Her sevgili olan yasamiyor evet var ama bu kişiye göre değişir herkes aynı değil bu yobaz kafalardan çıkın artik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu senin elinde olan bir şey değil. Bir taraftan bir tarafın ihtiyacı cinsellikse ve senin değil ise ayrılabilirsin ya da bunu dile getirip zaten karşında ki insanla aranıza bir şey kalmaya bilir kolayca ama başkasını kendi isteğiniz öyle diye eğip bükerseniz sorumluluk size kalır. hatta fatura size gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusal ve manevi anlamdan bir kadından etkilendim. Bak bunu demek çok öte bişey. Ben bu kadina sarilirken kokusunu içime çekerken bile uyuşuyodum. her şey kesinlikle cinsellik değil. Anlatmam istediğim şey şu cinsellik basit bir eylem ama aşkın ve sevginin dozu ne kadar derin ve anlaşılabilirse heleki birde uyum varsa işte orası nirvanadır.
01 Yorumla
Soran+1 yılUyum varsa evlenebilirler eger karsi taraf zinaya karsiysa
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgililiğin içinde seks olmalı. Yapmayana yobaz veya geri kafalı demiyorum, yapana da ahlaksız demiyorum. Herkesin kendi özel hayatı, insanları bu konu üzerinden yargılamak üzerime vazife değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılBence ilk buluşmada ilişki türünün konuşulması gerekiyor sadece cinsellik veya aşk ilişkisi gibi oturup konusulmalı bunların ihtiyaçtır ve bu tabuların kırılması gerekiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle buna katılıyorum herkesin anlayis yapisi farklı çünkü
- +1 yıl
Sonuç olarak kimse biriyle zorla birliktelik yaşamıyor. kadın da erkek de açık olmalı birbirine karşı ki sonradan kimse üzülmesin veya ya ben böyle sanıyordum bekliyordum diye beklentiye girmesin. Karşılıklı konuşmak iletişim kurmak herşeyin ilacıdır. Seni gergin gördüm anlatmak ister misin biri seni kırdı mı yoksa?
Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Evet evlilige bir sey kalmiyor evlilik sözdur ama sevgililik degil yani hayatın kötü gitse seni bir anda birakip gidebilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁😁 cinselik yaşamak zorunda değil
Böyle düşünen kadın sayısı azdır takdir ettim saygı duydum hanımefendi 🙏🏻
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlasalar bir herkesin aynı olmadığıni
Soran+1 yılİnşallah anlarlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüldürme beni, benle olmak isteyen kadınların yazıları, nude resimleri hala bende, sen bu kafayla hiçbir yere varamazsın.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sevgili anlayaşımda artık hiçbir kadın yoktur, ister cinsellik yaşasın ister yaşamasın, ben cinsellik düşünmediğim sevdiğim günlerde bile üzüldüm, cinsellik düşünmesemde yani, ben artık p*rno geniş. Evlilik bana göre değil, ve artık aklımda yok. Git kimi seversen sev ve onunla ne yaşarsan yaşa. Ben seni tanımam zaten.
Cevap sahibi+1 yılBana bu kafayla dışarda yaklaşırsın bütün dişlerini eline veriririm, ve seni rezil ederim, sen boş bir beyinle yaşıyorsun, ben canımı pazarda bulmadım, babanın oğlu değilim, çok akıllıydın * başlasaydın işe, karaktersiz yalancı, hepsi bana denk geldi. Peşime düşen bile karaktersiz *, bana yaklaşma ben sen değilim benim hayatım ve bakış açım farklı. Hayallerim artık çok farklı.
Cevap sahibi+1 yılNe sanıyordun sen beni seni alıp baş köşede oturtup senin istediğin mi olacak o zaman bul bir koca hemen evlen, nahhh bulursun.
Cevap sahibi+1 yılKimbilir az da olsa hangisiyle kırıttın şimdi gizli hesaplardan nabız yokluyorsun.
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek sa lak arıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen benimle dans etme başın döner
Cevap sahibi+1 yılAnladın mı hadi yallah
Cevap sahibi+1 yılSende bize sorma azmış ablaların gönderdi, ve beni sevenler.. yobazdan betersin sen. Bana sende bir şey deme.
Soran+1 yılGel beni rezil et sıkıysa tehdilerini mahkemeye verince ayni cevaplari hakime cevap verebilecekmisin kimi tehdit ediyorsun kendini ne sanıyorsun sen?
Soran+1 yılHodri meydan rezil edecekmis beni buna sesli güldüm sen cinselik normal görüyorsun diye ben görmek zorunda değilim bu resmen saygisizlik
Soran+1 yılKasiyoniyorsun sen o laflari sana tek tek yediricem bekle sen gizlilikten çık ne oluyor bak daha dün birini rezil ettim kasindin sen yalvarticam sana herkesin içinde yalvartarak ozurdiletirip seni rezil edeceğim yiyorsa
Soran+1 yılMilletin nudesi var diye herkesi kolay rezil ettin diye ucuz kadinlarin uzerinde hakimiyet kurdun diye 😁😁😁😁bana yapacagini sanan ezik bir adamsin kendini bir halt sanan zavalisin...
+1 yılCinsellik istense yobazlık istenmezse yobazlık nasıl bı kelime oldu bu artık
02 Yorumla
Soran+1 yılO düşünceye inanmak yobazlık kişiye göre değişir bu
- +1 yıl
İnanmaya gerek yok zaten illa ki geliyor öyle bı durum o yüzden fazla kasmaya da gerek yok yani
+1 yılCinsellik yasamam sevgilimle zina.
12 Yorumla
Soran+1 yılOlani yasadi saniyorlar
- +1 yıl
Slklar çünkü
+1 yılGünümüzde her şeyin içi boşaltıldı maalesef
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır ikitarafinda uyumudur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şehvet olmadan şevk olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle bundan sonra böyle
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yaşanmamalı
05 Yorumla
Soran+1 yılKisiden kişiye göre değişir bence o ama herkesi ayni yere koymak saçma
- +1 yıl
Zina yapmak isteyen yaşasın
- +1 yıl
Evlenmeden önce birçok ilişkisi olam evlendiğinde zevk alamaz arayışta olma ihtimali yüksektir
Soran+1 yılOnu bilemem yaşamadığım icin
- +1 yıl
Evlenmeden yaşama
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılTükürem o kafaya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri