Daha önce hiç yaşamadım ve yaşamayı da düşünmüyorum. Zevk alacağıma da inanmıyorum ama çoğu kadın zevk aldığını söylüyor. Hatta bazıları vajinal sekse göre daha çok tercih ediyor. Gerçekten anal seks vajinal seks kadar kadına zevk verir mi?#whisky 🥃
Anal seks vajinal seks kadar zevk verir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düzenli yapıyoruz belli aralıklar ile. Onun zevki aslında daha bir farklı. Can acısı ile hafif alınan zevk bayana farklı bir deneyim katıyor. Erkeğe ise kadının inlemesi, penisi daha sıkı kavraması yüzünden daha fazla zevk veriyor. Pozisyon olarak daha iyi pozisyonlara sahip olmasından dolayı ve daha derinlere girecek pozisyonlara sahip pozisyonlar bu anal seksi daha da zevkli hale getiriyor. Sık yapılmasının anüse zararı var. O yüzden yapan kişi haftada 1-2 kez yapmayı tercih edebilir. Pislik oluyor diyenler açıkçası hiç karşılaşmadım belki de bu partnerimin temizliği ile alakalıdır. Örneğin vajinal seks sırasında o doruklarda bir anda anal sekse başlamak inanılmaz uç zevkler yaşatabiliyor o anın hafif acısı ile. ya da hard seven bayanlar için daha iyi bir yöntemdir. Örneğin sert ve acı seven bir bayan düşünün ve bu kişinin partnerinin penis boyu küçük. Anal ilişki ile bu açığı kapatabilirler. Bir çok açıdan sekse yenilik farklı bir deneyim ve erkeğe tam hakimiyet katıyor. Herkesin kişisel tercihidir ancak ben anal seksi daha fazla seviyorum.
Anal seks bizim de içinde bulunduğumuz islam toplumlarında bir tabu olmaktan kurtulamasa da bilimsel olarak bakıldığında anüs bölgesini oluşturan dairesel kaslar çok sayıda sinir ucuna sahip, hassas bir bölgedir. Dünya geneline baktığınızda din referanslı toplumlar dışında anal seks bir tabu değil zevk meselesidir. Doğru alıştırma ve genişletme çalışması yapılır ve hijyenik şartlar oluşturulursa anal seks de gayet zevkli bir seks yöntemidir. Erkek açısından vajinaya göre daha dar bir yapıya girmenin verdiği sıkılık ekstra bir zevk kaynağıdır, kadın içinse bir yandan anal yoldan uyarılırken bir yandan da partneri tarafından vajinasının da okşanması suretiyle aldığı zevk katmerli hale gelir. Bence bu olayı zevk meselesi olarak ele almak gerekir. Son bir not: Anal seks meselesini günah olarak görenler için Hacı Bektaş-ı Veli'nin bir sözü geldi aklıma: Her günah içki gibi sarhoşluk verseydi ayık gezen kimseyi bulamazdın.
Anüs bölgesi duyu sinirleri açısından zengin bir bölgedir. Normalde sıkı halde duran bu kaslar gerektiğinde 6-7 cm’e kadar genişleyebilir. Anüs kaslarına uygulanacak fiziksel bir baskı, bu kasların açılmasına neden olur ve aynı zamanda daha önce deneyimlemediğiniz farklı ve zengin duygular yaratır. Anal seks sırasında, penisin anüste bulunan halka şeklindeki kaslara uygulayacağı baskı da cinsel haz hissetmenizi sağlayacaktır. fakat yeteri kadar kayganlaştırılması ve kasmamak gerekiyor çünkü anüs kasları çok sıkıdır ve beden kasılınca çok kasılır buda acı verir. Vajinal sekse göre daha zevkli olma konusunda net bir şey söyleyemeyiz çünkü kişiye göre değişiyor ama genelde sakin kalabilen kadınlar anal seksten daha çok zevk aldığını söyler acı olmadığı zaman aslında bu vajinal seks sürekli anal seks sürekli olmadığı için öyle hissediliyor her zaman değişiklikler farklı gelir
Hayır vermez. Vajina çıkış girişe uygundur. Anal noktası ise sadece çıkışa uygundur, bu yüzden giriş yapma çabası acı verir ve hasar bırakır. Devamlı anal ilişki yaşayan bir kadın ilerde tualet soruarıda yaşar, tutamaz... Tebrik ederim canım fenomenliğini, aramıza hoşgeldin🌺
Vajinal seksten hem erkek hemde kadın inanılmaz zevk alır gadası. Ama anal sekste yeteri kadar zevki erkek alır. Ben anal seksten zevk alıyorum diyen kadınlara hayret ediyorum. Tamam orda da sinir uçları var. Ama vajinadan alınan zevk gibi bir zevk alınmaz. Çoğu kadın zaten erkeği mutlu etmek için, bakire olan kadınlar güya bakireliğini korumak için anal seks yapıyor.
Bence vajinal sexin yerini tutmuyor yaptım partnerlerim acı içinde kıvrandı boşalmam için hadi hadi çok acıyı dediler ama vajinalda iki tarafta zevk aldığı için daha farklı anal ise erkek için iyiliği dar bir giriş ve penisi sıkı sarmasindan dolayı daha fazla zevk ve pozisyonda kadını daha fazla hissetme genelde partnerim anal istemezse yapmam ben hele birde vajinası biraz etli ve dar ise hiç değişmem vajinal Seksi anala
Anal seks vajinal seks kadar zevk vermez ancak haz verir. Soyleki vajinal seks sırasında ulaşılan orgazm klitoral bir uyaran olmadan anal sekste cok zor ulaşırsınız. (imkansız değildir yani) ancak anus bolgesindeki sinir demeti ağı cok yogundur. Acıyı fazlasıyla hissedebileceği gibi dogru uyaran olursa zevk de verir. seksten alınan hazzı arttırır. Kısacası bir lezzettir ancak anal seks baslı basına vajinal sexin yerini alamaz.
Çok sanmam, bu biraz kas ve zevk kontrolü ile alakalı. Bazıları içinde çok acı verici bir deneyim oluyor. Bu soruya bir erkek cevap veriyorsa evet zevk alırsın diyecektir %99 çünki kendi alacak ya sende alırsın sanar. Doğru cevabı reel bir hatuna sormak gerek
@Morning_Dreammm kimsenin beklentisini karşılama gibi bir söz verdiğimi hatırlamıyorum üye olurken fikrim olan her soruya görüş yazarım kime ne? Had bilmeyi bilmiyorsanız çenenizi kapamayı bilin
@Morning_Dreammm bunu ilk sizden duymadım öfkem bu yüzden kime ne ya hayalmee cinsellik kategorisinde yorum yazamaz diye temel bir kuralı mı var sitenin böyle yorumlar beni sinir ediyor site de olmanın amacı ne yok evlilerin site de işi ne aaa sen bu kategori de yorum yazar mıydın siz beni ne tanıyorsunuz da kafanız da beni alıp bir yere koyuyorsunuz bir kalıplaşıyor benim hakkımda fikriniz yorum yaptım ne olmuş doğruyu söyledim ne kadar haram ise o kadar tatlı gelir şeytan zevk verir benim canımı daha fazla sıkma defol git görüşümden
@Morning_Dreammm haddini bil o zaman ne demek seni bu kulvar da beklemiyordum neyim ben kutsal biri mi? Uzatma engellemeyeyim bunu yazarak bana karşı kabalaşan bana ithamlar da bulunan sizsiniz şimdi kalkıpta beni kabalık yapmakla suçlayamazsınız bu ukalalığınıza izin vermem
Hayır, anal seksin tek zevki psikolojik haz. Onun dışında vajinal seksten alınan ne zevki ne erkeğe ne de kadına verir. Vajina duvarlarının yumuşaklığına karşı anal kasların sertliği, vajina ıslaklığındaki zevk ve anal için kullanılan yapay kayganlaştırıcılar. Bu savaşı her daim vajinal seks kazanır.
Anal seks acı verir acı olan yerdede kadın zevk almaz alan cok az vardır oda erkegin aldıgı zevkle arzulanmasından olabilir ama şuna eminim her kadın yapmasada denemiştir nasıl olsa yapmasanda deniycen er gec anlarsın
BEn sasirmistim aslinda, senin gibi dusunuyordum hattan ilk yaptim hic zevk almamistim, kuruydu ve keyif vermemisti ama kadin hic keyfe gelmedigi gibi geldi sasirdim🤔🤔
Vermez heralde. Isin ilginç yani zevk verip vermemesinden daha önemli hususlar var. Sagliksiz olması işlevi olmayan birşey için kullanmak gibi. Bana iğrenç ötesi geliyor
erkek elbette zevk alır, kadın da eğer acıdan zevk alıyorsa alır, yoksa vajinal kadar zevk vereceğini ben de düşünmüyorum. ama zevk vermese bile haz alınabilir yine de.
Yok be ya Pop koklar o hak yolu varken pop yanına gitmeyin arkadaşlar
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklerin dediğine inanmayin Anal seksi yaşamış bir bayan olarak Kesinlikle sadece acıdır Hic bi türlü zevk alma durumu yok Bi an önce bitsin istiyodum sadece
Erkeğin kendini düşünüp kadına acı çektirmesinden başka hiç bir şey değil Kadını aşağılamak sadece
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dar olduğu için penisi kavrıyor ve sıkıuor orgazm için daha fazla zevk verdığı için yapılıyor ve sakın yapılırsa bılınçlı yapılırsa bayanda vajınadan aldığı zevk kadar zevk alır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biri demiş, kadının tüm delikleri doldurulmali. Tutsa kulağımızı s1kecek.
genelde daha dar olduğu için erkeklerde p*rno sektörünün de etkisiyle ciddi bir istek oluyor.. ama kadının kendini rahat bırakması ve istemesi bunun güzel olmasında en önemli faktör
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Günahtan korkun be hep girmek çıkmak derdindesiniz 😂😂😂