1 yılBirleşme öncesi erkeğini boşaltıp belirli bir zaman geçmesini bekleyeceksin. Bunu söylemekte üzgünüm ama taktiği yarım saat. Bu süreçte erkek dinlenecek. Şekerden uzak enerji verici gıdalar yedirebilirsiniz. Cinsel içerikli sohbetler edebilir, birbirimize cinsel fıkralar anlatabilirsiniz. Şehvet artırıcı ve dürtüleri uyandıran elbiseler ve çamaşırkar kullanmanız erkeğin kendini daha hızlı toplaöasına yardımcı olacaktır. Cinselliği sadece yatağınızda değil evin her bölümüne yaymaya çalışın. Banyo dahil🤭🤭 hiçbir şey kişilerin mutluluğundan daha önemli değildir. Mahrem dairenizi cennete çevirim. Stres ne kadar yok olursa erkek kendini daha istekli cinselliğe verir. Sigara , içirtmeyin. İkinci birleşme esnasında erkeğin ize penis lastiği kullanmasını söyleyin. 😉😉😉
03 Yorumla
Soran1 yılNeden ikinci birleşmede onu taksın. Sebep
- 1 yıl
İlk birleşmede erkekler erken boşalır. Türkiye şartlarında yarım saat dayanabilen erkek nadirdir😁😁😁 ikinci birleşmede erkek stresini atacak ve penise kan dolaşımı gelecek. Vücut tekrar sperm üretesiye ve tekrar boşalıncaya kadar siz hazdan gaza ulaşacaksınız. Bu dediğim en az yarım saat sürer. 😉😉 İlk boşalmadan sonra dinlenirken bir taraftan size oral seks yapmaya devam etmesi lazım. Dil ve parmakları bir zahmet çalıştıracak kocanız
- 1 yıl
Kocanız müsait bir zamanında bir ürüloğa görünüp muayene olması lazım. her şey yolunda ve sadece psikolojik ve olabilir. Erkekler olarak madem ki evleniyoruz. Eşlerimizi tatmin etmek zorundayız. Minimum bir saat sürmeli birleşmeler. Kimse utanmasın doktordan. Kontrolden geçmenin utanılacak bir yönü yok. Sağlıklı bireyler olmamız için sağlıklı cinsellik yaşamak zorundayız.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEvliyim ve erkek tarafından bakarak cevap vereceğim. Ben de erken boşalma sorunj yaşadım ilk yıllarda. İkinciye kalkardı ama eşim istemezdi. Sorunu şöyle çözerdim kendimce. Uzun bir önsevişme sonrası zaten sen iyice kıvama geleceksin. Yani eşin acele etmeden sen orgazma yakınken içine girecek. Dayanamayıp yine boşaldı diyelim. Boşalma sonrası önsevişmeye devam edecek ve seni rahatlatacak. Bu yöntemi talep et ondan. Ve nefes egzersizleri. Kocana bu yöntemi de anlar. Nefesini doğru alıp verirse boşalma gecikir. Tatmin olmak senin en büyük hakkın. Aldatmadan önce bunları denemen gerekiyor. Sevgi anlamında onun sevgisinden eminsin dimi. Sen de onu seviyosun?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 3 yıldır neden bu sorunu çözmedin? "Denedim. Olmadı." deme. Çünkü senin gibi şikayetleri olanlar yeteri kadar uğraşmadan kabulleniyorlar durumu. Eğer fizyolojik bir sorun yoksa başka bir problem var demektir. Bunu çözmek için uğraşmalısın. Bu şekilde de devam edemezsin. Bu gittikçe daha fazla sorun yaratır. Bir noktada patlarsın. Patlamadan kastım, sana bu zevki yaşatacak biri olur mutlaka. Bunu yaşamadan, ya eşini daha aktif hale getirip, seksten zevk almanı sağlayacak hale getireceksin. Ya da ayrılıp başka bir çözüm bulacaksın
00 Yorumla
1 yılBenim 3 yıl önce bu sitede tanıştığım bir arkadaşım var hala görüşürüz oda bu konudan muzdarip di bunun çözümünü evine oyuncak alarak çözmeye çalıştık bir nebze 10 cm den 18 cm ye kadar yapay penis anal olum ve vibratör aldık sence sende faydası olur mu
01 Yorumla
