Peki sen hiç çıktın mı bu yolculuğa? Ne fısıldadı ruhun sana? Hakimiyet kurup esir (!) olmayı mı? Teslim olup özgür (!) kalmayı mı?

Himmm
Ben tecrübelerimden bahsedeyim, yalan dolan değil gerçek tecrübe.
Erken boşalmadigim için partnerim yani beraber geceyi paylaştıklarım ard arda istedikleri çok olmuştur. Tabi ard arda derken aşağı yukarı 8/10 dkka ara biseyler çerez içecek falan aldıktan sonra. Ardı sıra ileriki birlesmelerde oda bende biraz farklılık isteriz ve sert olmak küfürlü olmak kadına onun parcalayani dagitani veya anlıyorsun işte ona doyurani erkeği olduğunu hissettirmek beklediği ve önemli bir etkendir. Ona hakim olmak onu gururlandirir hirslandirir ve daha çok tahrik eder.
Tabi yaparken pozisyonları arada değiştirmek, ne istediğini bilmek onun haz seviyesini artırdığı gibi, artirdigin zevke bağlı erkeğe de alınan haz arttıkça karşılıklı zevk verir ve erkek biraz daha sert olmaya başlar. daha doğrusu bende olanlar boyke. Ve en sevdiğim gelmeye hazır olduğunu söylemek güzel oluyor , çünkü kontrollü olarak karşımıza beraber aynı zamanlama gibi boşalmaya orgazma yönlendirmiş oluyor ve daha çok hazza odaklanmasını birlikte rahatlamaya imkan veriyor. Seviyorum böyle kontrollü ve yerine göre aşamalı olarak sert olmayı ve yerine göre öpüşmeler dokunmalarla romantizmi hissettirmeyi.
Bazı zamanlar en düşük 4 defa gecede en fazla 7 yi bulduğum olmuştur
Hakim olurken teslimiyeti yaşamak bunun cevabı bende
Ricalar🌹
Koşulsuz teslimiyet. Normal hayatımda her şeye karar veren, ev geçindiren, bir çok sorumluluğu alan bir kadınım ama yatakta teslimiyet erkeğimindir. Tersi olmaz. Olursa bu o izin verdiği içindir.
Kadın dominant olmalı
Tüm ilişki boyunca birini yapmak monoton olabilir. Aralıklarla değişmek daha iyi bence.
Bravo
Cevap
63Cevap
Ya ben yolculuğa çıktım tamam mi, sonra bana yanlış yoldasin dediler ben geri döndüm. Yoluda kaybettim şimdi daha da bulmaya ugrasamam amannnn
Sen beni takip et..
Ediyorum bebek
cinsel ilişkide zevk almak öyle bir şey ki bazen hakimiyetini gösterirsin bazen de hakim olanın altında olursun önemli olan Kimin kime daha çok zevk vermek için uğraşmasıdır
Öyleyse ben son noktayı koyayım kadın kendini teslim etmek parnerinin ona kadınlıgını hisettirmedini ister dokunuşlar ve dokundugun yerler hrycan uyandırmalı kadına egerki parner bunu hisetyirerek yapamıyosa kadın dominot olup kendi calışmaya başlar inanın bizim cogu erkeklerimiz sevişmede ve cinselikte cok zayıf ve yanlış bşlgiye sahip karsısımdaki kadının ruhuna be bedenime hissrttirip heycsnlamdırmayı bilmiyolar kadının g noktalarını bile bilmiyolar büyük kalın doyurur mantıgı cehalett
Eski sevgilimin fantezisini yapalım diye girmiştik bu yola kelepçe fantezisi, hayatımın en nefret edilesi saatleriydi saat dediysem topu topu 30 dk falan sürdü fakat elim kolum ayaklarım bağlı ııııyyyyy aklıma geldi tekrar yok yok ben bağlanmayı sevmiyorum hele üzerimdeyken tokatlaması da tuz biber. Bir daha asla!!!
Seks yaparken genelde hakim ben olurum ama partnerimin gözünde o ışığı görürsem kendimi teslim etmekten çekinmem..
Ben her zaman tutku ve rughun gucune inanirim bazı saklı istekleri ortaya çıkarmayı severim 😈
#Just
Hakim olacağın kişi olabilir teslim olacağın kişi olabilir ruhunun ve gönlünün sevip hoşlanması ile ilgili değilmi? partneride bir ses vardır seni esir eder sende bir fiziki güzellik vardır teslim olursun.
Zevkler ve renkler kişilere göre değişse de ilk olarak hakimiyet erkeklerde olsun istenir. Ama zaman zaman kadınların da yaptığı ataklar ilişkiye ayrı bir heyecan katacaktır.
Sadece hakimiyet ya da sadece teslimiyet ruhu doyurmaz. Zevk vermez. Aradaki dengeyi iyi kurmak lazım.
Hakimiyetinelinde tutan kadına köle olurum adeta. Yatakta istediği gibi kullansın beni, istediği pızisyonu denesin
Hakimiyeti severim ama bazen teslimiyette güzeldir karşınızdaki partnerinizin dışa vuran hakimiyetini arada görmek gerek 😉
Bence partner olarak yeri gelecek hakimiyet ile yeri gelecek teslimiyet ile seks yapilacak ama şurasi bir kesin hangisi lursa olsun sekste en onemli partnerlerin birbirini tamamlamasiyla alakalidir
Bir kâşif olmayı isterim bu yolculukta savruk bir kâşif.
Ve ufak bir o kadar önemli bir not bir kâşif olmadan, ne esir olabilir insan ne de özgür.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven...
Itaatkar ruhlu kadınları seviyorum ben yatakta...
Usulünce teslimiyet. Hakimiyetim de onun bunu istediğini anladığımda olur.
Benim hakim olduğum ve yönettiğim bir seks benim için çok doyurucu olur.
Not: kadınım da aynı doyuma ulaşır.
Kadınların ruhunda var teslim olmak. Ne kadar feminist olup eşitiz diyip konuşsalar da seks ve sevgililik dahil her türlü ilişkide tealimiyet esas onlar için.
Her ikisinin de doğru zamanda ve alınan hazza göre yapılması gerekir. Ama tabiki her erkeğe hakimiyet daha bir çekici gelir..
İkisi de olabilir..
Teslimiyet daha hosuma gidiyor yalniz.
Yani karsi cinsin teslim olmasi..
Hakimiyet daha güzel bazende teslimyeten yanadır herşey karşılıklı olması
Üzerimde stiletto ile yürümesini isterdim yüzüme işemesini birde
Teslimiyet. Submissive olmak
cok masum yuzun ztn
bDSm ☺️
Erkekler hakim olmak kadınlar teslim olmak ister. Ama bu ilişki içinde değişebilir. Kadının arzuları arttıkça çılgına döner ve hakimiyeti alıp kucağa çıkmak isteyebilir.
ikisininde tadı ayrı teslimde alıcaksın teslimde olucaksın
Valla Hakimiyet Dede teslim etti dedi zevk alıyorum kalıyorum fark etmiyor
Dominant mısın değil misin yani? Öyle değişik sormana gerek yok. Hakimiyet bende olur, karşı da olur benim iznimle ki aslında yine bende demektir o😄
Kadınların teslimiyet erkeklerin hakimiyet bu böyledir çoğunlukla
O andaki durumum ne isterse o
Ruhumu Sadece Bir Kadına Zevk Vermek Doyurabilir...
Partnerim Nerede Nasıl isterse Yapabilir
Bütün istediklerini yerine getiririm Yeterki Zevk ve Yoğun Hazlar Alsın ❤❤❤❤❤
Erkek olarak hakimiyeti ve üstünlüğü severim ama arada kendimi kadınıma bırakmak isterim. Özellikle kucak pozisyonunda
Teslimiyet agir basiyor
olgun kadın doğruyu bilir.
Bazen hakimiyet bazen teslimiyet aslında aktif seks doyurur
Kocam çok dominant olduğu için fazla seçeneğim yok
Kendi ruhunda kendi arzularında yapacağın bir keşif yolculuğunda başkasının yaratacağı 'zorunluluklar' olmaz. Tabi bu yolculuk için cesaret de önemli bir etken her zaman.
dagıtıo yanı senı
İlişkinin gidişine göre değişir kimi yerde hakim kimi yerde teslimiyet olacak hazzı artırır
Teslim olan kadın kendini bana bırakan kadın daha çok hoşuma gider
Hakimiyetin teslimi
ilginç bir yaklaşım. nasıl olduğunu merak ettim.
Ruh bilimcisi olur sizden asilzade hanımefendi
Sorunuzun cevabına gelirsek ruhsuz olduğumu düşünüyorum yazdığım cümleyi bazıları yalakalık olarak algılayabilir sadece içimden geleni söylerim yağcılardan da nefret ederim
Teşekkür ederim
Hakimiyet kayıtsız şartsız benimdir🙈
Hakim olmayı severim.
Ruhumu bunlar doyurmaz
Kadın dominant olmalı
Saçından tutup direkt ağzına veriyorum.
Erkeğim gakimiyetten yanayım
o an dünya umrumda degil
Hakimiyet kurup, özgür davranmak...
Hâkimiyeti severim , bazen teslimiyetde gerekli.
Teslimiyet 👌
Erkekler hakimiyet kadınlar teslimiyet
Ikisi de lazim.
Seninle olur
@Sarp___Nıkılsın Oyle mi dersin
Öyle kesinlikle
Yaş kaç ki
@Sarp___Nıkılsın 23 ama soruyu soran kisiye bildirim gidip duruyor su an, rahatsiz edecegiz. Ben de mesaja gecmiyorum. O yuzden iyi aksamlar.
Neden gecmiyorsun
İkisini de severim ama genelde teslimiyet😍
Erkek olarak hakimiyet.
Teslim alacak kadın çıkmadı hiç hep hakimdim
Genelde hakimiyet hoşuma gider
İkisinide yaşamak gerek
Hepsinde yarim kilo koy posete
Karşılıklı çatışma
Hakimiyet
Bu kesinlikle tuh halime günğme göre değişir
İstediğimi yaptıgım anda doyarım
Hakimiyet