1-2 dakkika bile cogu zaman surmeyen, benim orgazmimi hiiiic dusunmeyen bir adamla evliyim. Konustuk, anlattim, bu boyle olmaz dedim, vay efendim neymis benim o dedigim seyler filmlerde olurmus. Herkesin hayati boyleymis diyerek sanki cocuk kandiriyor.
Cok uzun suredir orgazm olmadim, bugun farkettim gozum birilerine kayiyor, kendine gel dedim, bu gidis iyi degil, ne yapicam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAllah aşağıda fb yap diyen bütün k*şarların ve y*vşakların belasını versin ya siz nasıl yaratıklarsınız anlamadım ki siz ne aşağılık ne vicdansız ne ahlaksız ne ş3refsiz ne hain, ne yalancı ne pis yaratıklarsınız böyle anti friz mi akıyo damarlarınızda hiç mi insanlık göstermediler size hiç kimse mi sevmedi sizi hiç mi ananız babanız bi kere başınızı okşamadı da siz böyle hayvanın yapmayacağı şeyi yapan şeytanın görse utanacağı kendini melek sanacağı şeyleri bir de marifetmiş gibi anlatan ruh hastası sosyopatlara dönüştünüz sen de gözün belli kaydığı hiç aldatmam falan ya da boşarım dememişsin ya hamile kalırsam demişsin boşanmak diye bişey var şunu bi kullanın yahu aldatmak ne demek? hiç bir halt aklıyamaz bu karaktersizliği bu vicdansızlığı bir de o aşağıda evli kadınlar bana da denk gelse diyen ab4za belli zaten nasıl aşağılık kompleksi bi korkak olduğu büyük ihtimalle hayatı boyunca kadınların reddettiği yüz vermediği bakir ufak pipili bi zavallı burada gizli profilden böyle bir isteğinin varlığını bildiriyor arkasında yatan sebepte yıllarca kızların vermediği yüzü bir de başkasına ait kadınlar verirse (ki bunu yaptığını idda eden çok ezik var bu site de) daha erkek sayılacağını düşünen ezik degenere bi kan emici toplumun derhal imha etmesi gereken sosyopatların toplanma yerine dönmüş bu site resmen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öyle söyledin diye herkes burada kendini makina sanacak. Kadının gönlünü yapmak zor. Emek ister. Ben kaç kişiyle konuştum burdan hepsinde de aynı problem. Sonra kendimi bu soruyu sordum ; ya ben de köyleysem? Korkulu rüya gibi...
Sonra kendimi denedim. Masaj salonunda.
Maalesef öyle çıktım. Ama pes etmedim. Ilkin olduğu için öyleymiş. Dul bayanlarla takılmaya başladım. Orgazmın ne olduğunu unutanlar cok denk geldi. Ilişki sonrası bana sarılıp ağlayama bile denk geldim. Kimse böyle sevmemiş hayatım boyunca. Hersey cinsellik de değil. Cinsellik gir çık degil. Beraber yanında olduğu her saniye cinselliktir. Ilişki sonrası sarılıp öpmek koklamak beraber uyumak.