Soran1 yılOlur mu ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce kendi bedenini keşfet nelerden zevk alıyorsun seni zirveye taşıyacak neler var onları bil erojen bölgelerini uyar sonra yapmak istediklerini kocanla konuş erken geliyorsa o da biraz çalışsın üzerinde miss gibi olursunuz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılHemen yanıt veriyorum hazırlanın ; Öncelikle mum ışığında güzel bir akşam yemeği.. Sonrasında onu tahrik edecek kıyafetler giyip kışkırtmaya çalışın.. Sonra oral seks ile onu doruğa ulaştırın.. İkincisi çok daha uzun sürecek ve siz de keyfinize bakacaksınızdır..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPenis küçükse yani kısa inceyse tatmin olmaman doğal bunun çaresine bakın doktora gidin birde erken boşalma varsa eşinde bu da ayrı bir problem onunda tedavisi var senin sorunun cevabı burada değil doktorda doğru hastaneye gidin siz zaman kaybetmeyin iftara yetiştirin 😂😂
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÜroloji doktoruna görünsün eşin hap verir seni mutlu eder eşin 😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. apla sen yonlendircen.. olmuyorsa aldatacan yapacak bisi yok.. yas gectikten sonra tatmin olmussun ne fayda.. herseyden once bakis ve ona karsi yaklasimin cok onemli.. erken bosalma vs ise yine basta psikolojik.. bir de bagimliligi var mi ona bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 yıldır ne zaman mesela? Süreci sen daha iyi biliyorsun ancak doktora gitmeniz lazım.
Bir de bu seni psikolojik olarak etkilemiyor mu, hep mutsuz hep suratsız hep sinirli olursun böyle00 Yorumla
1 yılYani bu sorunu doktora giderek ve çeşitli hapları deneyerek yenebilirsiniz bence. Erken boşalma ve sonra erekte olamama ciddi bir problem kesin doktora gidilmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKendine başka yol bulacaksın millet deli gibi zevk alırken ve burdaki illa önerileri gözden geçireceksin 3 yılda bitmiş zaten belli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılbir dönem yaşadım bu sorunu. Oyuncak öneririm. Eşinde psikiyatriye görünmeli. O dönem kullandığım bir ilacın yan etkisi geç boşalmaktı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapabileceğin çok fazla bir şey yok... Yaşaman gerekini yeter artık benden buraya kadar diyene dek yaşamaya devam edeceksin
00 YorumlaSende verme kocana onun seni doyurmasina yönelik hareket et
04 Yorumla
Soran1 yılDenedim onu. Yine olmadı
Soran1 yılRüyasında boşalıyodu
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu yönlendirme yaparak biraz düzene sokabilirsiniz aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Doktora gidin çözümü var farkında ise tedavi olsun☺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 3 yılda düzelmediyse bundan sonra da düzelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani üç yıldır düzelmemişsin bundan sonra da yaşı ilerledikçe pek düzeleceğini zannetmiyorum
00 Yorumla Artık başka erkekleri değerlendiriyor musun? Yedeklemen gerekebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKocanla konuş. Gerekirse terapi al. Olmuyorsa boşan. Orgazm olmak öğrenilebilen bir şey.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. İktidarsız bir eşin var ne yaparsan yap boş seni tatmin edemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEşinle konuştun mu bunu? Destek almayı düşündünüz mü?
00 Yorumla
1 yılBunu eşinle konuş olmuyorsa dinlemiyorsa boşan. Aldatmak nedir ya?
01 Yorumla- 1 yıl
Yolu var bunun erken bosalma varsa tedavi olmak zorunda. Olmuyorsa boşanma hakkın var tazminat alabilirsin.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eşin ön sevişme yapmıyor mu? Oral seks öpme okşama gibi
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kocan cinsellikten erken emekli olmuş 😂sana başının çaresine bakmak kalıyo😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. boşaltma ozaman bir daha kalkmıyorsa.. o seninle ilgilensin.. elle veya oral
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki ne dememizi istiyorsun? Söyle de ona göre yardımcı olalım?
00 Yorumla
1 yılSekstng istemiyorsan ne istiyorsun? Kocanı biz nasıl değiştirelim?
00 Yorumla
1 yılCanlısı varken yazısmak ne ki zaten canlisini yapmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktora gittiniz mi
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden olmadın cidden merak ettiğimden soruyorum evli değilim..
01 Yorumla
Soran1 yılboş ver
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKocanla konuştun mu bu konuyu?
07 Yorumla- 1 yıl
Tatmin olmadıgjnı daha uzun sürmesi gerektigini felan
- 1 yıl
Cevap verirsen detsylı konuşalım. ön sevişmeyi kısa mı tutyor?
- 1 yıl
Başkasını arzuluyor muusn? Tatmin olamadıgın için gerginsin bence
Soran1 yılEvet arzuluyorum tabi
- 1 yıl
Cok gergin oluyor musun? Mesela haftada kac kez yapıyorsunuz kısa sürse bile! Detakkı konuşmak isterim
- 1 yıl
Senin doymaya yumuşamaya kadın gibi hissetmeye ihtiyacın var. acık ve net
- 1 yıl
Yardımcı olmak isterim sana
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKaç dk sürüyor. Ve sert mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin kaç yaşında, ortalama ne kadar sürede boşalıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocana prostat masajı yap tepkisi ne olacak o bellı eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBazilari belki bazilari asla diyebilirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 3 yılda duzelmediyse zor o iş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İşi bilene denk gelsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. haplıcaksın abla, yavaş salınımlı olandan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılSebebi ney doymamanın eşin ne diyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. al karşına konuş anlamıyorsa boşan gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne önerelim ki? Doktor desteği?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kocan ile konuştun mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılEşinle paylaştın mı bu durumu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİlk ilisjinizse zamanla olur bunlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme ne kadar sürüyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoktor yardımı aldınız mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli olmasaydın hakkın verilirdi ama neyse
00 Yorumla
1 yılBaşkasına vereceksin
00 YorumlaDoğru formüllerle neden düzelmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkenmi boşalıyor
00 Yorumla
1 yılEe ne diyelim ozaman sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin nasıl
01 Yorumla- 1 yıl
Etkilendim hoş bayansın hafif balık etli iyidir iltifat da etmeyelim de nazar almayasın
1 yılDoktora
00 YorumlaUzuldum. Buyuk eksiklik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDoyurmak lazim
00 Yorumla
1 yılOrjinal bulman lazim gel filan demiyorum 😁🤓
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbosanmayoı dusundun mu?
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbiliyor musun bu kadar uzun zamandır cinsel ihtşyacın karsılanmıyorsa aşırı gergin olursun sosyal hayatta
Cevap sahibi1 yılve sen asla skstingle vs doymazsım da istemezsin de
Soran1 yılAynen öyle
Cevap sahibi1 yılseni anlıyorum. sana reel lazım çok sağlam çok sert bir cinsel ilişki saatlerce.
eşinden önce cinsel hayatın var mıydı
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yıldaha zor 3 yıldır tatmin olamadığını düşünmek.. söyledeklireme katılıyor musun?
Cevap sahibi1 yılaltatmayı hiç düşündün mü? çok gizli ve güvenilir biriyle
Soran1 yılDüşündüm
Cevap sahibi1 yıleğer istersen sen de senin isteğidin her şeyi sana verebilirim cinsel anlamda. saatler çok sert şekilde asla yorulmam. 25 yaşındayım. gizlilik içinde yürütebiliriz.
nerde yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılve çalışıyor musun
Cevap sahibi1 yıldaha detaylı istersen konuşabiliriz
Yahu ayril o zaman
08 Yorumla
Soran1 yılÇocuk var
Soran1 yılEvet
Soran1 yılEvet var memurum
Soran1 yılHep gerginim bu yüzden.. Sinirli oluyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılSorun ne ki ablacım
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen ya erken sıvı geliyor ya ön sevişmeyi kısa tutuyor ya sert yapmıyor ama 3 yıldır böyleyse o daha duzelmez gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden sorun nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanım nasıl keyifler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlac kullansin
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler