Cinsel ilişkiye girme isteğinizin sebebi daha çok hangisidir? Cinsel çekim önemli, ama öncesinde duygusal bir yakınlaşma olması gerekir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Fiziksel çekim
Duygusal yakınlaşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsel ilişkiye girme isteğinizin sebebi daha çok hangisidir?
Oranlardaki farkın sebebini izah edeyim. Erkekler günde pek çok defa ilişki isterken kadınlarda bu oran çok çok azdır. Lakin azdılarmı dur duark bilmezler pek. Bu sebeple kızlar yaratılış olarakta duygusal olduklarından duygusal bakarlar önce erkeklerde cinsel.. Ha sonra kızlar erkeklere odun derler duygusuz derler xD erkeklerde kızlara yeter sizin başınızın ağrıdığı derler ama kimin umrunda demi xD
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
61
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çekim hissetmeliyim bir tür enerji verebilmeli karşımdaki insan bana karşımdakinin arzuları benim arzularımı o şekilde tetikleyebilir. Bunun için duygusal bağ şart değildir.
duygusal bir yakınlaşma olmadan tutku olmaz tutku olmazsa hiç bir anlamı yok. zaten paralı sexe karşı olmamın sebebi bu insan sanata dönüştürebilecek bişeyi nasıl olurda alışverişe çevirip keyif alabilir aklım almıyor.
Yaratılıştan bize verilmiş üreme dürtüsünün ön gördüğü hormonsal atak sonucu karşı cinsi arzulanması gerçek sebep.. Tabi buna önce fiziksel çekim sonrada duygusal yakınlaşmalar destek çıkmaktadır. l
Poposu güzel ve beni arzu ediyorsa duygu olmasa da olur. Ama duygunun hakim olduğu ilişkiler de mümkün. Yani bence olay çok yönlü. Cinsellik için tek çeşit bir motivasyon yok.
Sevgili şeklinde olunca duygusal yakınlasma yoluyla oluyor ama bazende bır goz teması ıle fızık cekıyor degısıyor etkılesıme göre ama fiziksel çekimle olana denk gelırsen bılgı ten uyumu olan kısı o kısıdır
En İyi Cevaplar