminde istekleri olur, ve yorulana kadar devam edebilir, nasıl olsa kontrol bende
Bazen bir tsunami dalgası olup önüme çıkan her şeyi yerle bir ederek yıkıp geçmek istiyorum. ama bazende kasırga ortasında mahsur kalmış masum bir kedicik olup başıma gelecekleri tüm masumiyetimle ürkek ürkek miyavlayarak beklemek istiyorum...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
konu sekse gelince erkeklere ait olma duygusunun tatmin olmasını isteyen kızlar yataktan kalktıktan sonra her türlü ben eşitim, ben özgürüm, o yapıyorsa ben neden yapmayayım filan deyip duruyor
Böyle şortunu tokatlamak sırtını tırnaklarınla çizmek saçını başını çekmek boğazını sıkmak gibi mi.. Benim aklımdaki 2 tarafta sahip olma artık kim kime sahip olabilirse...