Eşim sevişmeyi öpüşmeyi pek bilmiyor sanırım 2 dudak öp çek 2 yanak öpüp bırakıypr ben haliyle etkilenmiyorum ondan sonra ona dedim ben senden tat alamıyorum sende alamazsın neden öyle dedi sevişmiyorsun çünkü ilişkiye hazır edemiyorsun dedim daha önce de demiştim anladım artık dedi ama sanmıyorum bu adam düzelir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu konu ciddi bir konu. Eşini ikna edip mutlaka bir çözüm bulman gerekir. En iyisi de bir uzmanla görüşmeniz. Buradan sana çok kişi akıl vermeye çalışır. Belki etkili olabilecekler de vardır. Ama eşin durumun ciddiyetini anlayıp bu konuda birşeyler yapması gerektiğini kabullenmezse işin zor. Bu konudaki endişelerini çekinmeden, utanmadan çok ciddi bir şekilde söylemelisin. Hatta bu sorun çözülmezse, evliliğinizin ciddi zarar göreceğini ve hatta boşanabileceğini söyle. Tatmin olamayan bir insanın ne yapacağı belli olmaz. Eşinin bu sorunu kabullenip, çaba göstermesi gerekir.
02 Yorumla
Soran1 yılYa adam zaten hemen kalkıyor 2 3 git gelde boşalıyor boşaldığı için kendine oral bile yaptırmıyor yaparken boşalcak diye 2. ilişki olsada aynı süre uzamıyor evliliğin başında tedavi ol dedim ama red etti bu sabahta geciktirici kullan bari dedim hastalık onlar kullanmam dedi hem hergün bazen sabah akşam istiyor hem işi beceremiyor ben zevk alamıyorum o nasıl alıyor
- 1 yıl
Sen durumun ciddiyetini anlamasını sağlayamamışsın. Ona bu işten senin hiç zevk alamadığını, orgazm olamadığını ve bunun sende sıkıntı yarattığını söyle. Sor ona " Sen benim bu işten zevk almam için hiç bir şey yapmıyor, sadece kendini düşünüyorsun. Bu tek taraflı bir iş değil. Ben bu durumda ne yapmalıyım? Bana çözümün nedir?"
En İyi Cevaplar
Bak şimdi orada iki kavram var sadece soruda bile. Bir tanesi bilmemek, bir tanesi düzelmek.
Bilinmeyen bir şey öğrenilerek bilinir duruma gelebilir. Fakat düzelmesi gereken bir şey varsa o bozuk demektir. Eğer eşin öğrenmeye açık birisi ise cinsellik de ana larnında öğrenilmiyor, kendini geliştirebilir.
Fakat bu da yoksa yani düzelme durumu gerekliyse o daha zor. Olur mu bilinmez. Karakterine bağlı ve psikolojik destek gerekebilir.
013 Yorumla
Soran1 yılYönettim ama olmuyor
Soran1 yılO hep istiyor seks ama işi bilmiyor sadece gir cık uzun öp derim öp çek boyun öp çek emme bilmez göğüslere ufak öpücük emme bilmez oral yapalım diyorum yapmaz ve yaptırmaz deneyim bak seversin diyorum red vajinaya bir bucuk senedir elini bile sürmedi
Soran1 yılÖğrenmesi gerek ama öğrenmekten kaçıyor cok zor
Soran1 yılTiksinse seviyorum seni diyip çiçekler yollamaz kabaca davranır karım dşye geziyor hergün geldiğinde dokunup sarılır sabah öpmeden işe gitmez
Soran1 yılAdam ikincide yapsa erken boşalıyor süresi hiç uzamıyor
Soran1 yılTedavi ol diyorum çeşmemi bu tabş hemen gelir diyor geciktirici sprey kullan diyorum hayır diyor
Soran1 yılAdam kendisi seks istiyor hem akşam hem sabah
- 1 yıl
Gelen yorumu kaldırdım, onlara odaklanma.
Seni kızdırıp kendini kanıtlamaya ve senden faydalanmaya teşvik ediyorlar onlara bakma.
Hormonları aktif bu iyi. Sadece bilmiyor.
Şunu deneyebilirsin. Senin istediğin gibi yapmadığı sürece birlikte olma. Bir tetikleyici olsun. Eğer şunu şunu yaparsan birlikte olurum diyebilirsin. Yani isteklerini ön şart olarak belirle.