Bunları bana hayat öğretti. Her bir bayandan yeni şeyler öğrendim. şu an kendimi gayet beğeniyorum. Hayat karşına kova erkegi çıkarsın başka bi duaya gerek yok 😉00 Yorumla
Yani seni tatmin edemeyen bir koçan olursa gözünün dışarıya kaymasın gayet normal. Ama sen nihayetinde bir kadınsın o nasıl boşalıp orgazm oluyor sen seni de orgazma doyuma ulaştırması lazım. O o filmlerde olan bir şey yok orgazm her kadının yaşadığı bir şey
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu otur ona güzelce açıkla evet biz ilişki yaşıyoruz ama ben gelmem gereken noktaya gelemiyorum ve bu beni üzüyo gözümün başka erkeklere kaydını fark ettim ve bunu yapmak istemiyorum de doktora gitmesini söyle
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
101Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrıntılı ve çok net biçimde bir daha konuş
Spor yapmıyorsa spora sevket
Kilo problemi varsa kilodan kurtar
Bal ceviz fındık karıştır yedir
Erken boşalma tabiri içerisinde arkadaş haberi yok
Doktora görünsün
O kadar ciddi konuski olayın ciddiyetinin farkına varsın koşarak doktora gitsin
Gerekirse beraber gidin
Senin gelmeni isteyeceğini pek sanmam ama dene
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiydim eşim benim orgazmimi düşünmez 5 dakikada boşalır bırakırdı sevişme de yoktu aldim onu karşıma beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun gibi şeyler söyleyip üstüne gittim o da istiyorum yapıyoruz işte gibi şeyler söylüyordu en sonunda bu böyle devam edince ben doymuyorum mastürbasyon yapiyorum sen yokken dedim o işteyken ona mastürbasyon yaparken videolar attım eve geldiğinde seksi kiyafetler geceliklere onu karşıladım şu 1 haftadır eşimle cinsel hayatimiz cok iyi gelir gelmez başliyor bende onu kudurtmak icin herseyi yapiyorum bana oral yapmayan kocam ilk kez yaptı açik açık konuş gözüm kayar diye korkuyorum de doyurmazsa doyururlar
82 Yorumla
+1 yılYa bir daha konuşmayı deneyip tedaviye ikna edeceksin zira bu erken boşalma sorunudur ya da boşanacaksın. Gözün dışarı kayıyorsa o evlilik zaten bitmiştir
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlız değilsin. Benim eşim kötü değil ama cok sert ve saldırgan. 15 yıldır 2 veya 3 defa orgazm oldum. Her beraberlikten sonra iki gün sızlama ve acı oluyor. Aramıda boy ve kilo farkı biraz fazla. Beni istediği gibi kucaklayıp pozisyona soka biliyor. 15 yıldır yatakta onun gönlünü yapmaktan her istedìğini kabul etmekten sıkıldım.
83 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBosan diyenleri gerçekten anlamıyorum kolay sanıyorlar bu işleri.
Maalesef yasadiginiz ulke genelindeki kadinlarin gerçeği.
Dunya sağlık örgütü ulkemiz kadınlarının %70 gibi büyük bir oranının vaginal orgasmi hic yasamamis olduğunu açıkladı.
Esinizde ereksiyon ve erken bosalma sorunu yoksa aslinda gerisi kolay.
Birde size tavsiyem kendi bedeninizi iyi tanımanız ve esiniz olmadiginda kendinizi odullendirmeniz gercekten kendi başına yaptığınız yağlı masaj ayna karsisinda mastürbasyon özellikle imkanınız varsa vibratör bazen bir erkekten daha fazla mutlu edebiliyor.
Ve iletişim yatakta surekli konuşun beklentileri dile getirmeye utanmayın yazacak cok sey var ama burada bu kadar20 Yorumla
+1 yılYasin genc. Dogal olarak cinsel acligin var. Eşini doktora gitmeye ikna et. Bosanmak cok zor biliyorum ama işler iyice kotuye gittiginde, soğuduğunda tek celsede bosanilabiliyor bu sebepten. Sadece cinsellik yok desen bile hakim 2. Celseye birakmiyor. Gozunun disariya kaymasindan iyidir. Namusunla tekrar evlenirsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız değilsin canım aynısı bende de var ve beni suçluyor yemek yapmakla çamaşır yıkamakla kadınlık olmuyor diye sanki kendisi yatak da dört dörtlük de ben kdınlık yapıp yetemiyorum
92 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu beğenen sen misin
Cevap sahibi+1 yılHayır
Adamda iş yoksa bunu bir şekilde halletmen lazım, hele orgazm olamıyorsan ilişkinin tadını alamıyorsun, bunu f. b. ile tamamlayabilirsiniz, f. b. kendi çevrende olmaz tanımadığın biri olacak alo dediğinde gelip alacak 2-3 saatte birlikte olup gidecek yalnız adam çok kişiyle bunu yapan profesyonel olmayacak hastalık kalmamak için evli işini iyi yapan olursa iyi olur ilgi diyorsan detay bilgi benden öğrenebilirsin mesaj kutusu açık, bol şanslar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evliligi kurtaracaksan fedakarlik yapman lazim. yani esini ikna konusunda ugrasman lazim. ama yok ugrasamam diyorsan once mastürbasyon ile baslar sonra iyice baskasini dusunur mastürbasyon yaparsin, ardindan baskalariyla tanisir sanal sohbet edip sexting yaparsin, yeterli gelirse bu asamada kalir. yetmezse hosuna giden biriyle gorusursun. uzar gider
00 Yorumla
+1 yılBenim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuk yoksa boşan.
Varsa Kendine ilk önce senin zevkini düşünen, bencil olmayan, sana saygısı olan birini bul fakbady yap. Mutlu olucaksın inan bana bende öyleydim fakbadym çok iyi çok güzel tatmin ediyor beni425 Yorumla
Soran+1 yılYakalanırsam
- +1 yıl
Hangi şehirdesin?
- +1 yıl
Netten mi buldn fakbadyi
Soran+1 yılHamile kalırsan nolacak peki
Cevap sahibi+1 yıladam korunacak diyelim korunmadı saldı yanlışlıkla ertesi gün hapı var hiçbir şey olmaz merak etme. ya da Spiral taktır çok rahat edersin hem adam korunucak hemde sende spiral olucak hamile kalma ihtimalin 0.
Kocan işdeyken yokken yapıcaksın zaten sık sık yapma ayda 1 veya 2 hiçbir şey olmaz. Yakın çevrede olmasın biraz 20 dk felan mesafede olsun senden biyerde buluşup arabayla alır götürür seni. Aynı mahalle veya semmte olmicak hiçbir şey olmaz. Fake hesaptan yazışırsın- +1 yıl
O işi arabada mı yapıyosnz yoksa😀
Cevap sahibi+1 yılArabada yaparmıyım sence?
- +1 yıl
Nerede peki onun evinde mi o da evli mi
Soran+1 yılYüzde yüz korumaz ki
Cevap sahibi+1 yılEvet oda evli günlük ev kiralıyor
Cevap sahibi+1 yılMagdem öyle 100% korunmadıgına inanıyorsun mutsuz bir evlilige devam et. Bende öyleydim 1 2 dk boşalıyordu hattta ikinci de 10dk felan sürüyordu sinirden aglıyordum artık. Fakbadim hem iyi biri beniimle ilgileniyor hemde bi ihtiyacım oldumu yanımda oluyor çok mutluyum artık eşimlede tartışmıyorum takmıyorum
Soran+1 yılHamile kalırsan nolacak
Cevap sahibi+1 yılKızım hamile kalmam ben o kadar cahil degilim. Çok korkuyorsan ilişkiden sonra ertesi gün hapını alırım birşeycik olmaz.
- +1 yıl
Anal da var mı fantazilerde eşin anlamıyo mu🙃
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlasınki?
- +1 yıl
Eşine karşı isteksiz durursun falan şüphelenr
Cevap sahibi+1 yılNeden isteksiz olim ki? Sen eşimle yapmazmıydın fakbadin olsa
- +1 yıl
E ne bileym eşine karşı soğumaz mı insan
Cevap sahibi+1 yılAnlamasın diye istedigi zaman yapıyorum. Ama zor bu işler bir zaman sonra aklın gönlün o kişiye kayıyor
- +1 yıl
Bnce yaptğn iş değil vazgeç derm
Soran+1 yılÇocuk büyüyünce boşanacak mısın
Cevap sahibi+1 yılÇok istiyorum ama yapamıyorum bu kişi benim sevipte kavuşamadıgım kişi bide. Yapamadık ayrıldık ama aklım hep ondaydı oda aynı şeyleri söylüyor. Gitti yere kadar gider. Cocugum biraz daha büyüsün ekonomik düzenimi kurim bi 2 seneye kadar ayrılmayı düşünüyorum
Soran+1 yılEski sevgilin yani
+1 yılBu durumu baskılamaya çalışabilirsin sanal seks seksting yaparak boşalman daha mümkün birisiyle tanış ve bırak seni rahatlatsın. Fotoğraflarla da desteklerse rahatlıkla orgazma ulaşabilirsin. Hem de fiziksel bir aldatma yapmadan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öncelikle onu bir doktora gidip tedavi olmasını sağlaman gerekir.. Yanaşmıyor ise o zaman ya boşanacaksın ya da seni tatmin edecek ama sana zarar vermeyecek bir sevgili bulacaksın ancak o da sakıncalı işte toplum adına.
00 YorumlaO filmlerde öyle oluyor diyorsa gerçekten de çocuk kandırdığını sanıyor. Anlaşılan kendisini geliştirmeye hiç niyeti yok.
Sen hakkın olanı öyle veya böyle alacaksın ;)
O da haketmiş zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki bir kez de olsun olmuşsun orgazm. Ya biz napalım 6 yıl oldu evleneli hiç olmadım. Yine sen iyisin
514 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var daha küçük boşanamam orgazm derdine. çok önemli değil seks
- +1 yıl
Neden oyuncaklar almıyorsun kendine
Cevap sahibi+1 yılİşim olmaz öyle şeylerle
- +1 yıl
Neden işin olmaz?
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılHamile kalırsan nolacak peki
Cevap sahibi+1 yılHamile ne alaka
Soran+1 yılYanlış yere yazdım kusura bakma
- +1 yıl
çocuk bahane
- +1 yıl
Hiçmi olmadın 😔
+1 yılErkek bu konuda bir bilgi edinebilirdi. Eşini mutlu etmek adına. O dediğin şeyler filmlerde olur diye bir şey yok. Bilmiyorum ya insan hayatında olan kadının kıymetini değerini bilmiyor. Çaba yok. Arzu sıfır.
00 Yorumla
+1 yılİşin zor gerçekten.. Eşinin buna çözüme üretmek yerine bahane uydurması ve kaçması büyük hata. Herkes dört dörtlük olamaz ama bir şekilde bunun çözümünü bulma yoluna gider.. Onu da yapmıyor..
Durum vahim, umarım düzelir..00 Yorumlaerkeklerin çoğu zaten sevişmeyi bilmiyor amaç öncelikle kadının istekleri zevki olmalı kadın ne kadar çok zevk alıyorsa o görüntüsünden çok zevk alırım ben. Kadın zevk kalmadıktan sonra yapılan seksin hiçbir anlamı yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde öyleydi 29 yaşında biri nasıl böyle olur anlamış değilim 5 dk ya da 10 dk hayır hamilede kolay kalmam şaşılacak şey
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tolga-43 psikolojik değil çok sağlıklı 5dk ya da 10 dk ama haftası düzenli
Cevap sahibi+1 yıl@Tolga-43 bilirim benden başkasına da asla bakmaz ben bir kere telinde yakaladm kadın ısrarcı iş yerindenmis asla cevap vermemiş iletişim kurmamış dünya güzeli gelse harama da gitmez
Cevap sahibi+1 yıl@Tolga-43 sor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşinin karşısına oturup film neymiş göstermen gerekiyor 🤭😂 senin o halinden sonra hala film bunlar dicekse ondan olmaz söyleyim bacım
20 YorumlaÜzücü bir durum ama yerinde olsam suçlayarak değil mağdur olma sorun yaşama aciskndan sebepleriyle geniş şekilde açıkla durumu ve suclamadigini ssdece çözüm aradığını belirt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBence sakince konuşup onu ikna et ve birlikte doktora gitmeyi teklif et çok normal bir şeydir bu aslında ama erkekler bunu ne yazık ki kabullenmiyor, ikna etmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılAnlatma onu azdırtavak seyler yap. Erkek kendıni yetersz hssttgonde/duydugunda burnundan getırır pişman eder senı
20 Yorumla
+1 yılEşin bu mu herkesinki aynı 😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. canım anlatamazsın
erkekler bu konuda biraz sorun yaratır20 Yorumla
+1 yılAnlattıklarına göre eşin değişmiyor gibi. Yollarınızı ayırıp seni daha mutlu edecek birini bulabilirsin. Ama son bir şans ver derim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora falan gidin erken boşalmanın çözümü var. Sende hemen yelkenleri indirme. O sözün de iyi olmamış. Güvenini sarsma.
00 Yorumla Kanka 16 yıl evlilik ve 40 yşndayım. Halen eşimi mutlu etmeden bırakmam. O seninki kendini tatmin ediyor demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şey filmlerde mi oluyormuş agabjwgsbahshs 2saat 40 dk rekorum var agahah inanmasa teyit de ederim bu arada her türlü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayı ve sorumluluğu devral, eşini iliğini kemiğini sömürene kadar bırakma 👍 Tadını bir kere alsın zevkten gözlerinin kaydığını görsün zevk çığlıklarını dinlesin bak bakalım bir daha seni doyurmadan bırakır mı 😅😂🤣🤣
00 YorumlaEşin seni umursamıyor peki sıkıntılı olduğu için mi ön sevişmeyi uzun tutarak sana oral yaparak hazzı arttırabilir seni düşünmesi gerekir.
02 YorumlaBüyük ihtimalle biriyle birlikte olmak ve denemek istiyorsun. Bulunur, yeter ki bundan emin ol. Emin misin?
00 YorumlaBenim yaşadığım olayın kadın versiyonusun. Ben de aynı şekilde evliyim ve tam anlattığın şekilde durum. Önce ki paylaşımlarına bakarsan aynı soruya yakınını bende sordum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBencil biri olmasın. Kendini düşünmesin bir şekilde sizi mutlu etsin. Kadın mutsuz olursa başına gelebilecekleri düşünsün.
00 Yorumla
+1 yılEşin biraz haklı.
Çoğu konuda algı yapılıyor.
Ama eşinde bencil ve gevşek.
İstese seni istediğin kadar bosaltir00 YorumlaSeni tatmin etmeye bile yeltenmiyorsa alternatifleri gözden geçirmenin vakti gelmiş demektir.
10 YorumlaOral yapmıyor bu ben eşime her ilişkide yapıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik önemli. gözünün dışarı kaymasıda istemeden oluyor. vibratör falan al , onunla fazla konuş eli ile sni tatmin etsin.
00 Yorumla
+1 yılEğer istersen bu konuyu Detaylı Anlatabilirim ister misin 🤔🤔..
00 YorumlaNormal sekse doymayan kadın da erkekte tatmin olmak için dışarıya başkasına yönelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sevgili bul kız sorun ettiğin şeye bak... f*ck ayarla kendine... dinsizin hakkından imansız gelir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden böyle kadınlar gelmiyor hayatıma ben de aşırı seksi olmasam da iri yapılı 180 boyunda yakışıklıyım ya benimle de olsa evli bir kadın keske
00 Yorumla
+1 yılÇok ciddi bir şekilde konuşman gerekiyor. Kendini kandırıyor adam şu anda.
00 Yorumla
+1 yılboşa gitsin ya onla mı uğraşcan kaç yıldır değişmeyen adam şimdi hiç değişmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ksksk filmlerde mi oluyomuş bişi sorcam kaç dk sürüyor ayıptır sorması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl dışarı kayıyor. Kayarsa kaysin. O sana kaymiyorsa sende başkalarını kaydirt kendine
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGözün dışarı kayıyorsa boşanıp kaysın , öbür türlü hiç hoş değil
00 Yorumla Seni mutlu edenle ol iyi bir firsat gecerse elone değerlendir?
00 Yorumla
+1 yılYakında anlar sadece filmlerdemi aldatmalar oluyor görür
00 YorumlaFilmlerde olurmuş demeye devam etsin başına gelecek filmden habersizce😂
00 Yorumlabence böyle düşünme nekadarlık evlisiniz bilmiyorum ama eşin bir uzmana gözükmesinde fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin sana yetemiyorum demiyorda iki dk nedir ya en. az üç dört saat sürmeli. Cinsellik bence orgazmda uc dört defadan aşağı olmamalı bir kere nedir senin haline cok üzüldüm senin gibi ateşli kadınlar beceriksizler denk geliyorya Cok üzüldüm senin adına senin gibi istekli eşim olsun isterdim böyle bir sorununda olmazdı tam aksine mutluluğunu yazardım burada şans bu işler birazda umarım aradığını bulursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Sende haklısın 1 saat 1.5 saat demi sürecek oh dıyecen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılher şey o değil yapma derim evli olmasan bırak derim derim de evlisin bence onu sen egitmelisin
00 Yorumla
+1 yılaşt ateşi adında organik bal var ondan 2 kaşık yedir sonra evden kaç 😄
00 Yorumla
+1 yılÇocuk filan yoksa boşan ondan sonra deneme yanılma yöntemiyle bulursun birini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın kusura bakmada edin kendini düşünüyor sadece
00 Yorumla
+1 yılşans şanss
iyi olan aileler war
onlarda başka şekil bakıyor..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık konuşmuşsun bence bir terapiste gidin tedavi olsun eşin bu utanılacak bir şey değil.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya boşanacaksın ya da sağlam bir fb bulacaksın
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim cinsellikte çok kötü, istemeden gözümün dışarı kaydığını fark ettim. Bunu ona nasıl anlatabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler