Seks bence bunların ikisini de kapsayan bir olgudur. Partnerini mutlu etmek için bedenini sunarsın, adanmışlığı ortaya koyarsın, hayatın bütün zorluklarına rağmen hayattan zevk alma dürtünden vazgeçmeyerek de bir başkaldırı duruşunu ortaya koyarsın.
Seks benim için adanmaktır, toplumda ise herkese inat bir başkaldırıdır. Toplumun içine edeyim, cinselliği seviyorum ve gerekirse sevgilime adarım kendimi.
İkisini de çağrıştırmıyor. Hergün başka bedenlerle birleşen kişiler neyin adanmişliğindan bahsediyor. Daha iyi bir partner bulur bulmaz partner değişenler de hakeza öyle. Cinsel açlığını duyuranlar ilk bulduğu kişiye bla bla bla bunun neresinde adanmışlık veya başkaldırı
Bunu sadece evlendiğimde yaşayacağım için Tabii ki eşime karşı adanmışlığı bağlılığı ifâde eder Bunca yıl onu beklemişim ne de olsa Bir Başkaldırıştan söz edilemez
Henüz daha bilmiyorum yapmadım zamanım olmadı ama Bir kadın ile sevişmek cinsellik benim için dokunduğum kadın ile bir güzel hoşnut duyguyu çağrıştırır çünkü kadını sevgim ile yaklaşırımCinsellik de sevgi ile yaklaşılmalı
İkisi de olabilir, çünkü duyguların kontrol ettiği bu süreçte hangi duygunun üstün gelip zevki artıracağı tahmin edilemez. Akışına göre gelir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yıllardır sabah kahvaltısında peynir yerim ve peynire bakıp bana bişey çağrıştırması hiç aklıma gelmedi gelmeside saçma olur. Bu da onun gibi bişey insanların sürekli yaptığı rutinler vardır gereksiz anlam yüklemeleri yapmıyorum