Soran1 yılYa adam öyle bir şey ki boşaldıgında şaka gibi ama bir gerçek bana diyor içine de boşaldım mı kendinden emin bile olamıyor cok bilincsiz yönetmeye çalışıyorum olmuyor erken boşalıncada utanıp arkasını dönüyor o anlık unutana kadar ben elimden geldipini söylüyorum ama o kabul etmiyor ve bu durumu kendine yediremiyor
Önsevişmenin ne olduğunu güzelce anlatın ona. Öyle doymuyorum, tat almıyorum, hazır olamıyorum demeniZden bişey anlayacağını sanmıyorum. @pt@la anlatır gibi anlatıp göstermeniz, ne istediğinizi açıkça söylemeniz daha iyi olur. Sevişmeyi bilmiyo öğrenmesi lazım
02 Yorumla
Soran1 yılDaha önce anlattım öpüşme böyle olmaz oral yapalım felan diye kendine yaptırmaz banada yapmaz bırak vajinayı ellemez bile göğüslere ilgi desen öpek dudak öp çek boyun emmez göğüs emmez istekli anıma denk gelir se tad alır gelmezse tad almaz daha önce seviş benle diye uyardım beni dinlemedi bu sabah senden tat almıyorum dedim sende alamazsın dedim neden peki dedi sevişmiyorsun cünkü seni daha önce de uyardım dedim anladım dedi ama düzelir mi bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu zamana kadar düzelmediyse daha nasıl düzelsin... emmeden yalamadan öpmeden okşamadan seks mi olur... şöyle bacakları ayırıp emerek somurarak yalanacak hazırlanacak kadın kuduracak o dudaklar moraracak gögüs ucları artık bırak beni dicek emmekten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
94Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılMuhafazakarlik var mi ve sen nasilsin kisi olarak tam tersi falan mi yoksa sende kapalimisin. Esin pek anlamiyor olabilir cinsellikten ama yeni de evliyseniz zamanla illa ogrenir tecrubelenir diye dusunuyorum olmadi sen ogret anlat iste tamam biliyom en son anladim demis ama anlamamis diyorsun ama oyle bir kereyle de anlamasini bekleme her seyi o oyle demistir kendini rezil etmemek icin senin karsinda. Onu guzel kiyafet ic camasirlarla karsilamayi dene onu etkileyecek tahrik edecek seyler mesela bunu denedin mi nasil sonuc aldin mesela derin bir konu ozel bir konu o yuzden cok sey konusulur kanka oyle hemen pat sonuca varmayi bekleme iliskinizi aranizdaki samimiyeti kisiliginizi vs bilmiyoz butun bunlar da onemli olabiliyor iste..
812 Yorumla
Soran1 yılYeni evli değilim 2 yıl olacak nerdeyse adam ilk günden brri böyle istekli anıma gelirse tad alır gelmezse almaz ben gel gecelikle yatarım ama o iki öp çek oral yapmaz yaptırmaz göğüslere karşı öp çek boyun emmez göğüs emmez vajınaya elini bile sürmez daha öce uyardım bak benle seviş diye sana bir şey diyimmi benden zevk almadıgında bile içine girdipi gibi boşalıyor erken boşalma problemi var sevişmeyi istemiyor sevişirken boşalıcak diye düşünüyorum herşeyden kaçıyor red ediyor ben tad alamayınca oda alamıyor neden diyip beni sucluyor sevişmiyorsun çünki seni uyarıyorum hep dinlemiyorsun dedim
Cevap sahibi1 yılSiz bu sekilde nasil evlendiniz ki normal gunluk hayatta anlasabiliyormusunuz bir tek sekste mi boylesiniz. Belli ki farkli bakis aciniz var cinsellige o halinden memnun sen degilsin daha istekli tutkulu atesli falan olsun istiyorsun sevismeli bunlar ona biraz fazla ve abarti geliyor sanirim. Erken bosalma olayi tabi tedavisi var ama ona da pek meyilli degil anladigim kadariyla. Ne zaman istekli pek tam olarak ne durumlar da cani ister ne bilim sana sokulur eger sokuluyorsa tabi, sabahlari sabah azginligi oluyor mu sabah ereksiyon yasadiginda mesela
Soran1 yılSabahta olur gecede nerdeyse hergün ister
Cevap sahibi1 yılhee kendisi de istiyor ama performansi bu diyorsun
Soran1 yılEvet istiyor bazen hem akşam hem sabah yaptıgı oluyor istek varsa bende o an zevk alır ama yoksa ilişkşye hazırlayamıyor
Soran1 yılPerformans aynen bu
Soran1 yılGündüz sevgili gibi mesaj atar genelde öğlen evdedir sarılıe öper işten cıkar sarılır öper karım diye sever hergün bir kere mutlaka seviyorum der ama sekste yok herşeye red
Cevap sahibi1 yılNasil yani sen zevk alamayinca o neden alamiyor
Soran1 yılSulanmıyor ya kaygan olmuyor
Cevap sahibi1 yılMuhafazakar mi acaba
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılHe aynen onun icin de biraz opusup sevismek lazim kivama hazir hale gelmek icin
1 yılÖğretmeye çalış derim. Evliyseniz çözmek için uğraşabilirsiniz. O muhtemelen ön sevişmede iyi olmadığını düşünüp kendisini çekiyor ondan kısa sürüyor. Göz teması, dokunma, romantik bir masaj, hassas noktaları uyarma ve heyecan yaratma, yeni yöntemler ve pozisyonlar deneme gibi şeyler vücutları tanımadan olmaz. Ters giden bir şeyler var bu aşamada ve onun psikolojisinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişme sadece kadınlar için değil ki erkeğin de hazırlanmasını sağlar testesteron hormonu yüksektir ilişki süresini uzatır. Büyük ihtimalle eşinin ki psikolojik canım. Eğer üstüne düşmessen bu devran böyle gider çünkü kendi yapıp rahatlıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvliyim ve erkeklerin ilişkiye hazır edememe problemi çok yaygın. maalesef ki kadının ilişkden zevk almamasında kendilerinde asla noksanlık görmüyorlar. Güzel öpen adam güzel seven adam aceleci olmaz ve güzel sevişir. Güzel sevişen adam da eşini çok güzel kıvama getirir
00 Yorumla
1 yılEşin cinselliği bilmiyor bunda dalga geçecek bişey yok bu şekilde çok partnerim oldu, er ya da geç ya aldatacaksın ya da ayrılacaksın cinsellik önemli
10 Yorumla
1 yılBunun suçunu esinde arama derim tüm suç toplum ve onların buna bakış açısından yargisidir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzelmez yüzleştirdiğin için daha rahat olur okudum yorumları hepsini yaşadım bazı insanlar hayattan zevk almayı bilmiyor
43 Yorumla
Soran1 yılBilmiyor tadı tuzu yok içleri ölmüş
Cevap sahibi1 yılDarısı dışına
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Bu tip model, organına tükürmeyi, ıslatmak sanır!!! Zor öğrenir! Tükürüyor değil mi? Oysa ıslatmak eğilip o dudakları dillemek, öpmek koklamak hatta bazen nefesle vücudu dolaşmaktır!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılDaha önca sağlam bir birlikteliğin olduysa, ve bu performansta seni tatmin edemiyorsa normal yani, ipleri biraz eline alman laızm ondan bekleyeceğine sen yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu biraz içinde olması gereken bir beceri ve istek bazı insanların libidosu düşük veya tutkusu az olabiliyor belki geliştirebilir ama çok da değişmez
30 Yorumlasen biliyormusun sevişmeyi peki? o halde öğreteceksin eşine madem onu eşin yaptın, onu yükseltmek de düşürmek de senin elinde.
