Cinsel ilişkiye girme isteğinizin sebebi daha çok hangisidir?
Fiziksel çekim
Duygusal yakınlaşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsel ilişkiye girme isteğinizin sebebi daha çok hangisidir?
Fiziksel çekimden öte bir dürtü olduğunu düşünüyorum. Hormonsal uyarımların etkisi büyük. bunu yapan da hem fiziksel çekim hem duygusal çekim oluyor. Yani ikisinin sentezi
Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum desem çok mu saçmalamış olurum?
Hangi konuda?
Muhtemelen onun duygusal değilde fiziksel çekimi var bana karşı bu konuda nasıl anlayabilirim ve eğer duygusal bir şey yoksa nasıl uzaklaşacağım
Valla erkekler bu konuda çok iyi rol yaparlar duygusu varmış gibi sabırla yaklaşıp bekleyebilir. Önemli olan onun ne istediği değil. Sen onunla neyi ne kadar paylaşmak istiyorsun? Bunu düşün ve kendi sınırını kendin belirle. Her zaman en kötü ihtimali göz önünde bulundur. Sadece fiziksel yaklaşıyor ve istediğini aldığında gidecek de olabilir. Bu durum seni nasıl etkiler? Soruların cevaplarını düşündüğünde netleşeceksin bence😉
Şimdiden canlandı gözümde teşekkür ederim
Rica ederim
Fiziksel çekim ilk dokunuşta nefesimi keser… ama duygusal çekim ahhh o beni parmaklarının ucuyla değil beynimin en derin kıvrımlarıyla soyup sevişir. Bazen sadece adamın bi bakışıyla ıslanırım sesiyle titrerim Tenin cazibesi geçici olabilir ama ruhuma dokunan biriyle yaşanan sevişme başka bir boyuta taşır bedeni. Ben hem teniyle hem kalbiyle sahip olmak isterim çünkü tutku sadece deride değil zihinle başlar..
Duygusallığın seksin doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum bu yüzden ikisi farkli şeyler bence ikisi de bir ihtiyaç ama duygusal çekimden ötürü seks yapmak isteyebilmek aşırı garip geliyor.
Yani tabi bakış açılar farklı olabiliyor bilemedim şimdi
Kadınların geneli duygusal yaklaşma istiyor. Erkekler de cekici olarak cinsellik yaşamak istiyor. Erkek duygusallık isteyen kadına zorunlu olarak duygusal olarak yaklaşıyor. Çünkü ihtiyacını gideriyor. Ve kadin duygusal olarak bağlanıyor. Sıkıntılı bir ilişki. Zevk falan kalmaz.
Cevap
34Cevap
Duygusal çekim , insan sevdiğini arzular sarılmak dokunmak ister
Cok duygusal mesela gogus hassas dıyolar ya ucu hassas onları emse opse dokunsa oksaması beni opmesı sevmesı sonra belkı vücudumda bıraktığı tatlı ızlerden sonra benı yıkaması sadece uzerımı yıkaması anne sefkatı gıbı belkıde bılmıyorum kı kucağına alıp sevmesi sacımı oksaması kadının
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Yani önce vücudunu ve giyimini arzulatici bulmalıyım kadının
Kendim için diyeyim o kişiyle bi uyumumuz varsa hani diyorsam ki ten uyumumuz var yanıyorum be gnbnbb çok tutkulu öpüyor falan offff ya neyse
Fiziksel çekim o an görüyorum dekolteli hatunu diyorum çatır çatır 😂
İkiside önemli tabi ama duygum olmasa da fiziksel çekim hissedersem birlikte olurum.
İkisi ve ihtiyaç, bedeni ve ruhu doyurmak içinde denilebilinir
Duygum yoksa seks de yoktur 😇
doldurma içgüdüsü bence
çekecek aga olmaz ise olmaz
Fizikseldir ilk bakışta
Fiziksel çekim gülüm
İkisi bir arada olunca daha tatlı bence.
Duygusal yakınlaşma
Hiçbir kendi bedenimizin bizi şişirmesi
Fiziksel çekim seçtim 🔥
Ne yalan söyleyim fiziksel
Bardak doldumu taşıyor desek
Şiddet duygusu ve hormonlar.
Duygusallık ve içerisine boşalmak
Benim öyle derdim yok mu
İkisi aynanda alayım
Yaprağı rahatlatmak bacım
hormonlar yaratılış
Zevk alıp vermek