Cinsel Yaşam 1 ay Sekste senin tarzın teslimiyet mi hakimiyet mi? Zevkli_dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler1 ay Güncelleme Güncellemeler1 ay Güncel Sekste senin tarzın teslimiyet mi hakimiyet mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. fark etmez, 0 0 Yorumla
VvEeNnÜüSsS Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Bu tamamen kişiden kişiye değişir önemli olan iki tarafın da neyi sevdiğini açıkça konuşması ve rızayla uyum sağlamasıdır. 3 1 Yorumla Shelby_dbakir 1 ay Niye Jenna ortegaya benzemişsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Teslimiyet tamamen 5 4 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 1 ay Teslimiyette sınırın var mı Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yok Yorumla Zevkli_dokunuşlar 1 ay Bu iyi peki evli misin Yorumla Carpediem0707 1 ay Sertlik peki Yorumla
lonewolf0634 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Dibine kadar hakimiyet. İnlete inlete 🌹 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Teslim olmadan hakimiyet kuramazsın. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Vercem odunu vurcam kırbacı 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hakimiyet. 0 0 Yorumla
mutlulukbutonu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Hakimiyet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Hakimiyet 2 7 Yorumla Oktay3474 1 ay Neye hakimiyet Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Oktay3474 erkeğe her şeye Yorumla Oktay3474 1 ay Kadın ilişkide nasıl hakimiyet kurabilir ki Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Oktay3474 üstte ben oluyorum sürekli Yorumla Oktay3474 1 ay Takıpleşsek mi Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Oktay3474 neden? Yorumla Oktay3474 1 ay her şey buraya yazilmaz ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
fark etmez,
Bu tamamen kişiden kişiye değişir önemli olan iki tarafın da neyi sevdiğini açıkça konuşması ve rızayla uyum sağlamasıdır.
Niye Jenna ortegaya benzemişsin
Teslimiyet tamamen
Teslimiyette sınırın var mı
Yok
Bu iyi peki evli misin
Sertlik peki
Dibine kadar hakimiyet. İnlete inlete 🌹
Teslim olmadan hakimiyet kuramazsın.
Vercem odunu vurcam kırbacı
Fark etmez sonuç zevk olacak
Hakimiyeti tabiki
Hakimiyet.