00 Yorumla
1 yılZor düzelmez bazı insanlar odun gelir odun gider ya ksbulleneceksin ya da yol yakinken evliliğine son vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış seçim yapmışsın düzelmez o sen böyle hasret kalacaksın her şeye ne erkek ama senin kıymetini bilmiyor ahh ah biz senin gibi biri olmasaydı keşke deriz o kocan neye sahip olduğunun farkında değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBak napin biliyormusun guzel sev smeli filmler bulup izleyin ve oradakileri taklot edin kopya cekin. Denediniz mi bunu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBazilari seksi gir cik bosal moduna bakiyor bilmek yad bilmemek tmamen yetenektir. Herkes yetenekli olamyabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBirlikte film izlemeyi deneyin. Oradaki ön sevişme sahnelerini gösterip bunun filmin değil cinselliğin gereği olduğunu anlatabilirsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha önce yapmadiysa bilmez yapa yapa öğrenir alışır
05 Yorumla
Soran1 yılYaptıramıyorum ki oral yapalım ben yapmam ben yapayım hayır günah o zaman uzun öp seviş hayır öp çek vajınaya elini bile sürmez
Soran1 yılBoyun öp çek göğüs öp çek yalamaz emmez ne boyun ne dudak ne göğüs hiç bir şey yok öp çekten başka
Soran1 yılOlmuyorum zaten günah ta değil bende biliyorum bahane sevişmeyi bilmiyor denemeyi de istemiyor sonra da tad alamamaktan bahsediyor
Gizli Üye(25-29)1 yılDetaylı anlat, eğit, sevdiğin, yapsa hoşuna gidecek p*rno izlet
42 Yorumla- 1 yıl
p*rno ne ogretir ama dhdh
Cevap sahibi1 yılKankim, yorumları okudun mu? Adam hiçbir şey yapmayı bilmiyor, kadın da söyleyince yapmıyor. Ya detaylı anlatacak ya da gösterecek. Açacak ve "beni böyle yalamanı istiyorum, memelerimle böyle oynamanı, emmeni istiyorum, ama sen iki öpücük kondurup gidiyosun" diyecek. Elbette p*rno gerçekten çok uzak ama gerçeklik de bu adamın yaptığı gibi değil.
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. İşin zor detaylı olarak değerlendirme yapmak lazım. Ne yapıyor? Neden yapmıyor? Bilmiyor mu? Felan hepsini detaylı olarak konuşup neler yapman veya yapmanız gerektiğini değerlendirmek lazım
06 Yorumla
Soran1 yılOral yapmıyor yaptırmıyor günah diye bahane uydurmuş tad alamadım dediğinde bile girdiği gibi boşalıyor öp çek yapar boyun emmez göğüsler de öyle öp çek yalamaz vajinaya elini bile sürmez
Soran1 yılDaha önce yönlendirdim şöyle yap böyle olur bak diye hep böyle ben o an istekli olursam tad alır olmazsam alamaz bu sefer beni suclar
Soran1 yılYapmıyor hiç denemedi ve ona ben sana yapayım dedim oral red etti
Soran1 yılHiç yapmaz yaptırmaz
1 yılYanlış seçim ah ah böyle kadınlar bi bana denk gelsede bir gecede olsa rahatlasa
00 Yorumla
1 yılOnunla konuşdun mu bu durum hoşuna gitmediğini söyledin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Adam düzenlemeyi istemiyor nasıl düzelmesini bekliyorsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşiniz zoe ama biraz çabalarsanız oda öğrenşr bnmkide öyleydi hatta daha kötü 🙄😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılO zaman uyarılamazsın ki sen oral felan peki okşama felan nasıl
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düzelmeye çalışsa bile seni yinede istediğin gibi tatmin edemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yıltutkulu sevişmeden sevişmem mi olur... her hücrende hisstmeleisin o tutkuyıu şehveti hazzı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYani biraz zor olabilir bi de düzeldi dersin gene aynı olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözüm belli 😂😂
00 YorumlaO zaman sekse ihtiyaç olarak bakıyor zevki boyutu umrunda degil oysa seks bir sanattır sevişmek fantezi yapmak ayrıca kısa süreli seks hiç güzel değil ön sevisme olacak daha çok haz daha çok heycan olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSizi kıskanmaya başladığı zaman düzelecektir. Bizde 12 yıldır evliyiz
013 Yorumla
Soran1 yılOda yok fiziğim iyi daracık giyiyorum vr onun yanında gencim diye mutluluk duyuyor buna inan şaka gibi ama gerçek
Soran1 yılŞunun bunun karısı yaşlı duruyor bak adamdan sen gencsin diyor
Soran1 yılBen güzel dapdar giyeyim gurur duyarak yürür o yolda
Cevap sahibi1 yılBenim eşim böyle giyindiğinde ve yakın birileri baktığında çok etkileniyorum. Elime geçince hiç affetmiyorum. Kötü yanı mastürbasyon yapmaya devam edip kocanızdan daha çok zevk almanız
Cevap sahibi1 yılKaç yaşondasın. Ne zamandır evlisin
Soran1 yılBuda öyle haz duyuyor bu durumdan ama eşim hergün seks istiyor bazen isteksiz oldugumda ilişkiye hazırlayamıyor öpme desen öp çek uzun öpme yok boyun emme yok öp çek göğüs bölgesine de öyle öp çek ama vajinaya elini sürmez hiç dokunmadı evlendiğimiz gece bile ben onunkini elime alıp içime alırım diyorum oral yapalım ben yapmam tamam ben yapayım bak güzel bir şey hayır günah insan karısına öyle davranmaz diyor herşeyi red ediyor
Soran1 yıl1 bucuk yıl bir bebeğimiz var ilk gecede böyleydi birde içime tad alamıyorum diyor sulanma olmuyor diye ama girdipi gibi boşalıyor
Soran1 yılBen 25 o 33 yaşınra
Cevap sahibi1 yılDaha çok gençmişsin senin tadını çıkarmalı
Soran1 yılNormalde de benle uyuşmuyor durumumuz, iyi ben gezip tozup eğlenmeyi süslü şeyleri cok severim dogum günü mesela güzel giyinip güzel hazırlasam hrrşeyi bebeği anneme bırakayım diyorum ama sonra düşünüyorum adam herşeye red ediyor zaten değmicek diyorum normaldede dediğim gibi bazı şeyleri gezip tozmayı sevmiyor gidip kahveyi bekliyor cok zorlarsam çay bahçesine götürür cok zorlarsam avm doğa ne bilmiyor güzel yerler keşfetmeyi bilmediği yerlere gitmeyi hiç sevmiyor ben böyle değilim güzel doğa yerler keşfetmeyi severim söylüyorum bak arkadaşın karısını gezdiriyor ediyor bak dende çevreni örnek al eşimse bana şöyle karşılık veriyor sen cocugun yaşını biliyor musun o daha 25 diyip bağlantıyı yaşa vuruyor
Soran1 yılNe normalde bu hayatı yaşatıyor nede ilişki de
Soran1 yılKadın ruhu hiç bir şey anlamıyor
Soran1 yılOlur
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı bensin bende bu durumu yaşıyorum
129 Yorumla
Soran1 yılHerşeye red yiyorum ben oral yapalım hayır öpüş uzun öp çek boyun em öp çek göğüs öp çek her şey red oral yapmaz yaptırmaz denemedi bile sulanmayınca tad alamıyor neden tad almıyorum diyor istekli anıma denk gelirse tad alıyor sadece yoksa ilşşkşye hazirlayamıyor seninki nasıl böyle mi tamm
Soran1 yıl1 bucuk yıl ilk gecede böyleydi normalde bekarken de öpüşmeyi sevmezdi öp çek yapardı hep evlendik yine aynı
Soran1 yıltamam
- 1 yıl
Yardımcı olalim
- 1 yıl
Evli barklisin neden konuşuyon başkasiyla eşinle sorun varsa git psikologa sen ayni durumda olsan eşin kizlarla konussa ne kadar dogru
1 yılSenin adına üzüldüm. Daha kötüsü bunun farkında değilse, sen ne yaparsan yap duzelmeyecektir
04 Yorumla
Soran1 yılSöylediğim halde aynı tedavi ol hayır sorunum yok çeşmemi sandın p. Rno filmimi sandın diyip red geciktircii sprey kullan hayır onlar zararlı red o zaman tutmayı dene nasıl tutayım gelince tutamıyorum ve ikinci yapsada süre hiç uzamıyor bazen girdiği gibi boşalır bazen 2 3 git gelde
- 1 yıl
Anladım öncesinde Oral ile boşaltip Penisi Vajinaya hazırlamak da iyi bir seçenek olabilir.
Soran1 yılHayır ikinciyide yapsa uzamıyor oral yaptırmıyor boşalıyor diye
- 1 yıl
Üzgünüm ama doğru kişi değil bence. Sen de haliyle birikiyor rahatlayamiyorsun. Senin işin de zor.
Gizli Üye(18-24)1 yılGir çık yapmadan Baska bişeyler yap bence oyalansın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDüzeltmek seni. Elinde simdi. Anlatsam sikayet yicem niye hizli sorarsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFilm izlet cinsellik öğreten filmler var ders ders
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen baskın ol, sen devam ettir. Bak işte böyle olacaksın diye diye işin sonunu getirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOna öğretmen lazım veya eğitici videolar bul
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılDemek yeterince etkileyemiyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılAdam tad almadıgı halde girdiği gini boşalıyot
Soran1 yılOral diyorum yapmaz yaptırmaz vajinayı bile ellemez dokunmas öp çek nedir ya
- 1 yıl
Yeterince etkile neler neler yapıyo
Soran1 yılBen ebde gecelikleyim hiç bir şey yapmıyor etkileme ile ilgisi yok adam girdiği an boşalıyor çeşmemi bu p. Rno filmimi sandın diyor tad almadan bile hemen boşalıyor gün içindede dokunur öper sever sevdiğini söyler karım der ama ilişkisi iyi değil
- 1 yıl
Öper eder diyorsun öyleyse niye öper bir düşün ilgisini çı p la klığa çek gör
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılGizemli davran sorun çözülür
08 Yorumla
Soran1 yılAdam sevişmeyi pek bilmiyor öp çekten hic bir şey anlamıyorum neden tat alamadığını bile bana soruyor doğru düzgün etkileyemiyorsun dedim daha önce de seviş uzat diyorum sana ama yapmıyorsun dedim iki öp çek hadi gel gireyim diyor hemen
- 1 yıl
Bu yaşadığın durum şakaya gelir gibi değil, ciddi bir konu. Kimse böyle üzücü bir deneyim yaşamayı hak etmiyor. İlişkilerde saygı, karşılıklı anlayış ve iletişim çok önemli, bir ilişki iki kişilik bir yemek gibidir; her iki tarafın da tatmin olması gerekir. Eğer iletişim kapılarını açık tutarsan ve senin için doğru olanı yaparsan, içinden geçtiğin bu zor durumun üstesinden gelebilirsin, bu tarz şeyler hissiyat ile olur, ısmarlama olmaz, o yüzden onu biraz daha dusundurecek eylemler yapmalisin..
Soran1 yılAdam oral bile yapmayı kabul etmiyor sevişmede herşeye red ediyor nasıl iletişim kapısını acık tutayım iki öp çeki sevişme olarak kabul eediyor defalarca konuştugum halde
Soran1 yılOral yapmaz yaptırmaz öp çek le de iş olmaz en azından bir dokunuş lazım onuda yapmaz
Soran1 yılSadece iki öper kendiki kalkana elimle oynarım o o öpmeden uzun tutmuyor öp çek zevk almıyorum bile ondan hemde hiç
Soran1 yılO bilmiyor diye yönetiyorum yönettiklerimi de red ediyor
- 1 yıl
Bu eylemlerden baslicalari... bir erkeği deli etmenin veya isteğini cogaltacak tuyolardan geçiyor Bu konu hakkında vaktin oldugunda, daha detaylı konuşmak ve küçük bir beyin fırtınası yapmak istersen yazblrsn, burada özel içerikler paylaşmak doğru olmaz..
- 1 yıl
bazı kadınlar vardır, erkeklerin etrafında pervane olurlar, genel olarak söyleyemem ama çoğunluk bu tarz kadınları kullanıyor.. bunun tek panzehiri kendine güveneceksin.. ve dediğim gibi gizemli davranış sergilemen lazım..
1 yılDüzelmezse boşan ya da aldat
013 Yorumla
Soran1 yılEtkilenmiyorum acıyor girerken bile o derece öp çekten ne anlarım ki ben birde benden neden tat alamadığını bana soruyor ilişkiye girmeyi sevişmeyi bilmiyor ben 25 o 33 birde yaşıda var şaka gibi ama gerçek
- 1 yıl
Ya içine sokmadan önce seni sulandırması lazım bunun içine ön sevişme iyi olmalı gerekirse sana oral yapmalı vajina yalayacak okşayacak seni iyice isteklendirip öyle sokacak
Soran1 yılOral hiç yapmaz yaptırmaz söyledim günah diyip onu uydurmus
Soran1 yılHiç alakası yok böyle birşeylerler öp çek yapar bir kaç el gezdirir o hemen gel diyor
- 1 yıl
Günah falan değil uyduruyor yapmak istemediği için. Eşin Hiç sevişmesini bilmiyor oral mutlaka yapacaksın kadına aşırı zevkli bir şey, zaten biraz yalayıp dilini içine soktu mu sen dayanamayıp haydi şeyini sok artık diyeceksin. İyi bi seksin yolu iyi sevişme ve oral seksten geçer. Çünkü iyi oral seks kadını fena azdırır ve aşırı zevkli sekse geçiş yoludur.
Soran1 yılGünah olmadığını bende biliyorum erken boşalma problemi var zevk almadıgımızda bile içine girdipi gibi boşalıyor
Soran1 yılSanırım uzun sevişirse ilişkiye girmeden boşalcağınıda düşünüyor
Soran1 yılAma ben hiç tat almıyorum oda almıyor hemde uyardıgım halde tedavi ol dedim çeşmemi bu problemim yok p. Rno filmimi sandın felan dedi
Soran1 yılgeciktirici kullan sprey dedim hayır zararlı sorunum da yok dedi herşeye karşı biriyleyim ve böyle birisi oldugu için hiç zevkli olmuyor
Soran1 yılAnlamıyor anlamak istemiyor cok zor birisi sonra tad alamazsa suclu ben oluyorum
- 1 yıl
Erken boşalma da olunca zaten kalitesiz yapılan seks bi de üstüne süre çok kısa olması ayrıca kötü olmuş. Eşinin tedavi olması gerekiyor ayrıca iyi sevişmezse seni tatmin etmezse bi yerden sonra sen kendi kendini tatmin olma yoluna gideceksin izleyerek ya da birini hayal ederek hatta aldatmak bile isteğin olur bi yerden sonra. Belki şu an sana uzak ama seni yatakta tatmin etmeyince hoş bi erkekten etkilenip bi yerden sonra canına tak edecek ve fırsatını bulunca isteyeceksin
Soran1 yılNeden olmasın herkes insan sonucta eşimden önce ilişkim vardı o kadar şehbet dolu tutkuljydu ki neredeyse hergün beraber olmaya calışırdık o kadar dı ama eşim hiç
- 1 yıl
yani eşin yanlış yapıyor mesela benim gibi bi erkekle karşılaşsan ve senden etkilenirsem evli olmanı sorun etmeyip yaşarım ben. eşin bunu hak ediyor tatmin edemiyorsa kusura bakmasın
Düzelir tabii Enişte neden düzelmesin ki
00 YorumlaNe zamandır evlisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılValla değişmez bildiğini yaoacaktir sen unut hazzı
00 Yorumla Düzelir, ne acelen var
00 YorumlaSen biliyosan öğretsene adama adım adım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bilmiyorsa öğreteceksin kısa sürede ogrenir
00 YorumlaOnu beraber terapistlere gitmeye teşvik et.
00 YorumlaÖğret kızım işin ne yetiştir işte kendine gore
00 Yorumla
1 yılOhoooo
Oral falan yapmıyor mu00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kaliteli opüşmek çok önemlidir
00 Yorumla
1 yılOhoo bide eğitim mi vercen jdjdj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Ayvayı yedin o hayat zehir artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOral seks yapması lazım sana
00 Yorumla
1 yılNe kadar oldu ki evleneli
01 Yorumla- 1 yıl
Sadece öpüşmede mi sorun var ilişki durumu nedir erken boşalma sertleşme sorunu vb
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Erken mi boşalıyor
00 Yorumlap*rno izleyip oradakileri yapın ders gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÖğretmen lazım yoksa sıkıntı çekersin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen başla o devamını getirir diye düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle kolay değil benim eşim uzun öpüş derim öp çek boyun em yok öp çek göğüsler aynı öp çek oral yapalım hayır ben yapayım sana hayır olmaz günah insan karısına öyle davranmaz diyor hele vajinaya hiç dokunmuyor ben istekliysem zevk alır değilsem o an kuru kalır girer öyle acır oda tad alamaz girdiği gibide boşalır ve derki ben tad alamadım neden sevişmiyorsun ki diyorum herşeyi red ediyorsun erken boşalıyorsun tedavi ol hayır p. Rno filmini sandın geciktirici kullan sprey hayır zararlı benim sorunum yok herşeye red
Soran1 yılDüşünüyorum beni sevmiyor mu diye ama gün içinde karım aşkım diye hep mesaj atar öğlen genelde evdedir iştende erken cıkar geldiği gibi öper dokunur sarılır gün içünde mutlaka en az bir kere seviyorum der bu adam neden böyle anlamıyorum
Zorla sevis içine alma bir hafta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öğretirsen düzelir
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası