+1 yılNormal elbette, anüs sadece bir dış atım noktasından ibaret değil zira. Anüste sinir noktaları vardır ve bu sinir noktaları kişiye herhangi bir anal seks durumunda zevk verir. Anüsün tek dezavantajı kurudur bu sebeple jel kullanılır. Çünkü kuru olmasından ve çok dar olmasından yanlış kişiler tarafından pasif taraf için çok acı verici olabilir zorlama neticesinde ise anüs noktasında hasarlar bırakabilir. Anal seks profesyonel işidir, sabırlı ve azimli olmak lazım sonrasında erkeği de kadını da o sıkı delik çok keyifli, çok zevkli bir seks yapma imkanı sunacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep korunmak jel kullanmak dikkatli hareket etmek gerekiyor yavaş yavaş… ama kaymaya başladığında da orgazm anına denk gelirse orada harika bi zevk oluşuyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında normal değil demek ki bir terslik var uyarıcılık konusunda vajinal daha hassas ve uyarıcı olmalıydı. Bazen böyle farklı durumlar olabiliyor tabi kadınların uyarıcı noktaları çeşitli keşfedilmeden bilinmez. Ama anal konusunda uyarmak dikkat çekmek istediğim biyolojik bir olay var uzun süre anal yapmayın çünkü kendini vajina gibi toparlamaz orada ki kaslar zarar görür ve ileride sorunlara neden olabilir. Sağlık açısından dikkat edilmeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki çoğunlukla vajinal seks yapılmalı anal çok nadir olmalı ayda yılda bir o da çok dikkatli
- +1 yıl
Kesinlikle anal seks sonucu sinirlere zarar verilirse bu boşaltım sisteminde problemler yaratacaktır. Kişisel fikrim ise anal seksten mümkün olduğunca uzak durmak
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle normal. Ayrıldığım kız arkadaşımı anal ilişki için ikna edemiyordum. Reddemeyeceği bir miktar para teklif ettim ve karşılığında yapmıştık. Ama ilk seferlerde oldukça yavaş ve kontrollü. Sonra alıştı ve çok zevk aldığını isterse onun bana para vereceğine kadar uzandı olay 😂 ama tabiki ben almadım ona para vermeye devam ettim. Tek kelimeyle yapmayı bilen kız ile müthiş bir olay bu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Benim sadece bunu yapmayı arzulayan bir partnerim vardı.
Ve inanılmaz bir zevkti.
Her şeyin belli başlı kuralları ve standartları var.
Uygulayınca neden olmasın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde kadınların anal seksten zevk alacakları bir nokta yok o yüzden neyden zevk alınıyor anlamıyorum
39 Yorumla
Soran+1 yılAnatomi bilmediğini bu kadar belli etme daha hassas bir nokta var orada erkekler için de kadın için de
- +1 yıl
Alır
- +1 yıl
@Dil28282 Zevk noktası yok ama Birincisi acıdan ikincisi de içinde hızlı hızlı sıcak damarlı bir şeyin hareket edip kayıp gitmesi ve içini doldurması kadınların gözlerinin kaymasına sebep oluyor...
Soran+1 yıl@AritzAdurizz alakası yok acı falan varsa zaten yanlış yapıyorsunuzdur
- +1 yıl
Acı dediysem çok hafif bir acı ve daha çok yavaşlayınca ortaya çıkan çünkü hızlandığında zaten dediğim gibi gözleri kayıp bulutların üzerine çıkıp bayılacak gibi oluyorlar..
Soran+1 yıl@AritzAdurizz srn kadın mısın? Değilsin. Vajinal orgazm da yaşadım anal orgazm da yaşanılan his çok benzer oranın uyarılma şekli aynı
- +1 yıl
Kadın değilim şükür öyle bir tecrübende olmadı ama hızlı ve sert yaptığında kız kadın partner kendinden geçiyor gözleri içine cin şeytan girmiş gibi yukarı kayıyor ve gözlerinin sadece beyazı görünüyor onu görmek çok hoş ben sadece bunu bilirim
10-11 cm aletle tat vermez, büyük zorlukla sok kişiliktir çıkı çıkıverince sen tat alamazsın yapacaksan buyukle yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle normal. Bilinenin ve sokakta dönen yalanların aksine abis girişinde inanılmaz sayıda sinir hücresi var. Bu da doğru yapılan bir anal sekste inanılmaz zevk alınmasını sağlar.
00 Yorumla Anal ilişkiyi neden çok seviyorum biliyormusun? Penisi diplerken aynı zamanda kalçayada baskı yaparak bir bütün olması ımmm
00 Yorumla
+1 yılAnaldan zevk alıyosan cinselliği yaşamayı biliyosun ve yaşatmayı bilen bir partnerin var gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılNormal değil tatlım işi biliyor sanırım analda ama vajinal de de çok daha fazla zevk vermesi lazım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek bir deneyim yaşadığında anal sana yetersiz gelicek sadece gir çık ile seks olmaz. Eşinin yapması gereken birçok şey var. Birçok şeyi aynı anda da yapabilmeli. Vajinal seksin zevkini sana tattıramıyor. Anal hoşuna gidiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes zevk almıyor. Ama bazılarıda çok zevk alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 tane kız olsun 2 tanesi ile amadan analdan 2 tanesi ile * gögüslerini yalıyım öpeyim 2 tanesi ile de ellerimle her yerini okşuyup gel zevke doruklara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal... daha çok zevk almıştır... anal seks yapmak sikı oldugu icin daha fazla zevk vermiştir..
00 YorumlaAnaldan aldığın yaprak küçük olduğu için zevkli olması normaldir, büyüğünde acıya dönüşür
00 Yorumla
+1 yılSadece bi kadın gördüm zevk alan diğerleri çıkart acıyor diye bağırıyordu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlım da çok seviyor anal seksi anal yapınca vajinasından inanılmaz derecede zevk suyu geliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal seks i tam anlamıyla keşfedemediği anlamına gelir.
00 Yorumla var mı acaba öylesi kadınların neredeyse hepsi anal diyince kaçacak yer arıyorlar da 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde kız arkadaşlarım için hep ızdırap olmuştu ilk defa senden duyuyorum analın daha çok zevk verdiğini
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz bi anda denemedik çok yavaş yavAŞ alıştırdık
Cevap sahibi+1 yılbende öyle yapıyordum ama sonu hüsranla bitiyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk verebilen adam her türlü verir önden veya arkadan , sokmadan bile zevkten dört köşe yapacak insan bile vardır
00 YorumlaOlabilir, zevk noktası var çünkü orada
81 Yorumla- +1 yıl
O neymiş?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnalda en büyük zevki erkek alır, kadınlar genelde acı çekerler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanaldan yaparken vajinadan boşalıyorlar evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaşında normal değil ama analdan kadınlarda ağır zevk alır. Biraz daha olgunlar ama
00 YorumlaKadından kadına değişir bazısı gurur yapar bazısı tüm deliklerinin doldurulmuş olmasını ister
00 Yorumla
+1 yılBirde kalça tokat vs atan biriyse ya da çıkartıp ne kadar açılmış bakıp tekrar gecerse
00 Yorumla
+1 yılBende çok zevk alıyorum analdan 🤭
00 YorumlaPopo büyükse evet
00 YorumlaAfferim sana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnaldan zevk alıyor musun 😏
00 Yorumla
+1 yılBen çok zevk alırım ama kadın acı duyar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar ondan aliyon
92 Yorumla- +1 yıl
Sen aldın mı
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Analdan zevk alınır
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Vajinal seksten fazla zevk alamazsin
04 Yorumla
Soran+1 yılE ben neden aliyom mk
Soran+1 yılVajinal dr yaşadım anal da
Gizli Üye(25-29)+1 yılher gün zamı bizde yiyoruz bi tarafımızdan.😀
00 Yorumla
+1 yılDevam et yapmaya ilerde görürsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sen yaptın mı kuzum
16 Yorumla
Soran+1 yılVajinal yaptığım kadar yapmadım ama evet
Soran+1 yılYani şu an bi sıkıntı yok
- +1 yıl
Yelizece pembe görünümlü mavisin.
- +1 yıl
Bende severim yazarmisij
+1 yılİlk ilişkin anal mı oldu
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman penis küçük vajinayı doldurmuyor
Soran+1 yılAslında 10-11 cm
Soran+1 yılYani çok küçük değil
- +1 yıl
Benimki 17 cm o bilen bazen vajinaya 10-11 vajinanın ucunda kalır bide ince ise analdan daha zevk alman normal ora daha dar çünkü
Soran+1 yılYani 4-5 cm arası sanırım çapı. 4 de olabilir bilmiyorum
- +1 yıl
Çok ince değil ama kalında değil o penis ancak bacak omuza olursa zevk verir sana anal dar olduğu için zevk alıyon
Normal değil
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşalma anında yaşanan his orada daha şiddetli diyim
Soran+1 yılGayet de oluyor parmakla bile uyarıyorum ordaki bölgeyi
Soran+1 yılSnshshshshshs ne alaka mk
+1 yılDeğil
06 Yorumla
Soran+1 yılDenedim? Shshsjsj
- +1 yıl
Sence nasıl
Soran+1 yılAnal orgazmda çok daha şiddetli oluyor
- +1 yıl
Ama acılı bir durum
Soran+1 yılAlıştırarak yapmayınca ve kayganlaştırıcı yoksa acı olabilir belki anal seks düzgün yapılırsa ağrısız acısız olması lazım
- +1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Bu alemde nadirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Nadirsin
00 YorumlaSen hangisini seviyorsun
00 Yorumla
+1 yılanormal
00 Yorumla
+1 yılBen anal çok severim offf yaniyorummm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılnormal knka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenedin mi hiç
32 Yorumla
Soran+1 yılsfghsfghj denemesem neden sorayım
Cevap sahibi+1 yılSana mutlaka ulaşmam lazım yaaa instaa versem yazar mısın bana bi 😂😂
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer