Son zamanlarda, 10 aylık bir dönemde performansı çok düştü. 1 kez orgazm oluyo hemen 5 dakikada geliyo, ben çoğu zaman ya hiç orgazm olamıyorum. Hiç memnun değilim kötü etkileniyorum, eskisi gibi olsun istiyorum. Nasıl dile getirip nasıl söylemeliyim memnun olmadığımı?
Eşime cinsel performansının eskisi gibi olmadığını nasıl söyleyebilirim?
Bence bu konuyu performasından yola çıkarak uygun bir dille söylemek yerine, eşinizde bu soruna neden olan şeyin altında yatan sebeblerin ne olduğunu öğrenmeye çalışın. Stresli, gergin ya da bir sorununun olup olmadığını, gününün nasıl geçtiğini sorar gibi onu deşmeye ve açmaya çalışın.. Eğer sorun sizinle değilde dışarıdan bir nedenle ilgili ise ona üstesinden birlikte gelebileceğinizi ve sizin her zaman yanında olduğunuzu, sırası gelmişken de bu durumun ailenizi ve cinselliğinizi de olumsuz etkilediğini söyleyin.
5 dakka iyi bir zaman ön sevişme olmuyormu? Birde tek sefermi birlikte oluyorsunuz ikinciyi sen iste sen tutuk olursan adamda işini görür sende istekli ol o rahatlayınça 2 ci için harekete geç okşa sev oral yap istediğini belli et belkide ona sorsak bizim kadın sadece yatmayı biliyor der yenilik kat arzulu ol
Sanki psikolojik bir sorun gibi. Son dönemde olması bunu gösterir. Konuyu sekse getirmeden kafasındakileri sor bir sıkıntısı var mı onu anlamaya çalış. Ardından konuyu sekse getir belki farklı bir beklentisi var ya da hormonal olarak cinsel isteği azaldı. Bu da ereksiyonu etkiliyor ve fazla dayanmıyor. Fantezi amacıyla penis halkası alabilirsin bu süreyi uzatır ya da OKEY Rötar gibi geciktirici etkili prezervatifler kullanabilirsiniz süreyi 4 dakikaya kadar uzatıyor.
Ona sormalisin belki sorunları var stresi sıkıntısı var kafasına taktığı şeyler olabilir. İkincisi işten yorgun geliyordur belki siz onu heyecanlandiramiyorsunuzdur ilk boşalmadan sonra diğeri için ereksiyon olamiyordur biraz sizinde onu heyecanlandirmaniz gerek. Belki beslenmesinde sorun vardır enerji veren libidosunu yükselten şeyler verin çerez ve tatlılar gibi olabilir belkide psikolojik illaki vardır kafasına taktığı birşeyler odaklanamiyordur o ana size sorun kendisine
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende mutlu etmeye çabalıyorum. Son zamanlarda çoğu ilişkimizde beni rahatlatmadığı için istemiyorum artık. 5 dakika sürüyor ikincisini istemiyor, banyoda kendin yap beni yorma dedim en son gece, çok sinirlenmiştim. Hep kendini düşünüyorsun diyo.
Vardır bir sorunu emin olun tabi ki sizi de düşünüp mutlu etmeli ama erkekler bazen bazı şeylere takar eşlerine belli etmemeye çalışır sorunları olabilir. Size odaklanmayabilir aklında her an o sorunu vardır konuşun belki işten yorgun geliyordur kendisine enerji veren libido yükselten çerez vs şeyler verin. Belki yorgunluktan enerjisi düşüyor olabilir. Normal bir durum çünkü erkekler de her an herzaman aynı performansta olamaz birçok şey bunu etkileyebilir. Siz bir konuşun
Soyle aşkım de bir sorunun mu var sanki kendini çekiyorsun benden ben seni çok istiyorum arzuluyorum ama sen sanki bana biraz soguksun de bir sorun mu var kafana taktiğin üzüldüğün düşündüğün konuş benimle de öyle adama sakın yetmiyorsun deme aranızı bozarsin sakın kırmızı çizgi bir erkeğe ne dersen de yatakta eksiksin yetersizdi deme buna çok dikkat et başka zaman yatakta iyi olan bir adam şu an değilse demekki sorunları var konuş yorgun geliyordur işten yorgunsa enerji veren şeyler ver adama ya da üzüldüğü şeyler varsa sor söylerse çözüm arayın düzelir.
Teşekkür ederim, bu şekilde konuşabilirim. Benim niyetimde yatakta eksik olduğunu söyleyip üzmek değil. Bazen ben mutlu olayım diye uğraşıyor, mutlu oldun mu diye soruyor sadece iyiydi diyorum. Eskisi gibi olmasını bekliyorum, bişeyde diyemiyorum. Tavsiye ettiğiniz şekilde konuşma yapabilirim.
Rica ederim onu rencide edecek üzecek herşeyden uzak dur asla konuşma çünkü sonrasında kendini eksik hisseder daha kötü olur ayrılmaya kadar gider. Erkekler bu konuda çok hassaslar yani cinsellik erkeklerin kırmızı çizgisi bunu hiçbir zaman unutma
Valla canım 4. senemize giriyoruz 1 kez bile orgazm olmadim hoştu vs geçiyor oyle o geldikten sonra bitiyor.. uzun sürdüğü zamanlar ise nasıl desem tempoyu yavaşlatıyor ulan sanki icimde kalınca gec gelmeyi engelliyorda. zevki bisiyi kalmıyor velhasıl 2 çocuğumuz var benimde hislerim o eski atesimiz yok net ne yapcaz bilmyrm bende
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zor bir durum üzüldüm, bir kadının yatakta dişiliğini hissedememesi çok kötü. Kendi kendini tatmin etmeyi denedin mi?
Cinsel deneyime başladığınız anda altında sadece ruh gibi yatmalısın. Yalandan öp, biraz of püf de, hemen tepki verecektir. 10 aydır ben seni çekiyorum böyle bak sen iki dakika katlanamadın diye yapıştır. Göller göletler doldu taştı ben kuruyorum diye de çarparsın 🤪
Aldatma diyenlere katılmıyorum adam 5dk da boşalıyor, aldatan istek duymaz çünkü zaten çözüyordur isteği.
süslen giyin azdır tekniğini de mümkünü yok 5dk da boşalan adam 3dk da boşalır bu sefer.
Güzelce sor; hayatım her şey yolundamı? Kadana taktığın bir sorun mu var? Dertlerini benden saklama de? Oda nereden çıktı bu derse, açıkça anlat kafan Çok doku konsantre olamıyorsun ve ilişkide böyle oluyor ve ben sana üzülüyorum. Eskiden böyle değildi de!
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şöyle söyle : Eee bak adamım artık o lanet popomu daha iyi becerebilecek lanet olası başka bir pisliğe ihtiyacım var senin o lanet pörsümüş kuşunun canı cehenneme söylesene dostum kimin umrunda ha bana 1 2 kişi fazladan çakmış hepinizin canı cehenneme dostum anlamıyorsun demi tek derdimin o önünüzdeki lanet kızılcık sopası olduğunuzu sanıyorsunuz işte o aptal lanet beyniniz bukadar çalışıyor ben açım ve doymak istiyorum o her haftasonu gittiğimiz tak aktivitemiz olan osuruk kokulu hamburgerciye gidip o lanet karnını doyurmaya benzemiyor bu lanet sürtüğün sıpası..
bunu o anlıyordur bence söylemeye bile gerek yok. senin için birseyler yapmaya çalışsın bunu ona anlat. Şu an stresli bir dönem geçiyor olabilir bunlar etkileyor
merhaba önerimi dikkate alıp pozisyon değişikliğine gidersen eskisinden daha çok memnun kalırsın eşine pozisyon değişikliği istediğini söyle internetten pozsyonlara bakın eşin senden şüphe çekmesin diye böyle yazıyorum bütün poszisyonlar güzel ama sana önereceğimi ben tavsiye ediyorum ve sabırlı ol profilimde ise cinsellik ile alakalı yazımı okuyabilirsin internetten pozisyon seçmeye başlayıp uygularsan bana haber ver herşey yoluna giriyor demektir
Bence eşinin iş problemi var kafasından atamıyor bazı şeyleri ki seni de kırmamak için bu yolu seciyor konuyu başka bir başlık altında aç ve oraya getirmeye çalış bence
Zaman zaman yaşanabiliyor böyle şeyler lakin sonrasında şekil değişikliğine gidip senden daha iyi de olabilir. Bu zaman zarfına ulaşmak için sürekli seninle ilgilenmesi seni böyle düşünmeye yöneltir mi? Yani senin yaptığım mast rahatlamasını eşin yapsa sana
Libidosunu arttıracak gıdalar almasını sağla her zamankinden daha çekici ol onun gözünde ve bırakma adamı kuş uyuma moduna geçtiğinde tekrar kaldır iş sende yani baktın olmuyo seni çekici bulmamaya başlamıştır
Vala soyle bsey var devamli devamli seks iliskiyi yiprandirir ara ver acikacikda sole bunun ayibi yok. Kendin yapmak zorundada kaliyosan eyer yardimci oluyum kendin yap diyip kenara cekiliyosa buna goz yumcak 😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende evliyim. Birden bire değişmesinin bir sebebi olmalı. Sizin bu kadar arzulu olduğunuzu bildiği halde nasıl boş bırakmaya cesaret edebiliyor
Memnun olmadim demek yerine eski seni özlüyorum eskisi gibi olmanı istiyorum dersen daha iyi olur
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesin hödük gibi yatıp yapıryosunuzdur. Hiç bir fantazi değişik poziyonlar yok... mekan değişikliği yok... Böle yaparsanız normal. Macera ve değişik ortamlarda denerseniz farka şaşırırsınız.
hocam doğrudan konuşmalısın en azından önlem alır. ne bileyim geciktirici kullanır ya da o özellikli prezervatif gibi. Ama sakın biriktirip bir anda patlamayın daha uzun seks istediğinizi söyleyin.
bıçak sırtı bir durum bu üslubun çok önemli ama sende ilişkinizde yeni heyecanları farklılıkları deniyebilirsiniz onu eski performansına döndürmek için
İlişkiden zevk almadığını ilişkide hareketlerinle belli et neden böylesin diye sorduğunda eskisi gibi heyecan yok ilişkimiz de diye söyle beni sekse doyuran eski eşimi istiyorum de. Bu durumdan çekinecek değilsin her halde
Gayet normal bir şekilde konuşabilirsin... Eşin ile aranızda mesafe olmamalı... İlişkiye girmeden önce; detaylı ve özenli oral ile ön sevişme uygulamak, oldukça etkili olacaktır...
Sıkılmış erkek olarak yazıyorum gülüm balım ayları bitmiş
Erken boşalma da bunun belirtisi İlk ereksiyon da bitirmekte Daha uzun aralıklarla beraber olmakta Birazda kendinde aramalisin Mutfakta aşçı Dışarda hanımefendi Yatakta... olmali Kibarca söylemek gerekirse seks hayatınıza heyacan katın yatakta kurallari kaldirin evli insanlarsiniz..
muamele yap.. ıkıncı kez ıstıyorsan kaldırman gerek.. bı daha kaldır.. tatlılar yap ona bak yanı daha cekıcı olmaya calıs. kokular surun ne bılım azdır yanı ılışkıden sonra masaj yap felan
@nolifer hakaret etme.. kadına yapabıleceklerını soyluyoruz adam bısey yapamıyorsa kadın zaten bısey yapamaz.. sen kızın bıze ne sordugunu anlamamıssın sucu adama o da atıyo zaten..
@nolifer eskısı gıbı olmasını ıstedıgınıde soylemıs.. yolu da bu erkek ıstemıyorsa kendınızde arayın genelde sorunu.. kaldırmayıda bılın sıze baktıgımızda kalkacak dıye bı kanun mu var
Arkadaşım ben eşimle her türlü ilgilenip tatmin olmasını sağlıyorum, ben tatmin olamıyorum. Kendimde hata arıyorum eşimin erken boşalması benim problemim değilmiş gibi geliyor. Bundan rahatsız olduğumu gerekiyorsa bir hekime gözükmesi gerektiğini kırmadan incitmeden erkeklik gururunu zedelemeden nasıl dile getirebilirim diye sordum.
bende sıze ıkıncı ılıskıyı tavsıye ettım ve bunun yolunu anlattım.. bende erken boşalıyorum fakat ıkıncı seks uzun suruyor.. yanı ıkıncıye davet edıceksınız hepsı bu onu kırmadan tahrık edebılırsınız mesela ;)
Uygun bir dille soyleyebilirsin devam et ben doyamadim de... veregi cevaba gore ilac takviyesi falan konusursunuz... boyle devam ederse sen bir tane gizli dost bulman gerekebilir
Bunu ilişkiyi renklendirerek yapın. Oral isteyin ön sevilmeyi uzatın ya da İlki oral ya da elle boşaltıp ikinciyi ilişki şeklinde yapın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Duyduğum kadarıyla erkekler performans konusunda burunlarından kıl aldırmıyormuş. İyi niyetle bile söylesen çok kızabilir. Çok zor bir durum. Hekimden yardım almalısınız bence. Fiziksel veya ruhsal sorunu olabilir.